Ik geef ons hout 5 sterren omdat zij als enigste een 2,2 kuubs pallet gedroogd stookhout konden leveren uit PUUR EIKEN ,....incl...transport voor 305 euro en omdat zij dit zelfs een dag sneller konde... Näytä lisää
Goede levering en vriendelijke benadering. Het hout (haagbeuk) is ovengedroogd, vochtgehalte tussen de 17% en 23%, Dit vinden wij aan de hoge kant, hebben liever hout tussen de 8% en 12%. Wij kie... Näytä lisää
Vriendelijke klantenservice bij mijn vragen voorafgaand aan bestelling. Bestelling werd vlot geleverd. Prachtig droog hout, mooie blokken. Prijs kwaliteit dik in orde !! Wat mij betreft volgende keer... Näytä lisää
Al meerdere keren wat afgehaald en online besteld bij de mannen van onshout en zowel service als klantvriendelijkheid staan hoog aan het vaandel. Ook als er iets mis is tonen zij zich zeer bereidwilli... Näytä lisää
- Polttopuutoimittaja
- Vaihtoehtoista polttoainetta myyvä asema
- Takkavalmistaja
- Takkamyymälä
- Kaasusytykkeiden toimittaja
- Kiinteän polttoaineen tuottajat
Yrityksen kirjoittama
Verkoop van haardhout, pellets en steigerhout.
Willem Mantelstraat 28, 7742LH, Coevorden, Hollanti
- 0653552430
- info@onshout.nl
- onshout.nl
Goede prijs kwaliteit verhouding
Snelle service, houd zich aan de afsprak en en redelijke prijs.
primahouden zo
Top bedrijf
Top bedrijf. Snelle service en goed advies. Kan ik iedereen aanraden. Hebben inmiddels al 3 kachels van dit bedrijf en de service is steeds weer top. Ook als je een onderdeel nodig hebt wordt er snel gereageerd en geleverd.
Goede levering en vriendelijke…
Goede levering en vriendelijke benadering.
Het hout (haagbeuk) is ovengedroogd, vochtgehalte tussen de 17% en 23%,
Dit vinden wij aan de hoge kant, hebben liever hout tussen de 8% en 12%.
Wij kiezen de volgende keer toch voor essen hout, dat geeft toch het minste afval en een mooie rustiger vlam in onze kachel.
Duidelijke site
Duidelijke site, snelle verzending, goede info mbt track en trace en belangrijkste: goede kwaliteit hout
Goede pellets no nonsense
Goede pellets no nonsense, afspraak is afspraak. Super bedrijf
Makkelijk contact en goed advies
Ik heb voor het eerst bij onshout pellets besteld.
Wat handig dat je via WhatsApp advies kunt vragen, en wat een prettige en vriendelijke communicatie.
De prijs van de pellets is zeker competatief, zoals het er nu uit ziet zal ik de volgende pallet met pellets wederom hier bestellen.
Duidelijk en snel
Snelle levering en vriendelijke man
Eenvoudige en effectief goede levering
Het bestel proces loopt perfect de…
Het bestel proces loopt perfect de pellets zijn mooi op tijd door de vervoerder afgeleverd.
Levering volgens afspraak
Levering volgens afspraak. Telefonisch goed contact. Chauffeur heeft het zo dicht mogelijk bij de opslag gezet.
Uitstekend
Kwaliteit, droog hout. De bezorger was geweldig, ondanks problemen met de apparatuur door de regen.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.