Saanut 1/5 tähteä

Ben terminaal. Kan niet meer lopen. Heb zittend ziekenvervoer aangevraagd. Een heleboel gezeik over behandellocaties. Na 3 brieven een klacht ingediend. De brief die ik kreeg verzocht me om allerlei i... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Slechte service en creatieve boekhouding. Je ziet een schuld overzicht daar richt je een aflosplan op en vervolgens vinden ze onder in een lade toevallig weer iets om je extra te laten betalen waardoo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Altijd goed geholpen door CZ! Keer op keer werd ik erg vriendelijk en fijn geholpen De medewerkers proberen het zo goed en duidelijk mogelijk over te brengen. Zowel telefonisch als via de chat. O... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden nooit problemen gehad altijd duidelijkheid gekregen En de medewerkers zijn altijd heel klantvriendelijk nooit boos of aggressief En ze zijn meedenkend waar door je toch de jui... Näytä lisää

1. Sairausvakuutusyhtiö
  2. Vakuutustoimisto
  3. Vakuutusmyyjä
  4. Vakuutusyhtiö

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Ruime keuze aan zorgverzekeringen, scherpe premie, hulp bij het regelen van zorg en eenvoudig online declareren. Bekijk alle voordelen van CZ en stap over.

• Ringbaan West 236, 5038 KE, Tilburg, Hollanti

1 tähti

On vastannut 51 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Stroomkosten declaratie voor mijn…

Stroomkosten declaratie voor mijn zuurstofconcentrator werd afgewezen. Omdat ik in het buitenland woon en een buitenlandse stroomleverancier heb. Premiebetaling aan cz wordt niet afgewezen, wat is dat toch een waardeloze verzekering!!!!

3. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä CZ

Dat is vervelend om te lezen, Han. Begrijpelijk dat dit vragen oproept.

Wonen in het buitenland zou geen invloed mogen hebben op de vergoeding van stroomkosten voor een zuurstofconcentrator. We vergoeden deze kosten tot maximaal het Nederlandse tarief. Meer informatie vind je ook op onze website: https://www.cz.nl/vergoedingen/zuurstof

Mogelijk speelt er in jouw situatie iets anders. Wil je ons een privébericht sturen via een van onze socialmediakanalen (Facebook, Instagram of X)? Dan kijken we graag met je mee.

3 nota's gedeclareerd

3 nota's gedeclareerd. 2 worden goedgekeurd, de 3e binnen 1 uur afgekeurd omdat de behandelaar niet bevoegd zou zijn. Bij die 1e twee dus wel🙃.
Kontakt gehad met klantenservice; ik zou teruggebeld worden. Gebeurt dus niet. Weer gebeld, dat had de collega niet mogen zeggen dat ik dezelfde week nog teruggebeld zou worden. Ik moet maar rustig wachten, want ze zullen het wel druk hebben. Ondertussen komt de volgende factuur van veel geld en CZ denkt maar dat we geld genoeg hebben om dat te betalen!!!!!

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CZ

Dat klinkt ontzettend frustrerend, Alex. Begrijpelijk dat dit veel boosheid oproept, zeker als declaraties verschillend worden beoordeeld en je daarna geen terugkoppeling krijgt.

Dat je geen telefoontje hebt ontvangen terwijl dat wel is toegezegd, vinden we vervelend om te lezen. We snappen ook dat het extra spanning geeft als er ondertussen nieuwe facturen binnenkomen.

We kijken dit graag zorgvuldig voor je na, zodat we kunnen uitleggen wat hier is gebeurd en wat dit betekent voor jouw situatie. Wil je ons daarom een privébericht sturen via Facebook, Instagram of X? Dan pakken we het samen met je op.

Mijn vrouw voor meer dan 45 jaar kan en mag haar eigen gegevens niet inzien

Mijn vrouw voor meer dan 45 jaar kan en mag haar eigen gegevens niet inzien. Wij zijn volgens mij gelijkwaardig in onze relatie. CZ discrimneerd dus op een ongelooflijke basis. Had ik dit van tevoren geweten waren wij nooit overgestapt.

24. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CZ

Dank je wel voor je bericht. Ik kan me voorstellen dat dit zo voelt, zeker als je samen al zo lang alles regelt. Toch mogen we vanwege de privacywetgeving (AVG) nooit medische of persoonlijke gegevens delen met iemand anders dan de verzekerde zelf. Dat geldt voor iedereen, ook binnen een relatie.

Je vrouw kan vanzelfsprekend wél haar eigen gegevens inzien via Mijn CZ door met haar eigen DigiD in te loggen. Zo houdt iedereen controle over zijn of haar eigen informatie.

Wat betreft de communicatie: die gaat standaard naar de hoofdverzekerde, omdat die verantwoordelijk is voor de betalingen van de hele polis. Dat staat los van rechten of gelijkwaardigheid binnen een relatie, maar is puur hoe de zorgverzekering wettelijk is ingericht.

Als jullie willen, kijken we graag mee of er iets is wat we voor jullie kunnen verduidelijken. Stuur ons gerust een privébericht via een van onze sociale mediakanalen (Facebook, Instagram of X), dan denken we met jullie mee.

Per chat top Geholpen

Echt meer dan prima geholpen door Carmen. Begripvol en oplossingsgericht. Op zulke medewerkers kan CZ trots zijn en koester ze

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CZ

Wauw, dankjewel voor je prachtige woorden, Jeanine! Geweldig om te lezen dat Carmen je zo goed heeft geholpen. We zijn inderdaad heel trots op onze collega’s. Graag geef ik je compliment aan haar door!

Fijn geholpen

Fijn geholpen. Prima

20. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CZ

Dankjewel! Goed om te lezen dat je fijn geholpen bent. Je weet ons te vinden als er weer vragen zijn.

Cz is top

We hebben nog nooit een andere zorgverzekering gehad , en kan alleen maar zeggen dat ze alles voor je doen, meer dan tevreden , hoop dat ze blijven groeien , Voor mij geld alleen maar Cz, ben er blij
Mee👍

Vastaus yritykseltä CZ

Dankjewel voor je mooie review, Jose! Geweldig om te horen dat je al zo lang tevreden bent en dat wij aan je verwachtingen voldoen. We blijven graag voor je klaarstaan. We horen graag als we jou weer kunnen helpen.

Great and fast service!

Vastaus yritykseltä CZ

Thank you! Wonderful to hear you experienced fast and great service. Feel free to reach out anytime.

Kind regards,

Snel en correct geholpen

Snel en correct geholpen. Goed antwoord op mijn vraag gekregen.

Vastaus yritykseltä CZ

Dankjewel voor je mooie review, Caroline. Fijn dat we je snel konden helpen en je vraag meteen konden beantwoorden. Je weet ons te vinden als je weer vragen hebt.

Snel en duidelijk geholpen

Snel en duidelijk geholpen

17. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CZ

Geweldig dat je dit deelt! We helpen je graag snel en duidelijk verder.

Saanut 4/5 tähteä

Snel en duidelijk antwoord

Vastaus yritykseltä CZ

Dank voor je bericht! Fijn dat je ons snelle en duidelijke antwoord waardeerde.

Saanut 5/5 tähteä

Prima voor de snelle en nuttige…

Prima voor de snelle en nuttige informatie die ik gekregen heb

Vastaus yritykseltä CZ

Heel fijn dat ons antwoord jou meteen duidelijkheid gaf. Je bent altijd welkom met nieuwe vragen!

Saanut 1/5 tähteä

CZ is keihard, geen klantgerichte service, geen coulance

In verband met mijn handicap heb ik zorg nodig. Al jaren gaat dat via CZ. Nu moest ik opnieuw geindiceerd worden. Alles voor 1 januari 2026 ingestuurd. Door de werkachterstand van CZ werd ik in januari pas gewezen op een ontbrekende handtekening. Nu krijg ik het PGB pas goedgekeurd per 5 februari 2026. Draai ik zelf op voor de kosten. Als je ze belt verschuilen ze zich achter procedures en regels. Geen, sorry we hebben een fout gemaakt of geen coulance op welke manier dan ook. Alleen een keiharde, sorry we kunnen niets voor u doen.

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CZ

Dankjewel dat je jouw ervaring met ons deelt, Emile. We begrijpen heel goed dat deze situatie voor jou erg belastend is, zeker wanneer je afhankelijk bent van tijdige indicatiestelling en continuïteit van zorg. Het is vervelend dat je hierdoor kosten hebt moeten maken en dat je je niet gehoord voelde bij het navragen van je situatie. Dat spijt me oprecht!

Ik wil je graag verder helpen door nogmaals naar jouw situatie te kijken. Daarbij kan ik op voorhand geen toezeggingen doen over mogelijke aanpassingen of vergoedingen. Wel kan ik uitzoeken of er nog iets mogelijk is en of wij hier procesmatig van kunnen leren.

Stuur ons hiervoor gerust een privébericht via een van onze Social Media kanalen (Facebook, Instagram of X) met je gegevens. Ik ga er graag mee aan de slag.

Altijd vriendelijk en goed geholpen

Altijd vriendelijk en goed geholpen

Vastaus yritykseltä CZ

Dankjewel voor je mooie woorden, Kim. We vinden het heel belangrijk dat je altijd vriendelijk en goed geholpen wordt. Mocht je nog eens vragen hebben, dan staan we natuurlijk weer voor je klaar.

Saanut 5/5 tähteä

Heel snel geholpen en de medewerker is…

Heel snel geholpen en de medewerker is een topper!

Vastaus yritykseltä CZ

Fijn dat je zo snel geholpen bent en bedankt voor je lieve compliment, Henriett . Dit geven we natuurlijk graag door. We staan altijd voor je klaar!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer snelle en fijne manier om op je…

Zeer snelle en fijne manier om op je vraag een antwoord te krijgen

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CZ

Dankjewel voor je mooie review, Nicole. We helpen je graag en het is goed te weten dat je zo snel een duidelijk antwoord kreeg. Als je nog eens vragen hebt, staan we natuurlijk weer voor je klaar.

Saanut 1/5 tähteä

Klantenservice slecht en willen niet opdraaien voor eigen fouten

Meerdere malen geprobeerd om mijn eigen risico door het jaar te betalen VOOR 1 FEBRUARI. Dit was telkens niet mogelijk door een appstoring(niet mijn schuld hoorde ik al van een medewerker), nu net geprobeerd te bellen kijken of dit nog mogelijk is. Krijg ik te horen dat dit alleen voor de 2e maand van het jaar geregeld kan worden. Vervolgens word ik gewoon opgehangen. Ik was overgestapt omdat dit hier wel een mogelijkheid zou zijn.
Na dit jaar nooit weer, wat een service zeg.

4. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CZ

Vervelend om te lezen dat dit zo is gelopen, Ad-Jan. We begrijpen goed dat e hier teleurgesteld over ben.

Het gespreid betalen van het eigen risico moet inderdaad vóór 1 februari worden aangevraagd. Deze informatie staat ook hier op onze website: https://www.cz.nl/betalen/eigen-risico-gespreid-betalen. Mogelijk heb je dit niet gezien en dan zorgt dit voor verwarring achteraf.

Is het betalen van zorgkosten later toch lastig? Weet dat het wel mogelijk is om achteraf, wanneer er een vordering is, samen te kijken naar een passende betalingsregeling.

Neem gerust contact met ons op via de LiveChat die je start vanuit de CZ app, een privébericht op een van de Social Mediakanalen of telefonisch. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden en spreken een passende oplossing af.

slecht in uitbetalen

slecht in uitbetalen, slecht bereikbaar zwaar teleurstellend

4. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CZ

Vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren, Floris. We begrijpen dat dit teleurstellend is.

Neem gerust contact met ons op via de LiveChat die je start vanuit de CZ app, een privébericht op een van de Social Mediakanalen of telefonisch. We kijken graag met je mee.

Saanut 1/5 tähteä

Administratieve terreur en misleiding door CZ CZ negeert juridische afspraken en misleidt over "vonnissen"

Pas op met CZ. Deze verzekeraar negeert willens en wetens harde juridische afspraken uit een Vaststellingsovereenkomst (VSO) met finale kwijting. Nadat er in juni 2024 een schikking werd getroffen 'tegen finale kwijting', probeert CZ nu via incassobureau GGN alsnog dossiers te innen die onder die afspraak vallen.

De feiten:

Misleiding: CZ claimt dat er een 'vonnis' ligt, terwijl de Rechtbank Limburg schriftelijk heeft bevestigd dat de procedure is geëindigd met een regeling en er géén vonnis is.

Contractbreuk: Ondanks de afspraak dat partijen na betaling 'niets meer van elkaar te vorderen hebben', voert CZ extra dossiers en verboden proceskosten op.

Stagnatie: De rechter heeft op 10 december 2025 al officieel vastgesteld dat CZ de zaken stagneert.

Systeemmisbruik: Door vorderingen op te knippen in kleine bedragen (onder de € 500,-), blokkeert CZ effectief de toegang tot het recht. De Raad voor Rechtsbijstand verstrekt voor dergelijke bedragen nauwelijks toevoegingen, waardoor je als burger gedwongen wordt hoge advocaatkosten te maken om je tegen hun onterechte claims te verweren.

CZ gokt erop dat je de juridische kennis niet hebt om het verschil tussen een schikking en een vonnis te zien. Het is een schimmig spel over de rug van de verzekerde.

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä CZ

Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen, Sabine. Vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren.

Omdat het hier gaat om een persoonlijke en juridische situatie, kunnen we hier nu niet inhoudelijk op ingaan. Dossiers over betalingen of juridische trajecten zijn vaak complex en afhankelijk van persoonlijke omstandigheden.

Heb je vragen over een openstaand dossier of ben je het niet eens met een vordering? Neem dan rechtstreeks contact op met onze afdeling Debiteurenbeheer. Zij kijken samen met jou naar de situatie die er speelt en kunnen dit verder toelichten

Webcaremedewerker CZ

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin