Ruime keuze, makkelijk te bestellen en betalen. Vlot geleverd en in perfecte staat ontvangen. Mijn favoriete producten waren ruim in voorraad, dus kon ik mijn eigen voorraad tevens makkelijk aanvullen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I ordered two days ago and received my package the next day. The delivery was incredibly fast, one of the fastest services I have experienced. I have only just started using their whey protein and cre... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Waarom Body&Fit goed zijn? Gewoon, tot nu toe, TOP. Wanneer je wat besteld is het 9 van de 10x de volgende dag in huis, totaal geen problemen met B&F gehad, makkelijk met bestellen dus ik geef het e... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wij zijn heel tevreden van de goede service en snelle levering. De producten die wij hebben genomen helpen om gezonder en fit te worden.
Snelle levering en goede producten. Alleen jammer dat de soya eiwit isolaat alleen in van die onhandige grote 2 kg zakken wordt heleverd, ik ben al een deel kwijt aan het overgieten in een afsluitbare pot en het stuift enorm. De hele keuken onder de soya, niet fijn. Dit kan vast wel anders.
De dag na de bestelling was alles geleverd .
Top !
de bestellingwijze is klantvriendelijk, afrekening eenvoudig en levering super snel.
Mijn track & trace-code is 3SBODY080639980.
Kunnen jullie het onderzoek starten?
It was fast and good i tasted it today and it was really good and smooth to consume.
Snelle en correcte levering van de bestelde goederen
Super snel geleverd, goeie kwaliteit, wij zijn wel blij met alles.
Alles wat men nodig heeft en bliksemsnel geleverd !!! Sinds jaren.
Het is makkelijk bestellen. De producten zijn er snel. Ik zou alleen graag weer terugzien dat je een bezorgdatum kunt kiezen, want door de snelheid loop je juist het risico dat de bezorger en ik elkaar missen.

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL
Snelle service, bij een probleem wordt het onmiddellijk opgelost, al zijn er zelden problemen

Vastaus yritykseltä Body&Fit NL
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.