Saanut 5/5 tähteä

Har letat och letat efter någon online ehandel som är tillräckligt pålitligt för att kunna beställa ifrån. Kan utan tvekan säga att det blir inte bättre än denna sida! Mycket snabba leveranser och myc... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Jag fick en sämre produkt än den vanliga Clear eyes som heter Bright eyes och den fungerar inte alls, istället irriterar den mina ögon mer. Red: jag ber om ursäkt, produkten ni skickade till mig... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 2/5 tähteä

På nettsiden deres står det 1-2 dager leveringstid. Skjønner at det kan gå litt lengre tid når ting er utsolgt. Men jeg valgte å bytte til en vare dere har. Det er 6 dager siden. Første bestilling er... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Hyvinvointikeskus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hos oss kan du köpa Clear Eyes i Sverige. Oavsett vilken typ av problem du har – röda ögon, datortrötta ögon, allergi eller irritation – kan du få bukt med problemen genom att köpa produkterna från oss. Alla våra ögondroppar från Clear Eyes säljes i smarta förpackningar med mellan 6 ml och 30 ml i varje. Clear Eyes ögondroppar köper ni hos oss till Sveriges lägsta priser. Vi har snabb leverans och gratis frakt, köp idag och få dina produkter redan imorgon. Vi erbjuder även lägsta-pris-garanti, skulle ni hitta samma produkt billigare någon annan stans så kommer vi matcha priset!

2,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Betalade för expressleverans

Betalade för expressleverans, tog ändå 14 dagar. Mailade och frågade vart mitt paket var, inte ens ett svar. När det kom fram var det postat med vanligt frimärke, alltså inte ett försök att leverera fort.

23. tammikuuta 2026

Dålig service.

Varan var 10 dagar försenad och under den tiden försökte jag få kontakt med er flera gånger. Vilket visade sig att vara helt omöjligt.
Jag trodde att ni hade blåst mig.

9. tammikuuta 2026

Fick aldrig någon leverans

Fick aldrig någon leverans, beställde i MARS. Inget svar av kundtjänst och inga pengar tillbaka trots att jag kontaktat dem flera gånger.

15. maaliskuuta 2025

Dåligt

Ni har bytt till en annan produkt som inte är originalet. Tänkte jag skulle ge den en chans - men hjälp vad värdelös!! Som att hälla vatten i ögonen. Noll effekt

25. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Jag har inte fått min beställning och…

Jag har inte fått min beställning och har inte fått mina pengar tillbaka!! Jag har skrivit ett antal gånger om min saknad leverans! Inget svar och ingen bryr sig . Ni från ClearEyesKungen! Skicka mina pengar tillbaka eller min leverans! Kolla min e-post och ni kan se när jag beställt sist och har inte fått , nu har chansen att upprätta er!

11. marraskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin