j'ai envoyé un email de réclamation car il m'ont conseillé une société pitoyable et qui profite des gens plus faible! il ont empoché l'acompte puis plus de nouvelles!! ( je pense que c'est la même ent... Näytä lisää
Wij hebben via Casius verschillende offertes aangevraagd en deze ook gekregen. Eentje daarvan sprong er naar ons gevoel echt wel uit , ook de prijs was realistisch. Uiteindelijk heeft dit bedrij... Näytä lisää
Nous étions en possession d'un devis qui nous laissait perplexe avant de recourir aux services de Casius. Deux nouvelles entreprises m'ont été proposées par Casius (selon mes critères). J'ai très r... Näytä lisää
votre technicien s'est présenté très rapidement suite à ma demande d'intervention. Le travail a été réalisé impeccablement et le montant de la facture m'a positivement surprise! Pour le travail ide... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Al ruim 20 jaar is Casius voor de particulier de kortste weg naar de beste vakman. Voor de zelfstandige vakman in de bouwsector leveren wij verschillende diensten die bijdragen tot een hoger rendement.
Brandstraat 15A, 9160, Lokeren, Belgia
- 09 391 12 40
- info@casius.be
- casius.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Super slecht
Ik ben loodgieter en zij sturen klanten door.in betaal daar 185 euro voor per maand maar ik krijg al maanden niets meer door. Ze blijven dus geld.ontvangen maar doen er niets voor.
Tuin aanleg SK werken
Beste,
Ik schrijf deze review omdat ik toekomstige klanten wil waarschuwen om met Kristof Six van SK Werken in Lichtervelde in zee te gaan. Ik heb mijn tuin terug bij hem laten aanleggen, nieuw gazon enz. De her aanleg heeft mij zo een slordige 2100 euro gekost. De afspraak om dit te laten gebeuren was dat hij daarna het tuinonderhoud zo doen. Maar daar heeft hij geen gevolg aan gegeven. De excuses waren griep bij moeder en kind, Corona en veel werk. Hij reageert niet meer. Hij is gewoon onbetrouwbaar.
ik werd op een vlugge manier geholpen…
ik werd op een vlugge manier geholpen aan een aannemer. er was een vlot contact met de annemer, en het werk werd in een normale tijd goed afgewerkt aan een op voorhand afgesproken prijs.
Devis le plus intéressant via Casius
Deux nouvelles entreprises m'ont été proposées par Casius (selon mes critères). J'ai très rapidement reçu un devis de chacune d'elle (tous 2 plus intéressants que le devis initial) et l'entrepreneur avec qui nous avons décidé de travailler a réalisé un travail impeccable.
Très bonne expérience donc pour nous.
Very quick matching and the service…
Very quick matching and the service provided by HK Bati was excellent.
Vlugge service en goede offertes…
Vlugge service en goede offertes ontvangen binnen een korte termijn.
Een tevreden klant.
Via Casius leerden wij B-Green kennen. Remko is een jonge gedreven ondernemer die kwaliteitswerk geleverd heeft. Heel tevreden over zijn service en we zijn ook tevreden over het platform van Casius.
voorbeeldige service
prima ervaring.Snelle levering zoals omschreven.Nu nog afwachten of het produkt beantwoord aan zijn beschrijving, maar daar heb ik geen onmiddellijke twijfels over
Ben heel tevreden over casius
Ben heel tevreden over casius. Joeri Deputter heeft hier alle problemen opgelost. Heel het buizen systeem vervangen. Is een harde werker.
Ik zal zeker nog beroep doen op deze vakman via casius.
Travail bien fait
Travail bien fait. Chantier bien nettoyé ensuite
Een echte topper!
Wij hebben via Casius verschillende offertes aangevraagd en deze ook gekregen.
Uiteindelijk heeft dit bedrijf (Peter Boumon)de werken uitgevoerd en ik moet zeggen dit is een echte vakman!!
Zeer correcte , eerlijke en proffessionele man die zeer bekwaam is in zijn vak.
Zelfs bij onverwachte problemen die tijdens de werken kwamen kijken wist hij een oplossing en bleef hij correct.
Hij heeft de werken perfect uitgevoerd en wij zijn zeer tevreden klanten.
Dus ja het is waar :bij Casius vind je echte toppers!!!
Alles prima!
Via deze weg in contact gekomen met vakmensen! Goede service en opvolging!
Aannemers voorgesteld en goed opgevolgd
Ik werd in contact gebracht met 2 aannemers voor kleine renovatiewerken in mijn keuken. Eén van beiden heeft de opdracht gekregen en goed uitgevoerd tegen een redelijke prijs. De communicatie vanuit Casius verliep correct en werd goed opgevolgd.
Dank u!
Na de indiening van het dossier kreeg ik snel een telefoontje van Casius. Een vakmak werd snel gevonden! Dank u!
Redelijk wat firma"s hebben gereageerd.
Casius reageert snel
Casius reageert snel en respecteert het aantal professionelen waarmee je wil in contact komen, allen zijn vakmensen. Veilig portaal met activeringsfunctie.
Onbeleefd
Mr Vermote heeft zel gebeld om een afspraak te maken we hebben hem echter nooit gezien.
Réaction hyper rapide
Réaction hyper rapide, travaux initiés le lendemain. Travail sérieux et de qualité. Merci.
Snel een oplossing kunnen vinden tegen…
Snel een oplossing kunnen vinden tegen een goede prijs.
Werk is perfect uitgevoerd tegen een correcte prijs.
Aanrader!!!
Great job
We had several things to do and everything was completed very quick and efficient.