Ivm aanschaf thuisbatterij telefonisch gevraagd wat het kost om het contract vroegtijdig te beëindigen. Helaas kon de medewerker dat zelf niet beantwoorden. Nu is het drie dagen later en nog niets v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik krijg maandelijks een mail met informatie over gebruik, termijnbedrag, etc. Ik ben bij Coolblue omdat ik meegedaan heb met de collectieve inkoop via Mijn eigen huis en zij de winnaar waren. Het was... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De reactie onder mijn eerdere review van 5 oktober bevestigt helaas precies mijn ervaring. In mijn review staat duidelijk dat de installatie en klachten betrekking hebben op de periode vóór de overdra... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Opstartproblemen gehad met Coolblue energie, maar het is allemaal goed gekomen! Heb het idee dat ze zelf ook nog even zoekend waren. De AI bot is en blijft oprecht wel vervelend, die snapt de sl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Energie besparen met een glimlach Coolblue Energie, dat is energie besparen met een glimlach. We geven inzicht in je verbruik én je bespaarkansen in de app. We leveren je groene stroom en gas en dan graag zo min mogelijk. Daarom installeren we zelf zonnepanelen en laadpalen veilig bij jou thuis. En krijg je knetterende korting op energiezuinige producten. Gewoon bij Coolblue.
Weena 664, 3012 CN, Rotterdam, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
⚡Eenvoudig overstappen.
⚡Flinke cashback op de aanschaf van een nieuwe koelkast.
⚡Concurrerende prijzen voor gas en electriciteit.
⚡Korting op de energiegebruikende artikelen bij Coolblue.

Vastaus yritykseltä Coolblue Energie
Coolbleu doet keurig wat is overeengekomen door middel van een Consumentencontract deal voor 3 jaar, waarbij een geringe vergoeding wordt gegeven voor de terug geleverde elektriciteit.

Vastaus yritykseltä Coolblue Energie
Wanneer je belt wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan. En komen alle beloftes na. Zeer hulpvaardig

Vastaus yritykseltä Coolblue Energie
Nette maandelijkse overzichten gestuurd en een goed begrijpelijke jaarafrekening.

Vastaus yritykseltä Coolblue Energie
Al jaren klant bij coolblue, ervaring van eerdere jaren heel erg goed, maar het afgelopen jaar is er wat veranderd en dat merkten we meteen bij het verlengproces. Alles gaat traag, lastig en er gaat veel fout. Eerder kreeg je heel snel reactie op een vraag, nu duurt het soms 2 weken. Wij balen

Vastaus yritykseltä Coolblue Energie
De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.
Daarnaast zijn de adviezen van de verkopers zeer goed zodat jij het product koopt wat echt bij je past.
En als laatst is de service bij het niet werken van een product echt uitstekend.
Daarom koop ik al mijn producten bij coolblue en krijgt coolblue 5 sterren van mij.
Ik heb zelfs een zeer gunstig energie contract afgesloten bij coolblue.

Vastaus yritykseltä Coolblue Energie
Niet een goede ervaring maar alweer een goede ervaring 😊👍

Vastaus yritykseltä Coolblue Energie
Snelle jaarafrekening, en fijne digitale omgeving.

Vastaus yritykseltä Coolblue Energie
Goede klantenservice, goede prijs, inzicht in verbruik

Vastaus yritykseltä Coolblue Energie
Hoge teruggave kosten en lage kw vergoeding

Vastaus yritykseltä Coolblue Energie
Goede klantenservice, foutloos contract verloop en prima prijs.

Vastaus yritykseltä Coolblue Energie
Prijs is goed. Maandelijks wordt je op de hoogte gehouden wat je verbruik is

Vastaus yritykseltä Coolblue Energie
Tot op heden alles zoals afgesproken geregeld.
Gewoon dik tevreden dus.

Vastaus yritykseltä Coolblue Energie
Overzichtelijke app waarop meerdere energiecontracten zichtbaar zijn.
Goed bereikbare klantenservice

Vastaus yritykseltä Coolblue Energie
Geen aparte Energie app is onderdeel van coolblue.
Minder handig.

Vastaus yritykseltä Coolblue Energie
De werkwijze, medewerkers en leveringsvoorwaarden van Coolblue Energie zijn erg klantvriendelijk. Bijzonder vriendelijk bedrijf. Als andere bedrijven dezelfde methoden zouden toepassen, kan TrosRadar & Vara Kassa stoppen.

Vastaus yritykseltä Coolblue Energie
Duidelijk contract, goede prijs en geen verborgen items. Na de levering steeds duidelijke dagelijkse informatie én Cool Blue energiedeals die de moeite waard zijn.
Kortom: prima leverancier!

Vastaus yritykseltä Coolblue Energie
Top, alles duidelijk en snelle klantenserice!