Kävin Oulun ideaparkin liikkeessä ja halusin sovittaa rintaliivejä. Menin sovituskopeille jossa myyjä sanoi että ”mene vain sinne, tulen kohta katsomaan että onko ne sopivat”, tästä tuli todella ahdis... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Haluan antaa kiitoksen Lempäälän Ideaparkissa työskentelevälle tiimille. Siellä saa aina mielettömän ammattitaitoista, ystävällistä ja rempseää palvelua! Olen asioinut liikkeessä useaan otteeseen ja m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Nopea ja joustava palvelu Club Change -jäsenelle yhtystietojen muuttamisessa. Pyysin muuttamaan sähköpostiosoitteeni, asiakaspalvelu hoiti asian parissa tunnissa viestistäni. Yleensä muiden yrityst... Näytä lisää
Hitsaajankatu 22, 00810, Helsinki, Suomi
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Asiantunteva myyjä. Palveli hyvin ja neuvoi oikeiden tuotteiden valinnassa.

Vastaus yritykseltä CHANGE Lingerie Suomi
Sain erittäin hyvää palvelua koskien reklamaatiota netissä Kristalta!

Vastaus yritykseltä CHANGE Lingerie Suomi
Haluaisin antaa hyvän palautteen Triplan myyjälle Oonalle, joka palveli mua 22.8. illalla.
Erittäin osaavaa ja asiantuntevaa palvelua!
Koin, että tulin kohdatuksi ja löysin itselleni useita ennenkaikkea sopivia alusvaatteita.
Toivottavasti palautteeni tavoittaa kyseisen myyjän!

Vastaus yritykseltä CHANGE Lingerie Suomi
Liiveihin yms…olen ollut tyytyväinen👍Palautetun tuotteen hyvitys on kyllä ollut hidasta 🤔Yhteyden ottoon vastaaminen kylläkin nopeaa👍

Vastaus yritykseltä CHANGE Lingerie Suomi
Kävin Lempäälän liikkeessä, ostin kahdet liivit, kun myyjä kehui, että hyvät kooltaan ja istui täydellisesti, ne mitkä olisin ottanut oli liikkeestä loppu eikä voinut postilla toimittaa, kun ei ollut varastossa. Toiset otin sitten vain myyjän kehoituksesta kun anoi että nämä oli ne mitkä istui hyvin. Kumpiakaan en pysty pitämään, kaarituet painaa ja valtava punainen jälki jää ihoon kun otin liivit pois. Kyllä meni rahat hukkaan.

Ystävällinen palvelu viimeisen päälle

Vastaus yritykseltä CHANGE Lingerie Suomi
Asiakaspalvelu toimii nopeasti ja erinomaisesti. Asiakaspalvelija on erittäin ystävällinen ja avulias.

Vastaus yritykseltä CHANGE Lingerie Suomi
Tilasin netin kautta rintaliivit liikkeeseen. Sovituksessa eivät olleetkaan sopivat. Ystävällinen myyjä kuitenkin löysi heiltä myymälästä sopivat. Tilatut lähtivät palautukseen mutta rahat niistä palautuisivat tilille. Liikkeessä maksoin nämä sopivammat. Nyt on jo kuukausi (!) Kulunut mutta rahoja takaisin ei kuulu. Yritin soittaa mutta ei vastausta. Laitoin myös sähköpostia. Hävytöntä rahojen panttausta. Saas nähdä saako rahoja koskaan takaisin. Lienee talousvaikeuksia... Nanson vastaava tapaus ja rahat palautuivat parissa päivässä.

Vastaus yritykseltä CHANGE Lingerie Suomi
Jumbon myymälässä sain todella ammattimaista asiakaspalvelua osakseni. Vaikka en ollut myymälän ainoa asiakas, minun toiveeni kuunneltiin ilman kiireen tuntua ja lähdin iloisena ostoksieni kanssa liikkeestä. Liike, johon aion vielä palata toistekin, loistavan palvelun vuoksi.

Vastaus yritykseltä CHANGE Lingerie Suomi
Puhelimitse joutui odottamaan 52minuuttia ennenkun pääsi asiakaspalveluun. Nettisivut on hieman epäselvät kun sieltä ei erota että poistotuotteet ovat vain jäsenille tai hinta päivittyy ostoskoriin vain jäsenenä. Toimitus vaihtoehtoja voisi olla enemmän ja ne voisi olla selkeämmät.
Asiakaspalvelu on ystävällistä ja osaa hommansa.

Vastaus yritykseltä CHANGE Lingerie Suomi
Myyjä teki olostani todella epämukavan, kun pakotti ostamaan yhteensä 4 rintsikat ja alaosat niihin. En olisi tarvinnut näin paljoa ja sanoin sen monesti hänelle. Lopulta vietin kaupassa 3 tuntia, sillä minua ei päästetty pois sovituskopista ennen kuin olin suostunut ostamaan myyjälle riittävän määrän tuotteita. Ostin tuotteet, mutta menin palauttamaan osaa niistä ja sain hyvin ilkeää, turhautunutta ja passiivis-aggressiivista palvelua. Minulle yritettiin taas pakolla myydä tuotteita palauttamieni tilalle eikä myyjä millään meinannut uskoa etten tarvitse lisää. Voin vaan todeta, että pakkomyynnillä ei hyviä kauppoja synny… En palaa tähän liikkeeseen enää uudelleen.

Vastaus yritykseltä CHANGE Lingerie Suomi
Asiakaspalvelu chatissä oli miellyttävää ja asiakaspalvelija oli avulias ja ystävällinen . Vaikka osa kommenteistani koska ikävässä sävyssä change myymälän myyjän asiantuntemattomuutta ja laiskuutta mitata uudet mitat senkin jälkeen kun kerroin että mitta on muuttunut , mist tuloksena pakkomöi mulle vääränkokoset liivit rinnan alusmitaltaan , tulos ikävät puristavat liivit . Sanoin mittani muuttuneen mutta myyjä ei mitannut ja möi vanhalla puristavalla mitalla olevat liivit . Myymälään en tän vuoksi enää mene , ostan netin kautta nyt kun olen tämän chatin asiakaspalvelun avulla mittani viel varmistanut heidän koko taulukostaan .

Vastaus yritykseltä CHANGE Lingerie Suomi
Olin tekemässä tilausta, en muistanut salasanaani enkä saanut resetoitua salasanaani itse. Olin iloisesti yllättynyt miten nopeasti sain chatin kautta avun ja tilaukseni eteenpäin! Suurkiitos!

Vastaus yritykseltä CHANGE Lingerie Suomi
Verkkokaupan asiakaspalvelu on hyvää ja nopeaa. Vastaavat puhelimeen sekä reagoivat viesteihin hyvin ripeästi. Kiitos!

Vastaus yritykseltä CHANGE Lingerie Suomi
Asikaspalvelu oli hyvää, sain vielä sovittaa liikkeessä verkkokaupasta tilaamiani liivejä. Jotka osoittautuikin liian pieniksi ja vaihdettiin isompiin. Liivin ympärysmitta tuntuu kyllä liian pieneltä, kiristää ja tuntuu epämielyttävältä, mutta toivon mukaan löystyy. Liivit oli kauniit, mutta huomasin vasta kotona, että pitävät jatkuvasti vähänkin liikkuessa todella kovaäänistä natinaa. Ei voisi pitää natinan takia. Natina tuli olkainen muovirinkulasta. Mutta onneksi keksin laittaa vetoketjun voitelyainetta ja natina hävisi. Ei vaan tuntuneet natinan takia kovin laadukkailta liiveiltä hintaansa nähden.

Vastaus yritykseltä CHANGE Lingerie Suomi
Asiantunteva ja ystävällinen palvelu sekä lisäksi passelit henkilökohtaiset tuotesuositukset. Sydämelliset kiitokset Kristalle! 💎

Vastaus yritykseltä CHANGE Lingerie Suomi
Asiakaspalvelu chatissä on ollut aina todella avuliasta, erittäin ystävällistä, nopeaa ja mikään ei ole jäänyt epäselväksi ikinä. Kuten liikkeissä Tampereella myös chatissä asiakaspalvelu on ammattimaista ja myyjät/chat-avustajat ovat ihania! Olen todennut tuotteet omasta kokemuksestani laadukkaiksi, sekä hyvin istuviksi, koska henkilökunta avustaa oikean koon ja istuvuuden löytämisen. En enää osta muualta yö- tai alusvaatteitani. Super!

Vastaus yritykseltä CHANGE Lingerie Suomi
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.