Saanut 5/5 tähteä

Har använt Suana frost senaste månaden, fick hem leverans slutet av mars. I och med att man börjar bli med åren och arbetar med skog dagligen är känslan oerhört stor när det kommer till en bastu sessi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiskt bra produkt. Har även testat SaunaIce. Men vi och alla gäster som hälsat på är alla överens om att Sauna Frost är bättre. Helt klart en häftigare upplevelse! Rekommenderas starkt!

Saanut 5/5 tähteä

Alt gikk smertefritt for seg. Fra jeg bestilte varen til varen ankommet. Kvalitet på varen er også god. Den dekker alle løfter.

Yrityksen tiedot

1. Sauna

Yrityksen kirjoittama

Ta din bastuupplevelse till en ny nivå med våra naturliga mintkristaller. Vårt innovativa produkt erbjuder en uppfriskande twist till din bastning, medan den 100% naturliga mentolen ger en ren och revitaliserande doft.

4,0

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Handsker

Kjøpte hansker som skulle være så varme. De er ikke varme ute i 15 minutt i 10 minus er fingrene is kalde.Er nok ikke produsert for norsk vinter

4. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Ingunn,

Vi säljer inte handskar, så du har tyvärr skrivit på fel företags Trustpilot. Var vänlig och ta bort annonsen.
Vi har aldrig och kommer aldrig att sälja handskar.

Otroligt bra produkt

Otroligt bra produkt, jätte fräsch doft.

27. tammikuuta 2026

Hej Christer,

Tack för ditt omdöme. Det uppskattar vi!
Hoppas du får många sköna bastustunder i framtiden!

Saanut 3/5 tähteä

bara smulor och ej kristallstavar i…

bara smulor och ej kristallstavar i påsen

26. tammikuuta 2026

Hej Mats,

Tack för ditt omdöme.
Om du återkommer via mail till oss så ska vi se vad vi kan göra för dig.

Saanut 2/5 tähteä

Ble ikke billig pga toll.

Ble ikke billig pga toll.. trodde var norsk butikk

9. tammikuuta 2026

Hej Jon,

Det låter konstigt och ingenting som skall behöva bli så.
Återkom via mail till oss, så ska vi se över vad vi kan göra för dig.

Super

Super, bra service.
Tack

15. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nordic Sauna

Tusen tack för de fina orden!

Saanut 4/5 tähteä

Bra produkt och snabb leverans

28. marraskuuta 2025

Hej Stefan,

Tack för dina ord, vi uppskattar verkligen att du tycker om våran snabbhet och våran populära saunafrost!

Saanut 5/5 tähteä

Sauna Frost är som en kyss av frisk…

Sauna Frost är som en kyss av frisk mentol i bastun – några kristaller och plötsligt blir luften både het och pirrigt sval på samma gång. Den uppfriskande doften väcker alla sinnen och gör varje bastustund lite mer sensuell och lekfull. Enkel att använda, naturlig och helt utan konstigheter – precis som man vill ha det. NordicSauna levererar snabbt och smidigt, så man kan börja njuta av sitt “mentol-äventyr” utan väntan.

8. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin