Saanut 5/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Jag fick en sämre produkt än den vanliga Clear eyes som heter Bright eyes och den fungerar inte alls, istället irriterar den mina ögon mer. Red: jag ber om ursäkt, produkten ni skickade till mig... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 2/5 tähteä

På nettsiden deres står det 1-2 dager leveringstid. Skjønner at det kan gå litt lengre tid når ting er utsolgt. Men jeg valgte å bytte til en vare dere har. Det er 6 dager siden. Første bestilling er... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Jag har inte fått min beställning och har inte fått mina pengar tillbaka!! Jag har skrivit ett antal gånger om min saknad leverans! Inget svar och ingen bryr sig . Ni från ClearEyesKungen! Skicka min... Näytä lisää

1. Hyvinvointikeskus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hos oss kan du köpa Clear Eyes i Sverige. Oavsett vilken typ av problem du har – röda ögon, datortrötta ögon, allergi eller irritation – kan du få bukt med problemen genom att köpa produkterna från oss. Alla våra ögondroppar från Clear Eyes säljes i smarta förpackningar med mellan 6 ml och 30 ml i varje. Clear Eyes ögondroppar köper ni hos oss till Sveriges lägsta priser. Vi har snabb leverans och gratis frakt, köp idag och få dina produkter redan imorgon. Vi erbjuder även lägsta-pris-garanti, skulle ni hitta samma produkt billigare någon annan stans så kommer vi matcha priset!

3,0

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 3/5 tähteä

Lagt en beställning för 10 dagar sedan, inte mottagit någon vara

Update: Höjt från 2-3 då dom kontaktade mig och bad om ursäkt samt gav mig rabatt på nästa beställning.

Update: 12 dagar efter lagd beställning kom dom små flaskorna som var betydligt mindre än jag trodde. Fortfarande dock inget svar på mina 3 mail. Inte så svårt att gissa men kommer inte beställa här ifrån igen då det gav ett väldigt osäkert och dålig upplevelse.

Behåller min text här nedan då det var mitt första intryck, har höjt från en 1:a till en 2:a.

Lagt en beställning för 10 dagar sedan, inte mottagit någon vara och jag har mailat 2 gånger till "supporten" utan att få något svar. Med andra ord så känner jag mig rätt blåst på pengarna, kommer vänta en vecka till och får jag ändå inget svar eller någon vara så får jag gå vidare och göra en polisanmälan.

17. marraskuuta 2020

Värdelöst

Värdelöst, betalade men fick aldrig produkten

26. helmikuuta 2020

Vastaus yritykseltä Cleareyeskungen

Hej, det var ju verkligen tråkigt att höra. Ibland händer det att DHL slarvar bort våra paket utan att meddela någon part. Men hade du hört av dig till oss så hade vi kunnat lösa det direkt genom att skicka ut ett nytt paket till dig.

Vänligen kontakta vår kundtjänst på info@cleareyeskungen.com så kommer de se till att allt blir i sin ordning.

Scam

Jag beställde och betalade ögondroppar som aldrig levererades. Deras s k kundtjänst har i flera mail förolämpat mig och vägrar ersätta mig på något sätt och fortsätter skicka infantila mail till mig. När jag kontaktar ägaren och medlem i styrelsen svarar vederbörande att den inte har med företaget att göra trots att Ratsit tydligt och klart visar vem som är ansvarig för företaget. Mitt ärende ligger nu hos konsumentombudsmannen men oavsett hur företaget tvingas agera ska ingen bli utsatt för detta. Handla alltså I N T E av cleareyeskungen.

7. marraskuuta 2019

Vastaus yritykseltä Cleareyeskungen

det du påstår är inte korrekt. Du måste ha blandat ihop oss med någon oseriös aktör (det finns det gott om). Du har inte varit i kontakt med ägaren enligt ägaren själv.

Företaget är dessutom registrerat i USA och alla i styrelsen bosatt där. Så de kan omöjligt dyka upp på Ratsit. De har endast en inhyrd kundtjänst representant från Sverige.

Du har definitivt blandat ihop oss med någon annan och har du inte gjort det, så är du välkommen att maila kundtjänsten på info@cleareyeskungen.com med ditt ordernummer så skickar vi ett nytt paket till dig.

Saanut 1/5 tähteä

Jag hade en mycket dålig köpupplevelse…

Jag hade en mycket dålig köpupplevelse hos cleareyeskungen! Min leverans kom aldrig, de bad mig lägga en ny order så skulle dom bjuda på en flaska till.. Den dök inte heller upp!

24. syyskuuta 2019

Vastaus yritykseltä Cleareyeskungen

Hej, om du nu har tänkt att skriva ett fejkat recension så ska du se till att inte använda samma användarnamn/e-post på din egen sida med ett positiv recension med endast 30 sekunders mellanrum.

Nu gissar jag även på att det är Du som har skrivit recension innan och efter med... 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Saanut 1/5 tähteä

J*vla resa detta blev då.

J*vla resa detta blev då.. beställde en gång och det sved som faaaa'aaan i ögonen. Provade igen med en ny beställning någon veckan senare och började se glumrigt ganska så direkt efter applicering. Sambon som är sjuksköterska tog mig till akutögonläkare som konstaterade att dessa cleareyesvätskor varit kontaminerade.

ALDRIG MER! BESTÄLL INTE HÄRIFRÅN, kinesiska kopior av CE !

1. joulukuuta 2018

Hej, Vincent.

Oj det där lät inte bra! Men vi kan garantera att de inte är kinesiska kopior utan kommer direkt från Prestige Consumer Healthcare Inc som är den ända auktoriserade försäljare av Cleareyes Redness Relief.

Vi tror inte heller på att de ha varit kontaminerade då de är förseglade vid leverans, och har de blivit kontaminerade så har det förmodligen blivit efter att Du öppnat upp dem eller så har du förvarat dem på ett felaktigt sätt.

Hur som helst så är det givetvis beklagligt det som har hänt dig och du är välkommen att kontakta oss på info@cleareyeskungen.com

Saanut 5/5 tähteä

Billigast i Sverige!

Har letat och letat efter någon online ehandel som är tillräckligt pålitligt för att kunna beställa ifrån. Kan utan tvekan säga att det blir inte bättre än denna sida! Mycket snabba leveranser och mycket hjälpsam kundtjänst när man väl behöver komma i kontakt med dem!

9. joulukuuta 2016
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin