bulk.com/nl Arvostelua 15 411

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Prima transactie, snel en onberispelijk. De K2 tabletten vinden wij net te groot om door te slikken, die moeten door gebeten worden wat onaangenaam is. Die zouden wat kleiner mogen. Maar verder qua p... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zoals de titel al zegt, snelle bezorging en topproducten. Of het nou om de pasta, noodles, rijst, eiwitpoeder, hazelnootpasta of koffiesiropen gaat, het gaat er niet meer om dat ik de producten moet g... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Echt een aanrader! Ik bestel hier altijd mijn supplementen en ben zeer tevreden. De kwaliteit is top, Wat ik vooral fijn vind, is dat de prijzen erg competitief zijn vergeleken met andere grote merke... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Bestel je 2liter siroop en is t maar 3 maanden houdbaar. Dat is echt slecht in mijn opinie. Dat zou minstens 1 jaar moeten zijn. Na contact wel gedeeltelijk gecompenseerd dus vandaar review aangepast... Näytä lisää

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

zeer tevreden

Snelle leveling en zeer tevreden over het product

10. maaliskuuta 2026

Hallo Jennifer,

Hartelijk dank voor je review! We zijn ontzettend blij dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze snelle levering en geweldige producten.

Ankush
Bulk™ Klantenservice

Prima service

Prima service, verzending kan denk ik sneller...in deze tijd.
Produkt prima voor herhaling vatbaar

7. maaliskuuta 2026

Hallo,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat ons product aan je verwachtingen voldeed en dat je een positieve ervaring met ons bedrijf hebt gehad.

Jatin

Saanut 5/5 tähteä

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering.
Veel veganistische opties!

6. maaliskuuta 2026

Hoi Femke,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback over Trust Pilot achter te laten.

Je hebt onze dag goed gemaakt. Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Laten we samen nieuwe hoogten blijven bereiken.

We hopen dat het niet nodig is, maar als we je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via een van de opties op onze website of werk de recensie bij met je bestelnummer, dan nemen we graag contact met je op.

Ik hoop dat je een fijne dag hebt.

Saanut 2/5 tähteä

Never got my protein

9. maaliskuuta 2026

Hi Conal,

Thank you for taking the time to leave us your feedback on Trust Pilot.

We're so sorry to hear of the issues with your order. Offering you the best customer experience with timely delivery is our priority.

To assist you better, I have contacted you at your registered email address concerning your inquiry.

Hope you have a great day.

Shiv

Good quality great prices

Good quality product, great prices and promotions/

29. syyskuuta 2025

Hallo Iga,

We stellen je feedback zeer op prijs en zijn erg blij dat ons product en onze prijs aan je verwachtingen hebben voldaan. Bedankt voor je vertrouwen!

Hoewel we hopen dat het niet nodig zal zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via een van de opties op onze website als we je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen. Je kunt ook je beoordeling bijwerken met je bestelnummer, dan nemen we graag contact met je op.

We wensen je een fijne dag.

Maker

Saanut 1/5 tähteä

cant see myself ordering again.

The delivery company they work with didn't come to my house and reported it as if I wasn't there - even though not only was I there but the building complex also uses a locker with personal codes.

That was fine, but they sent the delivery to the other end of a nearby city and I had to travel half an hour on 2 buses to get to the store. I tried to contact them in real time but didn't get a response.

The protein bars taste good, although very dry. The powder is a bit harsh in its synthetic taste, even compared to competitors.

Dear,

We’re so sorry to hear about the issues you experienced with your order. Providing the best customer experience with timely delivery is always our priority.

From your communications with our team, I can see that this matter has now been resolved.

Apologies for the delay in delivery. I will pass your feedback to our courier team. We highly value your feedback as it helps us to look at opportunities to improve our products and services.

Although we hope you won’t need to, please know that if there’s anything else we can assist you with in the future, you can reach out to us using the options available on our website. Alternatively, you may update your review with your order number, and we’ll be happy to follow up with you directly.

Thank you again for your patience and understanding. We hope you have a wonderful day.

Nog steeds niet ontvangen

Nog steeds niet ontvangen

Geachte,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Het spijt ons echt om te horen dat het niet ging zoals verwacht. Dit is niet het soort ervaring dat we willen voor onze klanten, en we zouden graag de kans krijgen om het goed te maken. We hebben je direct een e-mail gestuurd en hopen samen de beste oplossing te vinden.

We kijken ernaar uit om je ervaring te verbeteren en ervoor te zorgen dat je tevreden blijft.

Vriendelijke groeten,

Prima producten

Prima producten. Helaas duurt de levering vaak iets langer maar ik heb dat wel over voor goede kwaliteit producten.

Hallo Petra,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen.

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. Jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons en we stellen je vertrouwen in ons aanbod zeer op prijs.

We hebben je opmerking over de levertijden ook ter harte genomen. Hoewel we het waarderen dat je bereid bent te wachten op de kwaliteit die je ontvangt, begrijpen we hoe belangrijk een tijdige levering is. We werken er hard aan om onze logistiek te verbeteren en een snellere en soepelere levering te garanderen.

Jouw feedback helpt ons groeien en we zijn dankbaar voor je voortdurende steun.

Bimlinder

Goed en snell

Goed en snell

Hallo,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Het is geweldig om te weten dat we op de goede weg zijn.

Vriendelijke groeten,

Puneet

Top goede ervaring

Top snelle levering

Hallo Soeres,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om feedback te geven op Trust Pilot.

Fijn om te horen dat onze snelle levering aan je verwachtingen voldeed. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen als je favoriete leverancier van kwaliteitsproducten.

Hoewel we hopen dat het niet nodig zal zijn, mocht je in de toekomst nog ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via een van de opties op onze website. Je kunt de recensie ook bijwerken met je bestelnummer, dan nemen we graag contact met je op.

Fijne dag verder!

Bulk™ Klantenservice Champion

Hoi Patrick,

Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling, en het spijt ons echt dat je bestelling niet aankwam op het moment dat je verwachtte.

We begrijpen hoe frustrerend vertragingen als deze kunnen zijn en we nemen dit serieus.

We hebben je al een e-mail gestuurd om de situatie persoonlijk aan te pakken.

Voel je vrij om direct op die e-mail te reageren en we zullen ons best doen om dit snel voor je op te lossen.

Leeza

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, super.

Hallo Richard,

Hartelijk dank voor uw recensie en voor het compliment over onze snelle levering.

We zijn blij dat u een prettige winkelervaring heeft gehad.

Yogesh

Hoi Nijman,

Ons doel is om jou te helpen het jouwe te bereiken. Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring. Dit is geweldig teamwork.

We hopen dat het niet nodig is, maar als we je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via een van de opties op onze website of werk de beoordeling bij met je bestelnummer, dan nemen we graag contact met je op.

Ik hoop dat je een fijne dag hebt.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en heerlijke smaken

Snelle levering en heerlijke smaken. De poeder lost goed op en is goed van smaak

Hallo E,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om feedback te geven op Trustpilot.

Fijn om te horen dat je onder de indruk was van onze snelle levering.

Bedankt dat je voor ons hebt gekozen als jouw vaste leverancier van kwaliteitsproducten!

Ik wens je een fijne dag.

Soni
Klantenservice

Saanut 5/5 tähteä

Goede kwaliteit tegen redelijke prijs.

Goede kwaliteit tegen redelijke prijs.

Hallo Hilde,

Een positieve recensie is net zoiets als dat gevoel na een goede training. Het is fantastisch. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven.

Aaditya
Klantenservice

Snel geleverd

Snel geleverd, betrouwbare winkel..
De product is heel goed

27. helmikuuta 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor je feedback. We zijn erg blij te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat je ons als een betrouwbare winkel ervaart. Het is ook fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het product.

We wensen je een fijne dag.

kamal

Leveringsdatum wordt niet gerespecteerd

Ik heb om medische redenen een product besteld op vrijdag, aangegeven leveringsdatum was maandag. Ondertussen spreekt over een levering tussen woensdag en vrijdag. Indien men deze datum onmiddellijk als leveringsdatum had aangegeven had ik dit product niet besteld, ik heb dit namelijk dringend nodig. Bovendien levert dit bedrijf met DHL (samen met GLS de minst betrouwbare koeriersdienst in Belgie). In de toekomst besteld ik ergens anders...

3. maaliskuuta 2026

Geachte,

Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ondervonden met je bestelling. Het bieden van de beste klantervaring met tijdige levering is altijd onze prioriteit.

Excuses voor de vertraging in de levering. Ik zal je feedback doorgeven aan ons koeriersteam. We waarderen je feedback zeer omdat het ons helpt om te kijken naar mogelijkheden om onze producten en diensten te verbeteren.

Hoewel we hopen dat je het niet nodig hebt, kun je ons bereiken via de opties op onze website als er iets is waarmee we je in de toekomst kunnen helpen. Je kunt ook je beoordeling bijwerken met je bestelnummer, dan nemen we graag direct contact met je op.

Nogmaals bedankt voor je geduld en begrip. We hopen dat je een fijne dag hebt.

Saanut 3/5 tähteä

over het algemeen top enkel de 'ultra…

over het algemeen top enkel de 'ultra fine oats' blijkt havermeel te zijn ipv fijne vlokken. Dit haalde ik nergens uit een beschrijving.

3. maaliskuuta 2026

Hallo,

Wij hechten veel waarde aan uw mening en het spijt ons oprecht te horen dat u teleurgesteld bent over de Glutenvrije Ultrafijne Haver 2,5 kg. Wij streven er altijd naar producten te ontwikkelen die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen of deze zelfs overtreffen, en in dit geval zijn we daar duidelijk niet in geslaagd.

We hebben dezelfde batch onderzocht die u hebt ontvangen en hebben vastgesteld dat er geen probleem is met het product; het product is volkomen normaal.

Ik heb uw feedback doorgestuurd naar ons team.

Ik wens u een fijne dag.

Rajender
Customer Champion Bulk™

The best for sure

The best for sure

7. marraskuuta 2025

Hi,

Thanks so much for taking the time to share your experience. This is just what we like to hear.

Hemant
Bulk™ Customer Support

Website is clear and simple

Website is clear and simple

15. helmikuuta 2026

Hello,

Thank you so much for taking the time to rate us.

It’s great to know we’re on the right track.

Yogesh
Bulk™

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin