Saanut 1/5 tähteä

Sämsta köpupplevelsen jag varit med om. - köpte en hårfön och betalade extra för express leverans (1-2 dagar). Tog strax över 2v att få min produkt. Och när jag vill returnera så står dem ej för ret... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Lätt att beställa och bekräftelse kom, men inget utlämningsställe utan endast levereras till hemadressen vilket är svårt när man jobbar dagtid och bor i lägenhet. Försökte få kontakt, mailade men d... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Älskar den!!!! Har i flera år över haft för mycket hårväxt som sticker ut vid bikinilinjen vilket har resulterat i att man inte vill ha bikini på sig. Efter några ggr så är jag silkenlen och jag ä... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Kauneus- ja terveysmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Maxlager är en svensk e-handel som erbjuder elscootrar, hårstylers och skönhetsprodukter med snabb leverans och 90 dagars öppet köp. Vi fokuserar på kvalitet, bra priser och kundnöjdhet.

3,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 31 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Saanut 5/5 tähteä

Det som gjorde att jag valde deras var…

Det som gjorde att jag valde deras var att den såg ut och ha allt som en dyson hade inklusive en läderlåda / förvarningar låda. Från skillnad till alla andra, då jag inte sett det tidigare och jag vill gärna ha den. Är mycket nöjd det kom som förväntat

6. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Sämsta köpupplevelsen jag varit med om.

Sämsta köpupplevelsen jag varit med om.
- köpte en hårfön och betalade extra för express leverans (1-2 dagar). Tog strax över 2v att få min produkt. Och när jag vill returnera så står dem ej för returen. Utan den ska jag betala på närmare 400kr.
Kommer aldrig handla här igen.

9. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Nu är det enkelt att städa!

Dammsugaren har tre lägen. Den mellersta är bra till golv och den starka är väldigt bra på mattorna och soffan. Behållaren är rymlig och lätt att rengöra. Jag vill ha denna en lång tid framöver så jag köper ett exyra batteri. Nu är det enkelt och obesvärligt att städa!

1. huhtikuuta 2026

De er nogle løgner

De er nogle løgner. På hjemmesiden står der 1-3 dags leverings tid men der går mere end 2 uger.
Det informere ikke noget omkring det. Dårlig service

11. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Inte vilken dammsugare som helst

Inte vilken dammsugare som helst, utan den bästa sladdlösa jag testat, mycket mycket nöjd.

Någon som jag vill tacka extra mycket var Sofia som hjälpte mig hela vägen med min beställning då jag jag ville vara helt säkert på mitt val av dammsugare och att den skulle fungera för mig, för det värsta jag vet är när man behöver krångla och skicka tillbaka något. Kan starkt rekommendera Maxlager

17. maaliskuuta 2026

Jättebra dammsugare

Jättebra dammsugare, mycket bättre än min gamla Dyson som kostade mig 3x priset.

Batteri tiden är helt otrolig och behållaren är väldigt stor så man behöver tömma den sällan. 👍☺️

10. maaliskuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin