Computrain werkt voor ISTQB Foundation samen met hun partner ICT Improve. Mijn slechte ervaring heb ik vooral met het laatste, maar omdat Computrain ervoor kiest om samen met hen te werken geldt de be... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Nadat ik eerst voor een cursus aangemeld had welke meerdere malen geannuleerd werd in verband met tekort aan aanmeldingen heb ik binnen ons bedrijf de cursus in-house gehaald. Dit leek redelijk goed t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik vond deze cursus echt fantastisch. Ondanks dat ik veel gebruik maak van Excel en gevoelsmatig veel wist leerde ik echt super handige trucs en snelle werkwijzen die ik nu bijna dagelijkst toepas in... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fijne Training, kundige en ervaren docent voor de groep. Mogelijkheid om vragen te stellen via het portaal. Naslagwerk mee gekregen. Praktijkvoorbeelden helpen de stof behapbaar te maken. D.m.v. de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het verhaal erachter was duidelijk, niet als een robot van het digibord lezen maar er echt iets van maken.
Dat vond ik een positief iets.

Vastaus yritykseltä Computrain
Training voldeed niet aan de verwachtingen. Eerste dag was de trainer ziek, toen werd de 2e dag de nieuwe eerste dag. Terwijl de meeste deelnemers de stof van de eerste dag al zelf hadden doorlopen. Een aantal deelnemers konden tijdens de 2e dag niet goed meedoen omdat de keys die zij moesten gebruiken het niet meer deden en het niet mogelijk bleek om die snel te vernieuwen (gedurende de hele dag niet!). De opnieuw ingeplande 2e dag kon ik niet bijwonen omdat dit op veel te korte termijn ingepland werd. Daarnaast bleek helaas ook dat 1 onderdeel van het Power Platform (Copilot Studio) totaal niet voorkwam in het trainingsmateriaal, terwijl dat nu juist het onderdeel was, waar ik het meest in geïnteresseerd ben.

Vastaus yritykseltä Computrain
Vorige week ben ik begonnen met de AZ-700 cursus, maar ik kan niet verder met de opdrachten omdat de virtuele omgeving niet goed functioneert. Mijn gemaakte opdrachten worden telkens verwijderd. Ik heb contact opgenomen met het bedrijf, maar helaas word ik van het kastje naar de muur gestuurd zonder dat mijn probleem wordt opgelost. Ik vind het erg spijtig dat ik met dit bedrijf in contact ben gekomen.

Vastaus yritykseltä Computrain
Een pro-aktieve ervaren trainer die iedereen probeerde te betrekken in zijn verhaal.

Vastaus yritykseltä Computrain
Interessant, dynamisch en leerzaam!
Goede organisatie / hosting en relevante expertise in de organisatie maar zeker ook de overige deelnemers.

Vastaus yritykseltä Computrain
Het inspelen van de trainer op de behoefte die uit de deelnemers naar voren kwam. Tijdens de training werd het programma hier op heel flexibel aangepast.

Vastaus yritykseltä Computrain
Inhoudelijk: Blij met de cursus die ik gevolgd heb. Heeft toegevoerde waarde voor mij.
Verbeterpunten:
-Stuur de benodigde boeken van te voren op, nu ontving ik deze pas 2 weken daarna.
-De tool waarmee een digitale classroom wordt gefaciliteerd is niet erg intuïtief.

Vastaus yritykseltä Computrain
Mijn ervaring met de inhoud van de training was over het algemeen positief. De trainer was goed geïnformeerd over de stof en wist deze op een duidelijke en begrijpelijke manier over te brengen. Dit heeft zeker bijgedragen aan mijn begrip van het onderwerp.
Echter, de communicatie en voorbereiding in de aanloop naar de training liet te wensen over. De stroom van e-mails die vanuit verschillende organisaties werden verstuurd, vaak met wisselende afzenders, zorgde voor veel verwarring. De instructies in deze berichten waren moeilijk te volgen, en ik werd van de ene naar de andere bron gestuurd, zonder duidelijke rode draad. Dit leidde tot frustratie, waardoor ik uiteindelijk telefonisch contact heb opgenomen met het Computrain contactcenter om enigszins wegwijs te worden in deze complexe situatie.
Op de dag van de training zelf verliep niet alles even soepel. De gebruikte virtuele tool was niet erg gebruiksvriendelijk, waardoor het enige tijd duurde voordat iedereen doorhad hoe alles werkte en waar de verschillende functies zich bevonden. Dit kostte ons al gauw een uur. Er zijn tegenwoordig diverse andere tools beschikbaar die dezelfde functionaliteiten bieden, maar vaak intuïtiever zijn en standaard worden gebruikt door veel bedrijven, zoals MS Teams of Cisco WebEx.
Samenvattend was de inhoud van de training waardevol, maar de organisatorische en technische aspecten kunnen zeker verbeterd worden om de algehele ervaring te optimaliseren.

Vastaus yritykseltä Computrain
Goede locatie. Een intensieve workshop. Goed eten.

Vastaus yritykseltä Computrain
Uitstekende ervaren trainer met veel tijd om te reflecteren, ondanks grote groep deelnemers.
STrakke tijdsplanning en heel praktisch.

Vastaus yritykseltä Computrain
Een uitstekende docent die vol enthousiasme en met heel veel kennis die kennis weet over te brengen.

Vastaus yritykseltä Computrain
Fijne uitleg, kwalitatieve stof, alleen was het tempo soms aan de lage kant (ligt ook aan het niveau van de groep).

Vastaus yritykseltä Computrain
Computrain ervaren als een professionele opleider. Mijn cursus werd gegeven door een gedreven coach met verstand van zaken (zowel vakgebied als werkveld). Computrain heeft een prettige online leeromgeving.

Vastaus yritykseltä Computrain
De cursusdagen zitten goed in elkaar qua opbouw. De docent heeft ervaring op het vakgebied en zet deze tijdens de lessen in d.m.v. voorbeeld casussen etc. De voorbereiding op het examen is goed! Je kunt daarna zelf gericht studeren voor het examen.

Vastaus yritykseltä Computrain
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.