CHANGE Lingerie Suomi Arvostelua 402

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Saanut 2/5 tähteä

Kävin Oulun ideaparkin liikkeessä ja halusin sovittaa rintaliivejä. Menin sovituskopeille jossa myyjä sanoi että ”mene vain sinne, tulen kohta katsomaan että onko ne sopivat”, tästä tuli todella ahdis... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Haluan antaa kiitoksen Lempäälän Ideaparkissa työskentelevälle tiimille. Siellä saa aina mielettömän ammattitaitoista, ystävällistä ja rempseää palvelua! Olen asioinut liikkeessä useaan otteeseen ja m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nopea ja joustava palvelu Club Change -jäsenelle yhtystietojen muuttamisessa. Pyysin muuttamaan sähköpostiosoitteeni, asiakaspalvelu hoiti asian parissa tunnissa viestistäni. Yleensä muiden yrityst... Näytä lisää

4,2

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Asiantunteva myyjä

Asiantunteva myyjä. Palveli hyvin ja neuvoi oikeiden tuotteiden valinnassa.

30. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä CHANGE Lingerie Suomi

Kiitos todella paljon palautteestasi! On mahtavaa kuulla, että myyjamme pystyi auttamaan sinua asiantuntevasti ja neuvoi oikeiden tuotteiden valinnassa. Meille on tärkeää, että jokainen asiakas saa parhaan mahdollisen palvelun ja oikeat tuotteet, ja tämä palaute ilahduttaa meitä suuresti.💛

Mukavaa keskiviikkoa!

Saanut 5/5 tähteä

Sain erittäin hyvää palvelua koskien…

Sain erittäin hyvää palvelua koskien reklamaatiota netissä Kristalta!

29. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä CHANGE Lingerie Suomi

Kiitos sydämellisesti ihanasta palautteestasi! On ilo kuulla, että Krista pystyi tarjoamaan sinulle erinomaista palvelua reklamaatiossasi. Tällaiset palautteet ilahduttavat meitä todella ja kertovat, että olemme onnistuneet tarjoamaan juuri sitä tukea ja huomiota, jota asiakkaamme ansaitsevat. Välitämme tämän kiitoksen Kristalle.

Toivotamme ihanaa joulun odotusta!

Palaute

Haluaisin antaa hyvän palautteen Triplan myyjälle Oonalle, joka palveli mua 22.8. illalla.
Erittäin osaavaa ja asiantuntevaa palvelua!
Koin, että tulin kohdatuksi ja löysin itselleni useita ennenkaikkea sopivia alusvaatteita.
Toivottavasti palautteeni tavoittaa kyseisen myyjän!

22. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä CHANGE Lingerie Suomi

Kiitos paljon, että jaoit tämän ihanan palautteen kanssamme! On mahtavaa kuulla, että Oona Triplan myymälässä tarjosi sinulle asiantuntevaa ja osaavaa palvelua, ja että löysit juuri itsellesi sopivia alusvaatteita. Meille on todella tärkeää, että asiakkaamme saavat henkilökohtaista ja huolellista palvelua, ja on ilahduttavaa kuulla, että tämä kokemus oli juuri sellainen.

Välitämme palautteesi ehdottomasti Oonalle – varmasti tuo suuren ilon hänelle ja motivoi jatkamaan erinomaista työtä. Kiitos vielä palautteestasi ja toivottavasti voimme palvella sinua myös tulevaisuudessa! 💛

Mukavaa viikkoa!

Liiveihin yms…olen ollut

Liiveihin yms…olen ollut tyytyväinen👍Palautetun tuotteen hyvitys on kyllä ollut hidasta 🤔Yhteyden ottoon vastaaminen kylläkin nopeaa👍

24. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä CHANGE Lingerie Suomi

Kiitos paljon palautteestasi ja ymmärryksestäsi. Olen todella pahoillani, että palautetun tuotteen hyvitys on kestänyt odotettua kauemmin.

Ymmärrämme, kuinka tärkeää on, että palautukset käsitellään nopeasti ja sujuvasti, ja teemme parhaamme, jotta tällaiset viiveet eivät toistu. On kuitenkin ilahduttavaa kuulla, että yhteydenottoomme vastaaminen on ollut nopeaa ja että liiveihin ja muihin tuotteisiimme olet ollut tyytyväinen.

Ihanaa päivänjatkoa! 💜🌟

Kävin Lempäälän liikkeessä

Kävin Lempäälän liikkeessä, ostin kahdet liivit, kun myyjä kehui, että hyvät kooltaan ja istui täydellisesti, ne mitkä olisin ottanut oli liikkeestä loppu eikä voinut postilla toimittaa, kun ei ollut varastossa. Toiset otin sitten vain myyjän kehoituksesta kun anoi että nämä oli ne mitkä istui hyvin. Kumpiakaan en pysty pitämään, kaarituet painaa ja valtava punainen jälki jää ihoon kun otin liivit pois. Kyllä meni rahat hukkaan.

20. elokuuta 2024

Hei Kaija,

Kiitos arvokkaasta palautteestanne. Olemme hyvin pahoillamme, mikäli ostamanne liivit eivät ole osoittautuneet sopiviksi ja että kokemuksenne myymälässämme ei ole ollut onnistunut. Valikoimaamme kuuluu paljon eri kokoja sekä malleja, jotta jokaiselle löytyisi parhaiten istuvat liivit. Verkkokauppamme tuotteiden saatavuus voi vaihdella, jonka vuoksi tiettyä tuotetta ei ole aina saatavilla. Pahoittelemme suuresti asiaa.

Mikäli ette ole tyytyväinen ostamiinne tuotteisiin, on meillä olemassa 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus koskien kaikkia tuotteitamme. Jos kyseessä on epäsopiva liivi, joka ei istu hetkenkään käytön jälkeen niin olettehan yhteydessä myymäläämme tätä kautta https://www.change.com/fi/storefinder tai käyttehän tekemässä reklamaation tuotteesta missä vain myymälässämme. Kiitos paljon! ❤

Jos teillä tulee kysyttävää vaihto-, palautus- tai reklamaatioasioista niin palvelemme mielellämme verkkosivujemme chatissa arkisin klo 10-19 tai yhteydenottolomakkeemme kautta täältä: https://change.zendesk.com/hc/fi/requests/new .

Toivotamme oikein mukavaa päivää! 💛

Ystävällinen palvelu viimeisen päälle

Ystävällinen palvelu viimeisen päälle

12. elokuuta 2024

Hei,

Kiitos upeasta palautteestanne. 🌟 Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu on toimintamme tärkeimpiä elementtejä, tästä syystä on mahtava kuulla että olemme voineet onnistua tässä sekä auttaa teitä tilanteessanne. 😊❤

Palvelemme teitä innolla aina jatkossakin, niin verkkokaupassamme kuin myymälöissä. Toivotamme oikein ihanaa päivää! 💛

Saanut 5/5 tähteä

Asiakaspalvelu toimii nopeasti ja…

Asiakaspalvelu toimii nopeasti ja erinomaisesti. Asiakaspalvelija on erittäin ystävällinen ja avulias.

10. elokuuta 2024

Hei Mira,

Kiitos ihanasta palautteestanne, tämä on meille arvokasta. 💛 Mukava kuulla, että palvelu meillä on sujunut onnistuneesti. Meille tärkeää on ystävällisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen yksilöllisesti. 😇

Toivottavasti voimme palvella teitä jatkossakin niin verkkokauppamme asiakaspalvelussa kuin CHANGE myymälöissämme. 😊 Oikein ihanaa päivää! 💜

Rahoja ei palauteta

Tilasin netin kautta rintaliivit liikkeeseen. Sovituksessa eivät olleetkaan sopivat. Ystävällinen myyjä kuitenkin löysi heiltä myymälästä sopivat. Tilatut lähtivät palautukseen mutta rahat niistä palautuisivat tilille. Liikkeessä maksoin nämä sopivammat. Nyt on jo kuukausi (!) Kulunut mutta rahoja takaisin ei kuulu. Yritin soittaa mutta ei vastausta. Laitoin myös sähköpostia. Hävytöntä rahojen panttausta. Saas nähdä saako rahoja koskaan takaisin. Lienee talousvaikeuksia... Nanson vastaava tapaus ja rahat palautuivat parissa päivässä.

18. kesäkuuta 2024

Hei Eija,

Kiitos palautteestanne meille. Olemme syvästi pahoillamme, että tapauksenne palautuksen ja sen hyvittämisen suhteen ei ole edennyt odotetusti. Kesäsesonkimme aikana palautusten käsittelyssämme voi olla viiveitä, jotka vaikuttavat palautusprosessiin. Mikäli palautuksen käsittelyssä on kulunut pidempään kuin 14 arkipäivää niin laitattehan tällöin viestiä meille verkkosivujen yhteydenottolomakkeella niin autamme selvittämään tilanteen. 😊 Tästä pääsette yhteydenottolomakkeelle: https://change.zendesk.com/hc/fi/requests/new Kiitos!

Teemme parhaamme, jotta saisimme parannettua toimintaamme, suuri kiitos siis vielä palautteestanne. Muiden kysymysten ilmetessä, palvelemme mielellämme lisää. Mukavaa päivää! ❤

Jumbon liike

Jumbon myymälässä sain todella ammattimaista asiakaspalvelua osakseni. Vaikka en ollut myymälän ainoa asiakas, minun toiveeni kuunneltiin ilman kiireen tuntua ja lähdin iloisena ostoksieni kanssa liikkeestä. Liike, johon aion vielä palata toistekin, loistavan palvelun vuoksi.

25. toukokuuta 2024

Hei,

Kiitos ihanasta palautteestanne meille Changelle. ❤ Meistä on hyvin tärkeää, että palvelukokemuksenne myymälässämme on ollut sekä asiantuntevaa, että mielyttävää. Pyrimme Changella aina tarjoamaan laadukasta, toiveiden mukaista palvelua. 💎

Välitämme ihanan palautteenne myös Jumbon myymälälle tiedoksi onnistuneesta hetkestä heillä. 😊

Toivomme, että saamme taas tulevaisuudessa palvella teitä niin myymälöissämme kuin verkkokaupassammekin. Oikein ihanaa kesää! 💛

Kiitos

Nopea vastaus ja reagointi, hienoa ja kiitos!

17. toukokuuta 2024

Hei Anne,

Kiitos viestistänne ja palautteestanne, tämä on meille hyvin arvokasta. 😊 Mukava kuulla, että olette saaneet toivomaanne palvelua verkkokaupan asiakaspalvelussamme, tässä onnistuminen on meille erittäin merkittävää. 💜

Autamme mielellämme taas jatkossakin teitä. Toivotamme ihanaa kesää! 💛

Parannettavaa on

Puhelimitse joutui odottamaan 52minuuttia ennenkun pääsi asiakaspalveluun. Nettisivut on hieman epäselvät kun sieltä ei erota että poistotuotteet ovat vain jäsenille tai hinta päivittyy ostoskoriin vain jäsenenä. Toimitus vaihtoehtoja voisi olla enemmän ja ne voisi olla selkeämmät.

Asiakaspalvelu on ystävällistä ja osaa hommansa.

19. huhtikuuta 2024

Hei,

Kiitos viestistänne sekä rakentavasta palautteestanne. Mukava kuulla, että asiat asiakaspalvelussamme ovat sujuneet, tämä merkitsee meille paljon. ❤

Ikävä kuulla, että yhteydenotto, verkkosivun toiminnot ja toimitusvaihtoehdot ovat osoittautuneet haasteellisiksi tai epäselviksi. Teemme parhaamme sen eteen, että saisimme kehitettyä verkkosivuamme kaiken aikaa. Otamme palautteenne huomioon, ja toivomme että saisimme vastaisuudessa parannettua verkkosivujamme toivotulla tavalla. 😊

Asiakaspalvelumme puhelin sekä chat on avoinna arkipäivisin Ma-Pe 10:00-19:00 ja viikonloppuisin La 10:00-17:00 aikavälillä. Olemme tavoitettavissa aina aukioloaikojemme puitteissa. Tarvittaessa asiakaspalvelun ruuhkautuessa tai ollessa kiinni olemme yhteydessä teihin takaisin pikinmiten. Mikäli ette saa yhteyttä soittamalla, voi meihin olla yhteydessä myös sähköisen yhteydenottolomakkeen kautta täällä: https://change.zendesk.com/hc/fi/requests/new

Toivomme, että tämä selkeytti tapaustanne. Tarvittaessa olemme apunanne asiakaspalvelussamme. Oikein mukavaa kesää! 💛

Nopeat vastaukset!

Nopeat vastaukset!

18. huhtikuuta 2024

Hei Rosa,

Kiitos viestistäsi sekä loistavasta palautteestasi! ❤ Mukava kuulla, että asiakaspalvelumme on ollut ripeää ja että olet saanut vastaukset kysymyksiisi. Meille on erityisen tärkeää, että voimme tarjota niin nopeaa kuin asiantuntevaakin palvelua.

Olemme tavoitettavissa asiakaspalvelussamme aina jatkossakin, toivottavasti kohtaamme pian uudelleen. Ihanan aurinkoista kesää sinulle! 💛

Painostavaa ja huonoa palvelua

Myyjä teki olostani todella epämukavan, kun pakotti ostamaan yhteensä 4 rintsikat ja alaosat niihin. En olisi tarvinnut näin paljoa ja sanoin sen monesti hänelle. Lopulta vietin kaupassa 3 tuntia, sillä minua ei päästetty pois sovituskopista ennen kuin olin suostunut ostamaan myyjälle riittävän määrän tuotteita. Ostin tuotteet, mutta menin palauttamaan osaa niistä ja sain hyvin ilkeää, turhautunutta ja passiivis-aggressiivista palvelua. Minulle yritettiin taas pakolla myydä tuotteita palauttamieni tilalle eikä myyjä millään meinannut uskoa etten tarvitse lisää. Voin vaan todeta, että pakkomyynnillä ei hyviä kauppoja synny… En palaa tähän liikkeeseen enää uudelleen.

20. maaliskuuta 2024

Hei Anni,

Kiitos viestistänne ja antamastanne palautteesta. Olemme hyvin pahoillamme, mikäli asiointinne ja kokemuksenne myymälässämme on ollut epämieluisa. Olemme ottaneet tämän palautteen käsittelyyn yhdessä koko tiimimme sekä myyjiemme kanssa, jotta osaamme kehittää palveluamme ja toimia vastaisuudessa paremmin.

Haluamme myös kiittää teitä asiakkuudestanne meillä. Tämä on meille hyvin tärkeää sillä missiomme on saada jokaiselle naiselle juuri sopivat alusvaatteet toiveiden mukaisesti. ❤

Toivomme, että voimme edelleen palvella teitä meillä Changella niin verkkokaupassamme kuin myymälöissämmekin. Toivotamme teille mitä ihaninta kesää! 💛

Miellyttävä asiakaspalvelu kokemus

Asiakaspalvelu chatissä oli miellyttävää ja asiakaspalvelija oli avulias ja ystävällinen . Vaikka osa kommenteistani koska ikävässä sävyssä change myymälän myyjän asiantuntemattomuutta ja laiskuutta mitata uudet mitat senkin jälkeen kun kerroin että mitta on muuttunut , mist tuloksena pakkomöi mulle vääränkokoset liivit rinnan alusmitaltaan , tulos ikävät puristavat liivit . Sanoin mittani muuttuneen mutta myyjä ei mitannut ja möi vanhalla puristavalla mitalla olevat liivit . Myymälään en tän vuoksi enää mene , ostan netin kautta nyt kun olen tämän chatin asiakaspalvelun avulla mittani viel varmistanut heidän koko taulukostaan .

21. maaliskuuta 2024

Hei Kirsti,

Kiitos viestistänne ja kattavasta palautteestanne, mukava kuulla että asiakaspalvelumme chat on ollut avuksi tapauksessanne. ❤ Olemme syvästi pahoillamme kokemuksestanne myymälässämme, olemme ottaneet tämän huomioon toiminnassamme jotta voimme jatkossa toimia entistä paremmin.

Toivomme, että voimme taas jatkossa palvella teitä. Oikein ihanaa kesää! 💛

Nopeaa palvelua

Olin tekemässä tilausta, en muistanut salasanaani enkä saanut resetoitua salasanaani itse. Olin iloisesti yllättynyt miten nopeasti sain chatin kautta avun ja tilaukseni eteenpäin! Suurkiitos!

28. helmikuuta 2024

Hei Katriina,

Kiitos mahtavasta palautteestanne. Mukava kuulla, että ongelma ratkesi helposti asiakaspalvelumme kautta. Meille on erityisen tärkeää, että pystymme tarjoamaan laadukasta sekä nopeaa palvelua, ja ennenkaikkea ratkaisemaan ajoittain ilmenevät häiriöt. 😊

Toivomme, että voimme olla avuksenne jatkossakin meillä Changella. Mukavaa kesää! 💛

Hyvä asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu on hyvää ja nopeaa. Vastaavat puhelimeen sekä reagoivat viesteihin hyvin ripeästi. Kiitos!

14. helmikuuta 2024

Hei Salla,

Kiitos mielettömästä palautteestasi! 💛 Mahtava kuulla että olemme voineet olla pikaisesti avuksesi. 🤗

Toivomme, että voimme jatkossakin auttaa sinua Changella.
Mukavaa viikkoa! ❤

Liivit natisi

Asikaspalvelu oli hyvää, sain vielä sovittaa liikkeessä verkkokaupasta tilaamiani liivejä. Jotka osoittautuikin liian pieniksi ja vaihdettiin isompiin. Liivin ympärysmitta tuntuu kyllä liian pieneltä, kiristää ja tuntuu epämielyttävältä, mutta toivon mukaan löystyy. Liivit oli kauniit, mutta huomasin vasta kotona, että pitävät jatkuvasti vähänkin liikkuessa todella kovaäänistä natinaa. Ei voisi pitää natinan takia. Natina tuli olkainen muovirinkulasta. Mutta onneksi keksin laittaa vetoketjun voitelyainetta ja natina hävisi. Ei vaan tuntuneet natinan takia kovin laadukkailta liiveiltä hintaansa nähden.

2. helmikuuta 2024

Hei Kaarina,

Kiitos viestistänne ja palautteestanne, tämä on meille erityisen arvokasta. 💜 Mukava kuulla, että asiakaspalvelu on ollut mieleenne, ikävä toisaalta että tuote ei ole vastannut odotuksiinne.

Rintaliivit voivat alkuun olla hieman napakat, jonka jälkeen ne löystyvät käytössä/pestessä istuvammiksi. Mikäli taas natina rintaliiveissä jatkuu tai liivissä ilmenee muuta ongelmaa, voi tämän käydä vaihtamassa uuteen tai reklamoida myymälässämme. 😊

Toivomme, että tästä oli apua ja saatte sopivan liivin käyttöönne. Tavoitteenamme on aina löytää täydelliset ja istuvat alusvaatteet jokaiselle koosta riippumatta! 💝

Olemme apunanne myös aina jatkossakin. Toivotamme teille ihanaa viikkoa! 🤗

Hyvä asiakaspalvelu!

21. tammikuuta 2024

Hei Anu,

Kiitos ihanasta palautteestanne, tämä on meille hyvin tärkeää! 💜 Mukava kuulla, että asiakaspalvelumme on vastannut odotuksiinne.

Toivomme, että voimme jatkossakin olla avuksenne. 😊 Toivotamme mitä ihaninta viikon jatkoa! 💛

Saanut 5/5 tähteä

Asiantunteva ja ystävällinen palvelu…

Asiantunteva ja ystävällinen palvelu sekä lisäksi passelit henkilökohtaiset tuotesuositukset. Sydämelliset kiitokset Kristalle! 💎

9. tammikuuta 2024

Hei,

Kiitos viestistäsi ja lämmittävästä palautteestasi! 💛 Tavoitteenamme on aina auttaa parhaamme mukaan tilanteessa kuin tilanteessa, joten ilo kuulla että olemme onnistuneet tässä. Välitämme myös palautteesi Kristalle. 💝

Toivomme, että voimme olla avuksesi vastaisuudessakin. 😊 Oikein ihanaa vuoden alkua! 😍

Asiakaspalvelu on ammattimaista!

Asiakaspalvelu chatissä on ollut aina todella avuliasta, erittäin ystävällistä, nopeaa ja mikään ei ole jäänyt epäselväksi ikinä. Kuten liikkeissä Tampereella myös chatissä asiakaspalvelu on ammattimaista ja myyjät/chat-avustajat ovat ihania! Olen todennut tuotteet omasta kokemuksestani laadukkaiksi, sekä hyvin istuviksi, koska henkilökunta avustaa oikean koon ja istuvuuden löytämisen. En enää osta muualta yö- tai alusvaatteitani. Super!

6. tammikuuta 2024

Hei Marika,

Kiitos ihanasta palautteestasi. 🥰 Olemme todella kiitollisia viestistäsi, ja siitä että asiakaspalvelumme on ollut toimivaa ja tarpeen sinulle. Mahtavaa, että myös oma koko on löytynyt tämän myötä. 🤩

Toivottavasti tapaamme asiakaspalvelussamme myös tulevaisuudessa. Mukavaa viikkoa sinulle! 💕

CHANGE Lingerie

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin