Collin Crowdfund Arvostelua 2 710

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 4/5 tähteä

In de finaciële wereld is meestal niet alles goud wat blinkt. Goede balans tussen realiteit en optimisme. Goed bedrijf met goede mensen. Niet alles gaat goed. Maar iedereen doet wél zijn best. Mijn ve... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Eenvoudige site, duidelijke uitleg en je kunt snel aan de slag. Verificatie duurt even maar dat is natuurlijk logisch. Ik kan als beginner niet beoordelen hoe betrouwbaar alle info is, maar je kunt je... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Goed opgeleide en dienstverlenende medewerkers. Ze willen echt dienst verlenen. Klinkt logisch, maar in de financiele dienstverlening is dat vaak ver te zoeken.. Goede site, je merkt dat de IT er ach... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Professioneel en betrouwbaar, goed werkend team van 45 man of vrouw die de zekerheden goed bewaken. Makkelijk contact te maken en snel bereikbaar. Al met al prima tevreden.

1. Rahoituslaitos

Yrityksen kirjoittama

Collin Crowdfund is het crowdfunding platform voor kredietwaardige MKB-bedrijven die alternatieve (groei)financiering zoeken middels serieuze investeerders.

Yrityksen kirjoittama

Collin Crowdfund biedt ondernemers ruimte via serieuze investeerders!
Collin Crowdfund is een deskundig, toegankelijk en transparant crowdfunding platform voor gevestigde, kredietwaardige MKB-bedrijven, die financiering zoeken voor hun ambities. Serieuze investeerders bereiken via Collin mooie rendementen tegen verantwoorde risico’s.

4,4

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 91 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Grappig al die nep reviews na een…

Grappig al die nep reviews na een slechte review

5. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste,

Dank voor uw reactie. Wij werken niet met nepreviews. Reviews op dit platform worden geplaatst door gebruikers zelf en wij hebben daar geen invloed op.

We vinden het jammer dat u dit beeld heeft. Zoals eerder aangegeven komen wij graag met u in contact om uw eerdere review en eventuele zorgen inhoudelijk te bespreken.

U kunt ons bereiken via 085 401 6546 of info@collincrowdfund.nl

Saanut 5/5 tähteä

geode communicate en duidelijke…

geode communicate en duidelijke investerings mogelijkheden

29. huhtikuuta 2026

Beste Gerrit,

Dank voor uw vijf sterren. Fijn om te horen dat u onze communicatie als goed ervaart en de investeringsmogelijkheden duidelijk vindt.

Aanrader

Heel goede en vooral complete informatie. Ook zeer toegankelijk.

25. huhtikuuta 2026

Beste Hidde,

Dank voor uw vijf sterren en het vertrouwen. Goed om te horen dat u onze informatie als compleet en toegankelijk ervaart.

Goede informatie.

Beste,

Dank voor uw vijf sterren. Goed om te horen dat u tevreden bent over de informatievoorziening.

Saanut 3/5 tähteä

Beste Henk,

Vervelend om te horen dat u onze klantenservice als slecht ervaart. Wij komen graag met u in contact om uw klacht beter te begrijpen en u verder op weg te helpen. Wij zullen dan ook telefonisch contact met u opnemen.

Gemakkelijk en overzichtelijk

Gemakkelijk en overzichtelijk

23. huhtikuuta 2026

Beste Thomas,
Dank voor uw vijf sterren. Fijn om te horen dat u het platform als gemakkelijk en overzichtelijk ervaart.

Saanut 5/5 tähteä

Fijn en eerlijk bedrijf om mee te…

Fijn en eerlijk bedrijf om mee te werken.

22. huhtikuuta 2026

Beste,

Dank voor uw vijf sterren. Fijn om te horen dat u Collin als een prettig en eerlijk bedrijf ervaart om mee samen te werken.

Alles is goed geregeld

Beste Jan,

Dank voor uw positieve review. Goed om te horen dat alles naar wens is geregeld.

Goed overzichtelijk

Goed overzichtelijk

Beste Frans,

Dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u het platform als goed en overzichtelijk ervaart.

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijk, transparant en eerlijk.

Duidelijk, transparant en eerlijk.

Beste Ben,

Dank voor uw vijf sterren. Goed om te horen dat u onze werkwijze als duidelijk, transparant en eerlijk ervaart.

Saanut 5/5 tähteä

Goede ervaring met dit platform

Goede ervaring met dit platform, maar met name omdat de mannen van De Lange in Haarlem de juiste projecten voor mij selecteren.

21. huhtikuuta 2026

Beste Caroline,

Dank voor uw vijf sterren en uw mooie woorden. Goed om te horen dat u een goede ervaring heeft met ons platform en dat de samenwerking met De Lange in Haarlem voor u prettig verloopt.

Investeren is vrij gemakkelijk

Investeren is vrij gemakkelijk

20. huhtikuuta 2026

Beste Jarno,

Dank voor uw vijf sterren. Fijn om te horen dat u het investeren als gemakkelijk ervaart.

Saanut 3/5 tähteä

Weinig kans

Helaas is er te weinig kans om in te schrijven. Meestal zijn de inschrijvingen binnen 1 minuut vol. Zodra je een melding krijgt, ben je al te laat.

10. huhtikuuta 2026

Beste,

Dank voor uw review. We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer inschrijvingen zich zo snel vullen dat u het gevoel heeft telkens net te laat te zijn.

Populaire projecten kunnen zich inderdaad binnen enkele minuten vullen. Daarnaast kan een lening bij openstelling al deels zijn ingevuld via het Collin MKB Leningen Fonds en de innercrowd van de ondernemer. Dat maakt dat het tempo soms hoog ligt.

Pushmeldingen aanzetten en iets vóór 11.00 uur ingelogd klaarzitten helpt om uw kans op deelname te vergroten.

Saanut 5/5 tähteä

Goede website en de telefoon wordt snel…

Goede website en de telefoon wordt snel opgenomen.
Deskundigheid van het bedrijf is goed.
Al met al, zeer tevreden.

16. huhtikuuta 2026

Beste,

Dank voor uw vijf sterren. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze website en dat u ons telefonisch snel heeft kunnen bereiken. Ook fijn dat u onze deskundigheid als positief ervaart.

Saanut 2/5 tähteä

Beter/strakker beheer wanneer…

Beter/strakker beheer wanneer kredietvoorwaarden niet worden nagekomen.

Beste,

Dank voor uw review. We begrijpen dat u scherp bent op het naleven van kredietvoorwaarden, dat zijn wij ook.

Wanneer afspraken niet worden nagekomen, wordt dit door onze beheerafdeling opgevolgd volgens vaste en zorgvuldige procedures, met als doel het investeerdersbelang zo goed mogelijk te behartigen.

Als u een specifieke situatie bedoelt, lichten wij die graag nader toe. U kunt ons bereiken via info@collincrowdfund.nl
of 085 401 6546.

Top geoutilleerd bedrijf

Top geoutilleerd bedrijf! Enorm kundige medewerkers en mooie deals.

13. huhtikuuta 2026

Beste,

Dank voor uw prachtige review. Mooi om te horen dat u onze organisatie als goed geoutilleerd ervaart en onze medewerkers als kundig. Dat waarderen we zeer.

Laagdrempelig investeren

Het is heel eenvoudig om deel te nemen en vanuit de investeerders kant weet ik hoe grondig ze te werk gaan.

13. huhtikuuta 2026

Beste Sander,

Dank voor uw vijf sterren. Fijn om te horen dat u het investeren als laagdrempelig en eenvoudig ervaart. Goed ook dat u onze grondige werkwijze vanuit investeerdersperspectief waardeert.

Saanut 5/5 tähteä

Professionele begeleiding bij het…

Professionele begeleiding bij het activeren van het platform

10. huhtikuuta 2026

Beste Lisette,

Dank voor uw vijf sterren. Fijn om te horen dat u de begeleiding bij het activeren van het platform als professioneel heeft ervaren.

Goed werkbare app

Goed werkbare app, op deze manier is investeren via crowdfund bijna gegamificeerd🤓

Beste,

Dank voor uw vijf sterren. Goed om te horen dat u de app prettig vindt werken. Mooi dat het investeren via crowdfinance op deze manier toegankelijk en overzichtelijk voor u aanvoelt.

Alles ging correct

Beste Johan,

Dank voor uw vijf sterren. Goed om te horen dat alles correct is verlopen.

Collin Crowdfund

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin