Har letat och letat efter någon online ehandel som är tillräckligt pålitligt för att kunna beställa ifrån. Kan utan tvekan säga att det blir inte bättre än denna sida! Mycket snabba leveranser och myc... Näytä lisää
Jag fick en sämre produkt än den vanliga Clear eyes som heter Bright eyes och den fungerar inte alls, istället irriterar den mina ögon mer. Red: jag ber om ursäkt, produkten ni skickade till mig... Näytä lisää
Yritys on vastannut
På nettsiden deres står det 1-2 dager leveringstid. Skjønner at det kan gå litt lengre tid når ting er utsolgt. Men jeg valgte å bytte til en vare dere har. Det er 6 dager siden. Første bestilling er... Näytä lisää
Jag har inte fått min beställning och har inte fått mina pengar tillbaka!! Jag har skrivit ett antal gånger om min saknad leverans! Inget svar och ingen bryr sig . Ni från ClearEyesKungen! Skicka min... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Hos oss kan du köpa Clear Eyes i Sverige. Oavsett vilken typ av problem du har – röda ögon, datortrötta ögon, allergi eller irritation – kan du få bukt med problemen genom att köpa produkterna från oss. Alla våra ögondroppar från Clear Eyes säljes i smarta förpackningar med mellan 6 ml och 30 ml i varje. Clear Eyes ögondroppar köper ni hos oss till Sveriges lägsta priser. Vi har snabb leverans och gratis frakt, köp idag och få dina produkter redan imorgon. Vi erbjuder även lägsta-pris-garanti, skulle ni hitta samma produkt billigare någon annan stans så kommer vi matcha priset!
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Smidigt och snabbt!
Jag fick en sämre produkt än den…
Red: jag ber om ursäkt, produkten ni skickade till mig heter Pure eyes och inte bright eyes.
Eftersom det är ni som via mejl och en länk bett mig om en recension så är det inte speciellt troligt att jag blandat ihop er med något annat företag.
Jag har alltid varit nöjd med cleareyes men pure eyes var inte bra. Det är den produkten jag recenserar.

Vastaus yritykseltä Cleareyeskungen
BLUFF Beställde 5 små flaskor "red eye…
Beställde 5 små flaskor "red eye relief".
Ingen leverans. Inga svar på mail.
BLUFF
Beställ ej!!!

Trustworthy and fast delivery
Was hesitant to buy from their site at first, but every order has been handled with perfection! Easy to buy and really fast delivery, so I can definitely recommend this company!
Alltid säker leverans
Alltid säker leverans, behöver inte vänta många dagar. Har handlat i många år
Bluff företag
Bluff företag - HANDLA EJ.
Du får ingen orderbekräftelse och ingen svarar om du försöker kontakta kundtjänst mejlen.
Anmäl dom till polisen och konsumentverket om du har råkat ut för dom.

Vastaus yritykseltä Cleareyeskungen
De sender ikke varene..obs ikke betal…
De sender ikke varene..obs ikke betal på forskudd!!!
Rekommenderas!
Nöjd med produkt och leverans! Rekommenderas!
Verkningslösa
Lång leveranstid. När kuvertet kom, var det handskriven adress utan avsändare. Det var öppnat och det låg en lapp från polisen, som tydligen uppfattat (postnord) kuvertet som suspekt. Dropparna kom från Sydafrika och fungerade inte. Tog en före/efterbild, helt verkningslösa
Aldrig mer
Köp inte härifrån, det är inget seriöst företag. Beställningen kom inte fram, blev då erbjuden en återbetalning på 40 % (!!??) från kundtjänst då de menade att de också förlorade pengar....Jag tackade nej, jag vill förstås ha 100 % återbetalning.
Efter det är det ingen som svarar längre från kundtjänst, ej heller från reklamationsavdelningen. Jag har inte fått vare sig vara eller någon återbetalning trots upprepade mail under mer än en dryg månads tid. Polisanmälan är gjord.
Kira på kundtjänsten- mycket bra!
Handlat från ClearEyesKungen i flera år och har alltid varit nöjd.
Bra produkter, bra kundtjänst och oftast snabba leveranser.
Smidigt och snabb leverans!
Vettigt pris. Snabb leverans. Använt ClearEyes-Kungen i flera år, så smidigt!