Vrij snelle afhandeling bij mutaties via klantenservice fysiek en online Redelijk tot goed prijs versus kwaliteit m.b.t. energie Tv aanbod extra zenders makkelijk via goed functionerend App systeem... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Prima abonnement. Alleen inzicht in je abonnement is echt een drama. De app laat niet zien wat je je hebt getekend, kan niet meerdere abonnementen inzien, terwijl dat wel op mijn adres is. Gevraagd aa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het gaat om Energie. Ze worden ieder jaar duurder, en de adviezen voor maandelijkse betalingen deugen van geen kant. Maanden lang aangeven dat het bedrag naar beneden kan,en dan bij de jaar afrekenin... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mobiel is allang geen luxe meer. En te veel betalen voor iets wat je elke dag nodig hebt? Dat gaat er bij ons niet in. Bij Budget Thuis bel en stream je onbeperkt op het betrouwbare 5G-netwerk van KPN, met landelijke dekking. Geen haperingen, geen verrassingen op je rekening. Gewoon zorgeloos streamen en bellen. Budget Thuis. Het huismerk voor mobiel.
Rembrandtplein 33, 1017 CT, Amsterdam, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Sinds paar jaar zit ik bij budget thuis en los van de uitstekende service zijn de prijzen ook voordelig. Ik raad het elke individu aan.

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Dan regel je een verlenging (upgrade) op 10 april, en dan vraag je een paar dagen voor eind van je contract wanneer deze in gaat, dan zeggen ze 4 juli, en nu hebben zij het verkeerde bedrag afgechreven en moeten wij het met minder mbs doen. Hoe moeilijk kan het zijn om het extra te betalen bedrag af te schrijven en er gewoon het mbs van t maken die aangevraagd zijn. Voorheen kon je nog normaal een upgrade doen zodra je wilde en nu kunnen ze het niet eens regelen in 3 weken. Maar als je mbs op zijn kun je tegen dure verhoeding wel gelijk mbs er bij krijgen. Raar verhaal. Zeer slecht en het lulligste nog, het is hun fout en wij moeten t ontgelden. Niet eens een compensatie niks. 1 woord WAARDELOOS.

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Goede kwaliteit via KPN Netwerk tegen een voordelige budget prijs!

Informatief
Ik probeerde telefonisch meer info te krijgen. Er was een wachttijd van 10 min. Dit herhaalde zich en ging over in 15 minuten.Raar toch!!!

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Aantrekkelijke prijs en zeer stabiel netwerk .

Goede prijs kwaliteit

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Super netwerk, altijd bereik en voordelig. Alles goed en snel geregeld. Vandaag een kaartje als bedankje gekregen en er kan zelfs een gratis kaartje gestuurd worden om iemand blij mee te maken.

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
We hebben al jaren mobiel, internet en energie van budget en zijn zeer tevreden

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Omdat we ervaren dat er weinig storing is. Zaken worden goed opgepakt tot dusver.

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Ik ben al een tijdje klant en mijn ervaring is dat de prijs/kwaliteit verhouding klopt en constant blijft.

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Het contract afsluiten was heel gemakkelijk en de app ook. Ik heb weer voor 2 jaar mijn vaste contract verlengd.

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Er is nooit storing op het netwerk. De prijs is gunstig en er is pakket korting.

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Ik ben heel tevreden en blij met Budgetthuis!👍

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Mijn telefoon doet het altijd! Er is 1 nadeel,ik kan geen o9oo nummers bellen ,dan moet je extra tegoed aanschaffen.liever betaal ik bij mijn abonnement maandelijks meer zodat ik echt alles kan bellen zonder omwegen

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
The internet is very unstable, I had issues over the weekend where I’m without internet for few hours

Vastaus yritykseltä Mobiel van Budget Thuis
Goede communicatie, eerlijke prijs. Mooie combinatie korting. Ik heb energie en mobiel. Ben tevreden. Het zou wel fijn zijn als de kosten waar je moet betalen voor saldering ook duidelijk per maand erbij vermeld wordt. Je ziet nu alleen je verbruik.