Eenvoudige site, duidelijke uitleg en je kunt snel aan de slag. Verificatie duurt even maar dat is natuurlijk logisch. Ik kan als beginner niet beoordelen hoe betrouwbaar alle info is, maar je kunt je... Näytä lisää
Yritys on vastannut
In de finaciële wereld is meestal niet alles goud wat blinkt. Goede balans tussen realiteit en optimisme. Goed bedrijf met goede mensen. Niet alles gaat goed. Maar iedereen doet wél zijn best. Mijn ve... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goed opgeleide en dienstverlenende medewerkers. Ze willen echt dienst verlenen. Klinkt logisch, maar in de financiele dienstverlening is dat vaak ver te zoeken.. Goede site, je merkt dat de IT er ach... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Professioneel en betrouwbaar, goed werkend team van 45 man of vrouw die de zekerheden goed bewaken. Makkelijk contact te maken en snel bereikbaar. Al met al prima tevreden.
Yritys on vastannut
Collin Crowdfund is het crowdfunding platform voor kredietwaardige MKB-bedrijven die alternatieve (groei)financiering zoeken middels serieuze investeerders.
Yrityksen kirjoittama
Schijfstraat 6E, 5061 KB, Oisterwijk, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 91 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Collin Crowdfund
Bedrijf is goed in informatie voorziening.
Echter de aanbiedingen baren mij wel zorgen.
Er worden heel veel aanvragen ingediend met forse slottermijnen. Die kunnen op de einddatum m.i. niet ingelost worden... dus : nieuwe herfinanciering.
En baart mij ernstige zorgen! Gaan we 100-jarige financieringen aan? ...
herfinanciering op herfinanciering op her.... etc ?
Kan nooit de opzet zijn.
Ondernemer investeert, ... krijgt hier opbrengsten uit, dus moet bedrijf uit cash-flow normaal kunnen aflossen ( behoudens bv uit verkoop te ontwikkelen o/g. Dan aflossing geheel bij verkoop!)

Vastaus yritykseltä Collin Crowdfund
Het is een heel overzichtelijke app en het investeren gaat gemakkelijk met kleine bedragen om het risico te spreiden. Het fund is zo populair dat je op tijd moet inloggen om uberhaupt te kunnen inleggen. Je krijgt een mooie rente op de investering in MKB bedrijven die een korte looptijd hebben van 1 tot 5 jaar.

Vastaus yritykseltä Collin Crowdfund
Collin is vertrouwelijk en heeft een prima website om alles goed te controleren . Tot op heden lopen de investeringen goed en kloppen telkens weer.

Vastaus yritykseltä Collin Crowdfund
Fijne hulp, t was voor mij de eerste keer, en medewerker heeft volop geholpen, met alle geduld. Fijn geeft vertrouwen

Vastaus yritykseltä Collin Crowdfund
Veel investering mogelijkheden. Nadeel is dat je echt op tijd moet inloggen om deel te kunnen nemen. Collin waardering is wel vaak aan de positieve kant. Leuk om ondernemers via deze weg te ondersteunen en een goed rendement te krijgen.

Vastaus yritykseltä Collin Crowdfund
Zolang er geen achterstanden optreden is alles naar wens. Bij achterstanden wordt je zeer summier op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Dat mag echt wel frequenter dan "het streven naar" eens per twee maanden.
Een update hoeft niet per sé te betekenen dat er nieuwe informatie beschikbaar is. Een update kan ook simpelweg een melding betreffen die aangeeft dat er nog aandacht voor is; er bovenop wordt gezeten. Fijn om te weten voor een investeerder...

Overzichtelijk en helder.

Vastaus yritykseltä Collin Crowdfund
Sinds kort investeerder bij Collin. Door enthousiaste mede investeerders is het niet gemakkelijk om in te leggen (snel volgeschreven) ondertussen bij twee projecten kunnen inschrijven. So far so good .. hele duidelijke website en vriendelijk contact via email. Bedankt!

Vastaus yritykseltä Collin Crowdfund
Duidelijkheid nakomen van afspraken geen gedwongen investeringen. Je mag en kan zelf inschrijven waar jij je zelf goed bij voelt

Vastaus yritykseltä Collin Crowdfund
Ik investeer nu al twee jaar via het platform en heb een brede portefeuille opgebouwd. Geweldige investeringsmogelijkheden, soms zelfs vervroegde terugbetaling. Natuurlijk zijn er ook gevallen die niet helemaal vlekkeloos verlopen, maar er worden steeds updates gegeven en de nodige maatregelen genomen. Ik blijf hier graag bij en ben zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Collin Crowdfund
Al jaren account. Niets is risicoloos, maar slim investeren op deze wijze kan zeker

Vastaus yritykseltä Collin Crowdfund
In basis vind ik de app top, maar het is nagenoeg onmogelijk om nieuwe investeringen te doen, aangezien alles al volgeschreven is voordat je met je ogen kunt knipperen.

Vastaus yritykseltä Collin Crowdfund
De app is heel gebruiksvriendelijk en mocht ik er toch niet uitkomen hebben ze een helpdesk waar je meteen een mens aan de lijn krijgt. Geweldig!

Vastaus yritykseltä Collin Crowdfund
Zeer fijne manier om te beleggen met goede informatie om te investeren in bedrijven. Ook een goed gemiddelde opbrengst percentages bij de ingelegde leningen. Ook zeer goede communicatieve info over de inschrijvingen vd leningen

Vastaus yritykseltä Collin Crowdfund
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.