Banner for NLInvesteert

NLInvesteert Arvostelua 56

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Saanut 5/5 tähteä

Als investeerder maak ik sinds een jaar gebruik van NLInvesteert. Het is een mooi en betrouwbaar platform. Duidelijke voorwaarden en een prima dashboard waar je alles in kunt terug vinden.

Saanut 4/5 tähteä

Het systeem zit goed in elkaar en geeft vertrouwen dat ik rendement haal uit mijn investering. Daarnaast ook mooi om goede initiatieven te kunnen helpen met een financiële injectie.

Saanut 2/5 tähteä

Mooie projecten, maar de communicatie over het starten/verloop of beeindiging van projecten valt soms erg tegen. Bij te late betalingen wordt er te laat en te weinig geinformeerd.

Saanut 5/5 tähteä

Goede bereikbaarheid en advies, mijn persoonlijke contact Sjoerd Scholte geeft goede feed back en open communicatie App is duidelijk en proposities ook Heb al meerdere relaties ook aangesloten

1. Rahoituslaitos
  2. Vaihtoehtoiset rahoituspalvelut
  3. Välittäjä
  4. Talouskonsultti
  5. Sijoitusyhtiö
  6. Muut kuin pankin rahoituspalvelut

Yrityksen kirjoittama

Via NLInvesteert kun je investeren in Nederlandse MKB ondernemingen. Op ons platform vind je ondernemers die op zoek zijn naar financiering. Naast het geld van private investeerders wordt er ook kapitaal van regionale overheden, investeringsfondsen, ontwikkelingsmaatschappijen en banken bij elkaar gebracht. Onze cofinanciering wordt dus breed gedragen. Voor zowel ondernemers als investeerders creëren wij een win-win situatie. Een ondernemer krijgt de kans om met jouw investering zijn onderneming te laten groeien en als investeerder realiseer je een goed rendement.

Investeer via de NLInvesteert app

Yrityksen kirjoittama

Met de app heb je altijd en overal toegang tot je portefeuille en mis je geen enkele investeringskans. Ontvang direct een melding bij nieuwe proposities, ontdek nieuwe investeringsmogelijkheden en vind alle documentatie en updates overzichtelijk op één plek. De NLInvesteert App is beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

4,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Top bedrijf.

Top bedrijf.

26. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä NLInvesteert

Bedankt voor je positieve review en het vertrouwen.

Saanut 5/5 tähteä

Ik beleg nu enkele jaren met NL…

Ik beleg nu enkele jaren met NL investeert en ben zeer tevreden. Tot nu toe geen enkel probleem gehad. Er wordt goed gecommuniceerd en dat vindt ik een pré.

24. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä NLInvesteert

Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen je positieve review en het vertrouwen in NLInvesteert.

duidelijk en betrouwbaar platform

Duidelijke informatie en tot nu toe geen problemen in bedrijven waarin wordt geinversteerd.

23. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä NLInvesteert

Bedankt voor de mooie terugkoppeling en het vertrouwen. Dat waarderen we enorm.

Makkelijk systeem

Makkelijk systeem. Overzichtelijk en betrouwbaar. Ook de interesses wat je hebt op in te investeren sluiten mooi aan.

23. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä NLInvesteert

Dank je wel voor je positieve review en het vertrouwen in NLInvesteert.

Duidelijk en overzichtelijk platform

Duidelijk en overzichtelijk platform met interessante bedrijven uit Nederland om in te investeren. Je hebt direct maandelijkse cashflow. De app is ook een goede stap vooruit

Vastaus yritykseltä NLInvesteert

Bedankt voor deze mooie review en het vertrouwen in NLInvesteert. Dat waarderen we enorm.

Mooie projecten

Goede informatie voorziening, project met een mooi rendement. Spreiding is hierin wel belangrijk.

Vastaus yritykseltä NLInvesteert

Bedankt voor de mooie terugkoppeling en het vertrouwen. Dat waarderen we enorm.

Prima platform

Vastaus yritykseltä NLInvesteert

Bedankt voor je positieve beoordeling en het vertrouwen in NLInvesteert, dat waarderen wij enorm.

Vertrouwen in de investering

Vastaus yritykseltä NLInvesteert

Dankjewel voor deze mooie review en het vertrouwen in NLInvesteert. Dat waarderen we enorm.

Saanut 4/5 tähteä

Goede informatie over de risico…

Goede informatie over de risico inschatting bij investering opties.
Update info over de status van de uitstaande verplichtingen van lenende bedrijven.
Goede info over financiële status van de uitstaande leningen

21. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä NLInvesteert

Bedankt voor je positieve terugkoppeling en het vertrouwen. Dat waarderen we enorm.

Goede bereikbaarheid en advies

App is duidelijk en proposities ook
Heb al meerdere relaties ook aangesloten

21. huhtikuuta 2026

Fijn Platform

Fijn Platform, duidelijke en uitgebreide informatie, fijne backoffice en uiteraard betrouwbare betalingen.

Vastaus yritykseltä NLInvesteert

Dank je wel voor je mooie review en het vertrouwen in NLInvesteert.

complete informatieset

als investeerder wordt je correct geinformeerd over de voortgang. Mooie proposities met goede informatiememoranda.

Risico’s spreiden

Op zich zit alles goed in elkaar. Het inschrijven op financieringen is eenvoudig. Mijn advies is wel dat je goed moet spreiden: van de 7 investeringen, doen 2 het minder goed. Meer dan 9% rente? Misschien te mooi om waar te zijn. Dus zoals overal: voorzichtig

20. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä NLInvesteert

Dankjewel voor je positieve en eerlijke review, dat waarderen we enorm.

Top Service!

Nu een paar projecten meegedaan. De informatievoorziening is prima en de betalingen voor zover optijd.

Vastaus yritykseltä NLInvesteert

Dank je wel voor je positieve feedback en het vertrouwen in NLInvesteert.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin