j'ai envoyé un email de réclamation car il m'ont conseillé une société pitoyable et qui profite des gens plus faible! il ont empoché l'acompte puis plus de nouvelles!! ( je pense que c'est la même ent... Näytä lisää
Wij hebben via Casius verschillende offertes aangevraagd en deze ook gekregen. Eentje daarvan sprong er naar ons gevoel echt wel uit , ook de prijs was realistisch. Uiteindelijk heeft dit bedrij... Näytä lisää
Nous étions en possession d'un devis qui nous laissait perplexe avant de recourir aux services de Casius. Deux nouvelles entreprises m'ont été proposées par Casius (selon mes critères). J'ai très r... Näytä lisää
votre technicien s'est présenté très rapidement suite à ma demande d'intervention. Le travail a été réalisé impeccablement et le montant de la facture m'a positivement surprise! Pour le travail ide... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Al ruim 20 jaar is Casius voor de particulier de kortste weg naar de beste vakman. Voor de zelfstandige vakman in de bouwsector leveren wij verschillende diensten die bijdragen tot een hoger rendement.
Brandstraat 15A, 9160, Lokeren, Belgia
- 09 391 12 40
- info@casius.be
- casius.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Difficile d'évaluer le service
Sans crier gare, nous avons reçu un mail de l'entreprise nous disant que, suite à notre conversation téléphonique, il apparaît que nous ne désirons pas recevoir d'offre et qu'ils clôturent le dossier. Sauf que nous n'avons jamais discuté avec eux et nous n'avons pas reçu d'appel téléphonique.
snel tot actie gekomen!
Goede vakman
Een heel goede een vriendelijke vakman leren kennen, die zij taak perfect en voor een goede prijs uitgevoerd heeft
Snelle correcte reactie.
Merci
Snelle reactie van Casius en zeer bekwame aannemer. Heel tevreden!
ik ben heel te vrede over cadius belgie…
ik ben heel te vrede over cadius belgie .
Première expérience très positive
Première expérience très positive.
On m'a renseigné deux entrepreneurs dont un m'a remis une offre avec qui j'ai travaillé (et dont j'ai été très satisfait).
Heel erg tevreden met de vakman en…
Heel erg tevreden met de vakman en casius met de manier van werken.
Vlot contact en snelle respons
Très bon site web
Très bon site web ! Casius m a téléphoné après ma première demande pour avoir des renseignements complémentaires et m offrir un service optimal. Rien à dire ! Merci !
Top service
Goede, vlotte service. Bellen zelfs nog spontaan om alles te checken en te helpen voorafgaand aan aanvragen offertes!
Beoordeling tevredenheid
Bij het online registreren van onze vraag konden we gebruik maken van degelijke mogelijkheden om ons probleem en onze vraag te concretiseren. Na het bevestigen van onze vraag kregen onmiddellijk een bevestiging van ontvangst en het bericht dat er verder ging gevolg worden aan gegeven. We kregen ook heel spoedig een telefoon van Casius Belgie om onze vraag te bespreken. De dame was heel vriendelijk en behulpzaam waar nodig. Zij gaf een duidelijk beeld van hoe de vraag verder ging worden behandeld. Prima service, heel professioneel !!!
Deux sur trois ne répondent pas.
Des trois plombiers proposés, un ne s'est jamais présenté alors qu'il avait pris contact. Le deuxième est venu mais n'a jamais fourni de devis et n'a pas dit qu'il n'était pas intéressé. Seul le troisième a fait un devis verbal sans confirmation écrite.
Le travail a été rapidement et correctement effectué en respectant le devis donné.
The service of connecting with relevant…
The service of connecting with relevant contractors is very efficient .
TOP, gewoon doen 👍
Als alleenstaande vrouw heb ik al meerdere malen gebruik gemaakt van casius. Dit verloopt altijd prima. Je wordt snel gecontacteerd en doorverwezen naar gespecialiseerde vakmannen.TOP, doe zo verder 👍
Tuinhuis gemonteerd door Dirk Aerts
Van de drie kandidaten die u ons voorstelde is slechts 1 komen opdagen. Prijsofferte zeer correct, vlotte manier van werken en aangenaam in de omgang. Zeer tevreden van firma Dirk Aerts van Lebbeke.
Perfecte match dankzij Casius
Netjes 3 voorstellen gekregen voor aannemers. 2 van de 3 reageerden en uiteindelijk een perfecte match gevonden dankzij Casius!
Erwin is een vakman
Erwin is een vakman
Werkt snel en efficiënt
Komt afspraken na en communiceert goed
eenvoudig en snel mensen gevonden
Ik had enkele kleine werkjes waar ik mensen voor zocht. Via Casius is het gelukt hier snel de juiste mensen voor te vinden.
Ik werd wel ook gecontacteerd door mensen die duidelijk niet geschikt waren voor het werk dat ik aangaf dus is het misschien nuttig dat nog beter aan te kunnen geven op de site.
Travail impeccable!
Travail professionnel et soigné. Monsieur Hellemans est attentif à vos remarque et régis rapidement.
Super job !