Fiduciaire LINC & PARTNERS nv Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over Linc & partners, altijd behulpzaam en klaar voor eender welke vraag! Zojuist rr bespreking gehad met Hasan en Fatih

Saanut 5/5 tähteä

Fatih abi, eerst de plek waar mijn ouders naartoe gingen voor hun financiën. Daarna mijn stageplek en vervolgens mijn “abi” voor mijn eerste stappen in mijn ondernemingswereld. Mijn mentor in het leve... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Twijfel je over welk boekhoudkantoor bij jou past? Die keuze was voor mij ook lastig om te maken, na mijn eerste gesprek (maar ondertussen al vele meetings verder) had ik een opgelucht gevoel.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik zou meer sterren geven, maar die optie is er niet! Beste boekhoudkantoor ooit! Helpen je binnen de dag, ondanks de drukte. Altijd correct en eerlijk. Buiten boekhoudkundige zaken, helpen ze je met... Näytä lisää

1. Kirjanpitäjä
  2. Valtuusto
  3. Veroneuvoja

Yrityksen kirjoittama

Fiduciaire LINC & PARTNERS begeleidt zelfstandigen, vrije beroepen en kmo’s met professionele boekhouding en fiscaal advies. Wij zorgen voor een correcte en duidelijke financiële opvolging, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw onderneming. Van btw-aangiftes tot jaarrekeningen en fiscale optimalisatie: wij staan naast u met persoonlijk advies, discretie en een snelle, praktische aanpak.

Erinomainen

Bespreking dossier

Zojuist rr bespreking gehad met Hasan en Fatih

6. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je onze begeleiding en bereikbaarheid zo waardeert. We kijken uit naar de verdere samenwerking.

Saanut 5/5 tähteä

Top personeel met top mensen die…

Top personeel met top mensen die luisteren en meedenken. Zeker een aanrader voor professionals die willen groeien!

4. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor je vertrouwen, Imrane! Fijn dat je onze luisterende aanpak en betrokken begeleiding zo positief ervaart. Veel succes met de verdere groei van je onderneming!

Saanut 5/5 tähteä

Zeker aan te raden,hulpzaam en ervaren…

Zeker aan te raden,hulpzaam en ervaren team. Ze hebben mij enorm geholpen voor een controle.

1. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor je mooie review, Orcun! Fijn dat we je hebben kunnen ondersteunen en helpen tijdens de controle. Bedankt voor het vertrouwen.

Goede begeleiding

Goede begeleiding van A -Z

19. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Fijn om te horen, Gille! Bedankt voor het vertrouwen en de mooie feedback over onze begeleiding.

Saanut 5/5 tähteä

Zojuist ondernemersadvies gehad inzake…

Zojuist ondernemersadvies gehad inzake entiteit.

Vastaus yritykseltä Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor je review, Deniz! Fijn dat het ondernemersadvies rond je entiteit duidelijk en waardevol was. Bedankt voor het vertrouwen.

Goed advies

Goed advies, duidelijke uitleg. Zeker een aanrader.

Vastaus yritykseltä Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor je review, Semin! Fijn om te horen dat je ons advies en de duidelijke uitleg waardeert.

Fiduciaire Linc

Langsgeweest bij Fiduciaire Linc. Professionele en correcte controle van mijn personenbelasting 👍🏽 Snel, duidelijk en betrouwbaar. Zeker aan te raden!

Vastaus yritykseltä Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor het vertrouwen, Cem! Fijn dat je onze aanpak als snel, duidelijk en betrouwbaar hebt ervaren.

Heel vriendelijke mensen

Heel vriendelijke mensen. Goed geholpen. Dank jullie wel. Vooral voor deze gratis sessie voor personenbelasting.

Vastaus yritykseltä Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Graag gedaan! Fijn dat we je hebben kunnen helpen met de sessie rond personenbelasting. Bedankt voor de mooie woorden!

Super vriendelijk..

Super vriendelijk..! Zeer behulpzaam en alles goed uitgelegd.. bedankt..!

Vastaus yritykseltä Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor je mooie woorden, Nurcan! Fijn dat je onze hulp en duidelijke uitleg waardeert.

Top boekhouder

Top boekhouder! Altijd bereikbaar!

Vastaus yritykseltä Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor je vertrouwen, Mehmet! Fijn om te horen dat je onze bereikbaarheid zo positief ervaart.

Goeie advies gekregen!

Vastaus yritykseltä Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor je review, Aslan! Leuk om te horen dat je tevreden bent met het advies. Veel succes verder!

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Professionele service, snelle communicatie en altijd correct advies. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor je mooie feedback, Damla! Fijn dat je onze snelle communicatie en professionele aanpak zo waardeert.

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijk onthaal en zeer…

Vriendelijk onthaal en zeer gedetailleerde uitleg. Dankzij Muhammed heb ik een goed advies gekregen. Ik raad het iedereen aan

Vastaus yritykseltä Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor je review, Irfan! Fijn om te horen dat je het advies en de uitgebreide uitleg als waardevol hebt ervaren.

Saanut 5/5 tähteä

Top mensen met juiste informatie!!!

Top mensen met juiste informatie!!!

Vastaus yritykseltä Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor je mooie woorden, Adem! Correct advies en duidelijke informatie blijven voor ons een prioriteit.

Goede ervaring

Ze luisteren en helpen met al je vragen

Vastaus yritykseltä Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor je feedback, Hasret! Fijn om te horen dat je je vragen steeds bij ons kwijt kan en goed geholpen wordt.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel tevreden geweest van het…

Ik ben heel tevreden geweest van het advies die ik kreeg, bedankt voor de hulp!

Vastaus yritykseltä Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor je mooie feedback, Humeyra! Fijn dat je tevreden bent met het advies en onze ondersteuning.

Saanut 5/5 tähteä

Erdem bey ve güler yüzlü ekipleriyle…

Erdem bey ve güler yüzlü ekipleriyle ,verdikleri destek ten dolayı çok trşekkür ederiz yolları açık olsun

Vastaus yritykseltä Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor de mooie woorden, Hatice! Fijn dat Erdem en ons team je hebben kunnen ondersteunen. Veel succes verder!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin