Computrain werkt voor ISTQB Foundation samen met hun partner ICT Improve. Mijn slechte ervaring heb ik vooral met het laatste, maar omdat Computrain ervoor kiest om samen met hen te werken geldt de be... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Nadat ik eerst voor een cursus aangemeld had welke meerdere malen geannuleerd werd in verband met tekort aan aanmeldingen heb ik binnen ons bedrijf de cursus in-house gehaald. Dit leek redelijk goed t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik vond deze cursus echt fantastisch. Ondanks dat ik veel gebruik maak van Excel en gevoelsmatig veel wist leerde ik echt super handige trucs en snelle werkwijzen die ik nu bijna dagelijkst toepas in... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fijne Training, kundige en ervaren docent voor de groep. Mogelijkheid om vragen te stellen via het portaal. Naslagwerk mee gekregen. Praktijkvoorbeelden helpen de stof behapbaar te maken. D.m.v. de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De docent was gewoon top, zijn opbouw van de cursus was super! Zijn presentatie was ook super! Niets op aan te merken.

Vastaus yritykseltä Computrain
Rustige en prima uitleg door docent over materie. Heeft zelf aanvullende slides met uitleg en extra diepgang gedeeld.

Vastaus yritykseltä Computrain
Alles was keurig georganiseerd en ging zoals gepland. De trainer was bekwaam.

Training was chaotisch
Communicatie vooraf onvolledig
Geen online materiaal / ondersteuning

Prettige ontvangst.
Goede en snelle taxiservice.
Prima geregeld.

goed bereikbaar, overzichtelijk.
min puntje: hoofd ingang niet direct "opvallend" zichtbaar.

Vastaus yritykseltä Computrain
Ik ben een beetje teleurgesteld in het studiemateriaal. De syllabus van Prince2 agile foundation is zeer matig vertaald (Eng > NL) en we ontvangen alleen maar een digitale versie, die je het beste op de app bookshelf kunt lezen (dus op een mobiel) en niet leesbaar is op de laptop als offline reader.
Edit: aantal sterren naar beneden aangepast; ik mag mijn reader niet omruilen naar een engelse versie omdat ik de voucher al gebruikt heb. Belachelijk. Cursisten moeten blijkbaar genoegen nemen met een waardeloos vertaald product.

Vastaus yritykseltä Computrain
goede uitleg alleen jammer dat de inhoud niet overheen komt wat er die 2 dagen in klas werd besproken had graag boekwerk gehad om na te lopen wat er is besproken

De training was prima maar sloot niet goed aan op het PSPO1 examen

Vastaus yritykseltä Computrain
Het bedrijf is goed met een breed scala aan diverse opleidingen. Maar communicatie en afspraken gaat dit niet goed.

Vastaus yritykseltä Computrain
Hele fijne instructeur met heel veel (praktijk) ervaring. Er was een fijne, open en gezellige sfeer. Veel geleerd en veel ruimte voor vragen.

Vastaus yritykseltä Computrain
Altijd hebben ze hun administratie niet op orde.
Ik heb al meerdere maal les ontvangen via mijn traineeship en iedere keer hadden ze hun administratie niet op orde waardoor sommige studenten achterloop op het feit en wanneer je dat aankaart sturen ze je door naar een zwart gat van supportknowledge. Ik word er hier helemaal niet goed van er 4 maanden mee gewerkt en bij elke nieuwe les introductie is er gezeik.

Vastaus yritykseltä Computrain
Prima opleider, hij weet de stof en aandachtspunten goed over te brengen. Ook de opleiding-locatie in Utrecht is boven verwachting goed.

Vastaus yritykseltä Computrain
Ik vind dat de training té snel achter elkaar is. De training duurt op papier 3 dagen maar eigenlijk is het 2.5 aangezien je meteen een examen hebt. Ook doordat het achter elkaar is heb je weinig tijd/momenten om de lesstof te laten landen of om het nog even goed te oefenen.
De docent en de materialen waren 5 sterren.

Vastaus yritykseltä Computrain
De website was overzichtelijke en het bedrijf heeft goed gereageerd op vragen

Vastaus yritykseltä Computrain
Op zich prima cursus gevolgd ware het niet dat ik de 2e helft (2 dagen) heb gemist wegens ziekte. Toch kreeg ik netjes een certificaat voor deelname. Vreemd want ik het niet alle leerstof besproken.
Wat zegt het certificaat dan nog? Dat ik per post een boek en wat ppt's heb gekregen?

Vastaus yritykseltä Computrain
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.