Har letat och letat efter någon online ehandel som är tillräckligt pålitligt för att kunna beställa ifrån. Kan utan tvekan säga att det blir inte bättre än denna sida! Mycket snabba leveranser och myc... Näytä lisää
Jag fick en sämre produkt än den vanliga Clear eyes som heter Bright eyes och den fungerar inte alls, istället irriterar den mina ögon mer. Red: jag ber om ursäkt, produkten ni skickade till mig... Näytä lisää
Yritys on vastannut
På nettsiden deres står det 1-2 dager leveringstid. Skjønner at det kan gå litt lengre tid når ting er utsolgt. Men jeg valgte å bytte til en vare dere har. Det er 6 dager siden. Første bestilling er... Näytä lisää
Jag har inte fått min beställning och har inte fått mina pengar tillbaka!! Jag har skrivit ett antal gånger om min saknad leverans! Inget svar och ingen bryr sig . Ni från ClearEyesKungen! Skicka min... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Hos oss kan du köpa Clear Eyes i Sverige. Oavsett vilken typ av problem du har – röda ögon, datortrötta ögon, allergi eller irritation – kan du få bukt med problemen genom att köpa produkterna från oss. Alla våra ögondroppar från Clear Eyes säljes i smarta förpackningar med mellan 6 ml och 30 ml i varje. Clear Eyes ögondroppar köper ni hos oss till Sveriges lägsta priser. Vi har snabb leverans och gratis frakt, köp idag och få dina produkter redan imorgon. Vi erbjuder även lägsta-pris-garanti, skulle ni hitta samma produkt billigare någon annan stans så kommer vi matcha priset!
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ett tidigare seriöst företag
Ett tidigare seriöst företag, men uppenbarligen inte nu. Jag beställde i April och väntar fortfarande på leverans. Inget svar trots flera skickade mail. Förvånansvärt att man fick ett mail om att de lyckats fylla på sitt lager, häromdagen.
Scammers
Jag gjorde en beställning i April som aldrig levererades. Inget svar på mail och jag var inte den enda. Undrar hur många som blir lurade denna gång.
snabb service
Jag är väldigt missnöjd
Jag är väldigt missnöjd. Beställde i mars och har fortfarande inte sett några eller hört något från er heller trots mejl med förfrågningar.
Ironiskt att detta mejl kommer nu 6 månader senare när jag dessutom fortfarande inte fått min beställning!
Skulle ge noll stjärnor om jag kunde
Skulle ge noll stjärnor om jag kunde! Beställde i mars och har ett halvår senare ännu inte fått min order. Inte hört ett ljud ifrån dem och inga pengar tillbaka.
Ingen kundtjänst-oseriöst
Jag gjorde en beställning 599kr. I annonsen fanns en kod med 10% i söndags.
Jag glömde lägga in denna kod när jag beställde så jag gjorde direkt en ny beställning med de 10% 509kr. Sen skrev jag direkt till företagets kundtjänst att jag missat min rabatt men att jag lagt en ny beställning och ber dem annullera den första. Jag bif såklart order nr. På den som ska bort.
Efter det får jag bara massa erbjudande om rabatt men inget svar ang min förfrågan att annullera beställningen.
Jag försöker kontakta Klarna då jag betalade genom dem. Där finns inga alternativ som hjälper mig.
Idag torsdag får jag meddelande från företaget att produkten redan är på väg och att jag då kommer få göra en retur vilket innebär att jag då ska stå för frakten själv.
Verkligen besviken och kommer nu returnera båda ordrarna istället för en.
Köp ingenting av detta företaget....
Varning för bedrägeri!
Beställ inte härifrån! Och har du redan gjort det så anmäl bedrägeriet när din vara inte dyker upp. För det kommer den inte göra.
Detta har tidigare varit ett seriöst företag och jag har varit återkommande kund länge, men nu ser det ut som att verksamheten kraschat och då blåser de sina kunder. Visserligen på småsummor för den enskilde men jag får anta att det lönar sig för ägarna. Så, igen, anmäl! En som klagar betyder inget men är man många så måste det tas på allvar.
Har alltid beställt härifrån och varit…
Har alltid beställt härifrån och varit supernöjd under flera års tid men har nu beställt för sista gången från dom. Får inga varor, inga svar och helt plötsligt är där slut på varor på lager (enligt hemsida) och den hävdar att de får ny leverans v.20 samtidigt som min beställning skulle ta 3-5 arbetsdagar när jag beställde. Haft överseende med röda dagar osv men ger nog upp. Oprofessionellt företag, köp inte!!!
Har inte fått någon vara
Har förbetalat men får ej produkterna
Har förbetalat men får ej produkterna. Skickat flera mail, men ingen svarar! Lurendrejeri-företag. Beställ ej!!!
Förstorar pupillerna och dom blir inte…
Förstorar pupillerna och dom blir inte mindre på flera timmar!
Saknar den vanliga cleareyes´n
Saknar den vanliga cleareyes´n - varför går det ej att beställa den längre? Beställde alltid 3-pack... Mvh Viktoria
snabb leverans och bra produkt!
Snabb leverans 👍
Har ej fått varorna
Har inte fått min beställning . Betalt .
Vill veta om de kommer senare eller kommit bort
Alltid snabba leveranser 😃😃
Bra priser och snabb leverans.
Smidigt och snabbt!