Crédit agricole SA Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 2/5 tähteä

je suis au CA 33210 Langon depuis au moins 35 ans. Ca allait bien mais depuis quelques années c'est plutôt pas bien du tout. Je veux payer un artisan par virement (+ de 5000€), 10H00 ce matin je su... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Obsługa klienta jest dramatyczna. Masz problem ? Radź sobie z nim sam. Komunikacja z bankiem fatalna. Rozmowy telefoniczne wyglądają jak za karę, czat dramatyczny. Cokolwiek tylko i wyłącznie w pla... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Crédit Agricole Cergy-le-Haut : simplement des voleurs ! Des frais exorbitants alors que les personnes sont en situation de fragilité financière, mais c’est normal. Ils ne répondent plus, bloquent les... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Nie jestem w stanie dowiedzieć się za pomocą telefonu ile razy zostało mi do wpłaty z kredytu który zawierałem 24 miesiące temu ani konsultant ani sztuczna inteligencja nie jest w stanie zweryfikować... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Pankki
  2. Muut kuin pankin rahoituspalvelut
  3. Sijoituspalvelu
  4. Talouskonsultti

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Le site Finance et actionnaires de ce groupe bancaire. Présentation d'informations et d'actualités financières, des métiers, d'un espace actionnaires, du cours de l'action en temps réel, de communiqués de presse. (Paris: 4507)

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

109 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Witam ten bank to typowy złodziej w…

Witam ten bank to typowy złodziej w jednej z placówek zleciłem przelew z konta walutowego które posiadałem w GB na inne swoje konto walutowe również otwożone w GB przelew został wykonany w taki sposób że funty zostały przewalutowanie na Euro poczym zpowrotem na funty dzięki tej operacji jestem stratny około 8 tyś zł 1600GB. Oczywiście reklamację złożyłem której termin rozpatrzenia mija 22stycznia 2025. Jakież moje zdziwienie nastąpiło gdy podczas rozmowy telefonicznej poinformowali mnie że reklamacja nie jest jeszcze rozpatrywana. Zobaczymy co powiedzą w dniu jutrzejszym jakie podadzą powody

22. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Spłaciłem końcówkę kredytu w placówce…

Spłaciłem końcówkę kredytu w placówce banku. Do spłaty kredytu są 2 różne konta. Jedno do kredytu a 2 do nadpłat. Na zwykłym była nadpłata i musieli robić przeksięgowanie które trwa już 3 tygodnie i otrzymałem alerty z bik że brak wpłaty.
W BIK otrzymalem obniżenie oceny
punktowej. Tragedia

2. tammikuuta 2025

Najgorszy bank w Poslce

Ten bank powinien tylko kredytów udzielać - zgodnie z nazwą.
Seniorka otwiera u nich konto. Sami włączają limit 500 zł, a w bankowości internetowej nie ma po nim śladu - nawet w historii./ Można korzystać nawet o tym nie wiedząc. Za wszystko pobierają po kilka zeta co daje
miesiącu przynajmniej 20 zł - za obsługę konta, karty, SMSy, wspomniany limit, a nawet za udzielony kredyt na którym przecież zarabiają porządne odsetki.

Na infolinii często osoby niekompetentne. Mówią bzdury i dodatkowo denerwują klienta swoją niewiedzą.

Przy wypowiadaniu umowy konta należy osobno wspomnieć, że zamyka się ww. debet - nie wystarczy" i proszę zamknąć wszystkie usługi związane z zamykanym rachunkiem".

Najgorszy bank jaki do tej pory spotkałam na swojej drodze. W dodatku zamykają placówki, żeby przez przypadek niezadowolony klient nie przyszedł osobiście i nie zepsuł im dnia

15. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Apres plusieurs années d'hesitation…

Apres plusieurs années d'hesitation j'ai finalement pris le courage de quitter ma banque credit agricole, c'est jamais facile comme decision surtout quand on détient 5 contrats d'assurance et 5- 6 comptes entre Compte courant livret A et placements. depuis un mois j'ai écris une lettre manuscrite comme on m'a indique , demandant un rendez vous avec le directeur Mr Duran pour revoir tous mes frais bancaire au cours de l'année 2023 et 2024 .. les frais élevés sont ma principale motivation de quitter la banque . j'ai demande un rendez vous également pour procéder à la résiliation des assurances et transfert des comptes. Ma conseillère depuis 2016 dans mon autre banque appelle CA...et la fille du credit agricole commence a me descendre au telephone au près de ma conseillère de mon autre banque ( nous étions sous haut parleur)en disant que je menaçais tous les ans de fermer mes comptes que pour obtenir des ristournes , qu'il m'avait dis de passer à l'agence ( concernant la fermeture je n'avais pas compris ça ) je pensais que le personnel banquier était tenu au secret professionnel ...j'ai trouve très indélicat ( meme pire ) son attitude colérique ....
en plus elle m'a reproche d'avoir deja mis un avis sur google concernant son collègue Achille , ou je disais que je ne trouvais pas trop normal de privilégier le telephone lorsque vous avez des personnes à l'accueil ...mon avis et prendre ou à laisser mais lorsque'une banque est ouverte que 5 demi journées ça laisse pas beaucoup de manoeuvre à venir signer des papier

Saanut 1/5 tähteä

Crédit Agricole -Toulouse31 VOLEURS !

Surement LA banque à éviter -Toulouse Blagnac 31- un suivi désastreux, des conseillers qui vous rackettent tout ce qui peuve ! Des prêts professionnels à plus de 5% avec assurance en sus obligatoire, des frais de tenue de compte, commissions de mouvements, intérêts débiteurs, commissions d'interventions, etc...vous vous faîtes dépouiller mois après mois. Ras le bol ! Une banque d'escrocs ! Mieux vaut une banque en ligne, pas de service, mais au moins ça coûte rien !

Tragedia z infolinia

Nie wspomnę, ze wiecznie nie działają wplatomaty ! Bankomaty to szczyt. Natomiast wczoraj zablokowali mi karte i dostalam sms ze infolinia od 8 do 20 więc dzwonilam przed 20 nikt nie odbieral ! Od 8 nikt nie odbieral, zadzwoniłam na inna infolinie tam znowu nie zajmują się tym. Nikt do mnie nie zadzwonił czy się zgadzam na blokadę a rano stalam na stacji nie mogąc zapłacić kartą a infolinia nie odbierała. Ja rozumiem że bank weryfikuje transakcke ale to wtedy mogą zadzwonić i zapytać czy zlecała taki przelew a nie odrazu blokować. Jestem w trakcie szukania innego banku dla siebie swojej firmy i dzieci bo niestety ale po prawie 15 latach jestem zmuszona zmienić bank zebh nie tracić nerwów i aby zapobiec nerwów moim dzieciom bo maja ten sam bank

Najbardziej irytująca rzeczy

Najbardziej irytująca rzeczy, na którą się napotkałem przy tym banku to to, że brałem na raty sprzęt w jednym ze sklepów, z którym ma podpisaną umowe z tym ów bankiem. Wszystko przeszło pomyślnie, mam raty, ale chcąc zrobić wgląd do aplikacji, żeby móc spłacać sobie w spokoju raty i widzieć ile mi zostało i ile juz wpłaciłem musze przejść weryfikacje banku i okej. Tam na aplikacji jest napisane, ze zamuje to czesto kilka minut tymczasem ja juz 3 dzien z aplikacją włączoną w tle czekam, aż ów bank sprawdzi czy moja twarz ze zdjecia telefonem rozni sie od tej na skanie dowodu w postaci fotografii. Nie można tej aplikacji wyłączyć, poniewaz kolejka przepadnie :)

1. tammikuuta 2025

Wpisali moja zone za 1zł do BIK

Wpisali moja zone za 1zł do BIK. Żenada i tyle. Wyjechalismy zagranice po czym naliczyło sie jakieś zobowiązanie w wysokości 1zł. Z BIKu wynika że z 1zł zrobiło sie 68 zł i od 12lat żona jest w BIK. Bank nie warty funta kłaków:) NIgdy już z ich usług nie skorzystamy.

1. marraskuuta 2024

bank tragiczny

bank tragiczny! Apka to jakis zart. Nie umywa sie do konkurencji. Infolinia to istna kpina z klienta! Przebicie sie przez automat graniczy z cudem. Jak juz sie uda to czas oczekiwania na polaczenia z konsultantem jest dlugi, a przy tym wielokrotnie zdarzylo mi sie, ze po oczekiwaniu wchodzi sygnal laczenia i... rozlacza... chatbot podaje bzdurne informacje... zenujacy bank, jedyne co ich ratuje to rozne promocje. Natomiast poza tym - mega nie polecam!

3. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ten bank to totalne dno i żenada

Ten bank to totalne dno i żenada. Skonsultowanie się przez telefon graniczy z cudem, aplikacja co chwilę ma jakieś awarię. Po kilkukrotnym wpisywaniu poprawnych danych mojego konta zostało zablokowane. Ostatnia sprawa to konsultacje z botem ai, kiedy ubiegałam się o kod weryfikacyjny który został potem wysłany na numer telefonu okazał się błędny. Nie polecam 👎🏿👎🏿👎🏿

30. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Posiadam rachunki w różnych bankach

Posiadam rachunki w różnych bankach. Założyłam konto w CA ze względu na - jak mi się wydawało - korzystną ofertę konta oszczędnościowego. No cóż - wydawało mi się. Pan konsultant bardzo aktywny - do momentu, kiedy to się bankowi opłacało. Obwarowania związane z założeniem i utrzymaniem lokaty: x płatności kartą, wpływy minimum 1500pln (jak się okazało - wpływ z rachunku w innym banku, założonym na tę samą osobę to nie wpływ), logowania do aplikacji minimum 3x w miesiącu. Jak studentka/student ma 50k na koncie - może ok, może ma czas to przypilnować taką "lokatę". Ale to drobiazg... jakież było moje zdzwienie, kiedy chciałam doładować inne, od dawna używane konto, blikiem - okazało się, że bez mojej wiedzy CA zmieniło dotychczasowe konto, powiązane z numerem abonenckim, na założone u nich... Oczywiście o tej "drobnostce" konsultant nie poinformował.

20. joulukuuta 2024

Bank naciągaczy

Reklama konta oszczędnościowego 7,5% w skali roku dla nowych klientów. Warunkiem było założenie konta osobistego. Założyłem konto przez Internet bez problemu, lokaty mnie otrzymałem bo mam konto firmowe w tym banku. Zamknąć rachunek można niestety już tylko w oddziale - jakiś absurd, założyć online można, zrezygnować nie. W oddziale autoryzacja za pomocą mobywatel jak bym to robił przez internet a nie stał obok - kolejny bank nie dla ludzi. Nie polecam!

12. joulukuuta 2024

Credit Agricole To bank który… Dramat

Credit Agricole on-line To bank który pozuje na na firmę konkretną nowoczesną za pan brat z nowymi technologiami AI. Znajdująca jest prawda ich algorytmy są nic. warte , wypisałem 3 wnioski o kredyt za każdym razem inny wynik .Dwa razy gdy wpisałem poprawnie wszystkie dane wniosek został odrzucony,gdy składałem wniosek został zaakceptowany.Ale to nie koniec po przekazaniu wszystkich wrażliwych danych wniosek został rzekomo anulowany przeze mnie.Ich algorytmy bez eufemizmów do dupy porywają na coś o czym nie mają pojęcia.Całe szczęście że to nie jest jedyny bank w Polsce .Jeśli ten bank działa jak ich algorytmy to dramat wyszczegajcie się Agricole

7. joulukuuta 2024

BLOKADA ŚRODKÓW NA KONCIE

Podobnie jak opisano poniżej BLOKADA ŚRODKÓW NA KONCIE OSOBISTYM!!! Bank Credit Agricole zablokował pieniądze za nie zaktualizowanie danych osobowych. Po zaktualizowaniu danych przez infolinię bank powinien odblokować rachunek osobisty bez zwłoki, natychmiast a środki są nadal zablokowane! To jest skandal! Śmiem twierdzić, że bank zablokował pieniądze i je zainwestował w celu osiągnięcia korzyści finansowych! Po wpłynięciu pensji na koncie wyświetla się zero! Skandal! Takie rzeczy są niedopuszczalne i bezprawne! Wśród pytań było podaj datę urodzenia twojego dziecka, jaki to ma związek z moim kontem osobistym?! Od maja tego roku w placówkach bankowych Credit Agricole nie można już wypłacać ani wypłacać gotówki i chyba po to jest to zrobione żeby teraz blokować ludziom pieniądze i nimi bezprawnie rozporządzać. To jest niedopuszczalne!!!
Nie polecam banku Credit Agricole!!!

5. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin