Vrij snelle afhandeling bij mutaties via klantenservice fysiek en online Redelijk tot goed prijs versus kwaliteit m.b.t. energie Tv aanbod extra zenders makkelijk via goed functionerend App systeem... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Prima abonnement. Alleen inzicht in je abonnement is echt een drama. De app laat niet zien wat je je hebt getekend, kan niet meerdere abonnementen inzien, terwijl dat wel op mijn adres is. Gevraagd aa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het gaat om Energie. Ze worden ieder jaar duurder, en de adviezen voor maandelijkse betalingen deugen van geen kant. Maanden lang aangeven dat het bedrag naar beneden kan,en dan bij de jaar afrekenin... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn telefoon doet het altijd! Er is 1 nadeel,ik kan geen o9oo nummers bellen ,dan moet je extra tegoed aanschaffen.liever betaal ik bij mijn abonnement maandelijks meer zodat ik echt alles kan belle... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mobiel is allang geen luxe meer. En te veel betalen voor iets wat je elke dag nodig hebt? Dat gaat er bij ons niet in. Bij Budget Thuis bel en stream je onbeperkt op het betrouwbare 5G-netwerk van KPN, met landelijke dekking. Geen haperingen, geen verrassingen op je rekening. Gewoon zorgeloos streamen en bellen. Budget Thuis. Het huismerk voor mobiel.
Rembrandtplein 33, 1017 CT, Amsterdam, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Heel raar bedrijf! Mijn abonnement gaat pas in op 12-03-2026 maar ze halen nu al het voorschot voor die maand van mijn rekening. Dus terwijl ik nog geen minuut gebeld heb heeft Budget Mobiel al kosten in rekening gebracht 🤪

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Keurig geholpen door Hajar. Snel vriendelijk. Top service.

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Ik heb bewust gekozen voor een sim only onbeperkt internet abonnement. Helaas heeft dit blijkbaar toch een limiet tot 4gb per dag en daarna zeggen ze traag internet, maar lees GEEN internet hierna. Ik heb dit nergens vooraf duidelijk kunnen zien en nu zit ik aan een contract vast die ik zou moeten afkopen. Ik zou zeer graag naar een andere provider gaan, zeer teleurstellend dat ik nu bij mijn oude weg ben gegaan. Als je onbeperkt internet wilt, is dit NIET de manier. Het werkt totaal niet voor mij.

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Alyssa was heel behulpzaam en deskundig. Alles werd snel opgelost

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Budget Internet is een ramp.
Ik adviseer niemand om budget internet te nemen. Een heel jaar lang problemen met de MODEM, niet opgelost met een nieuwe modem. Soort internet knipperlicht, aan - uit - aan. Bij andere providers NOOIT last van gehad.
Dan het ERGSTE, als je jaarcontract eindigt staat bij mijn contracten dat je contract komt te verlopen op .... datum. En dat je dus geen contract meer hebt. Maand later moet je betalen want 'je stapt over op een variabel contract, dat staat in de kleine regeltjes'.
MEGA onduidelijk omdat bij 'Mijn contracten', hier NIKS over staat.
Budget Internet krijgt een dikke dikke onvoldoende, ik zal nooit meer klant worden bij jullie

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Goede en duidelijke hulp. Alyssa was vriendelijk en heeft mij snel geholpen. Bedankt!

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Was a good conversartion and very useful and Hajar was efficent so thank you

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Hajar heeft me super goed geïnformeerd

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Ik ben een hele boze klant die al 2 maanden op een simkaart zitten wachten die opnieuw is aangevraagd zelfs de aanvragen moet vier keer opnieuw gedaan worden en tot heden nog steeds geen simkaart Dit is in het verleden vaker gebeurd als je een simkaart aanvraagt wordt deze gewoon niet verstuurd ook al beloven ze van wel als je contact opneemt dan hebben ze altijd wel weer een probleem of hij ligt nog op het bureau of hij is niet verstuurd of ze hebben helemaal niks gedaan maar Je betaalt wel Ik begin een beetje zat te worden en ben in staat om over te stappen naar een andere provider want dit is gewoon lapzwantserij

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Contract was door gelopen door miscommunicatie is keurig verholpen door Hajar.

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Heel erg goed geholpen door Alyssa!

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
De bot was slecht en vervelend, maar zodra er een persoon (Alyssa) naar keek was ik snel goed geholpen.

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Alyssa Hielp me door alle vragen heen via de chat optie

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Heel behulpzaam top gast die hajar en heel vriendelijk

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Mensen neem een Betrouwbare Provider zoals KPN Nederland. Dit Budget mobile lijkt aannemelijk maar het is stres op stres situatie. Internet die niet werkt. Verbinding die uitvalt. Klanten service onbereikbaar. Klantenservice onverstaanbaar door medewerkers met vlug sprekende een sterk Japans of Surinaams accent. In 1 woord vreselijk. Bespaar jezelf tijd en hoofdpijn en negeer Budgetmobile Acties!