Saanut 1/5 tähteä

13 april 2026 : Het systeem om te komen tot nummerbehoud ondervind ik als EXTREEM klantonvriendelijk. Ik ben nu veroordeeld tot het accepteren van een nieuw telefoonnummer dat ik vervolgens aan e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Eerst gechat met chatbot, daarna doorverwezen naar klantenservice medewerker Hajar. Deze stond mij netjes te woord en kon mijn vragen beantwoorden en mij verder helpen. Daarvoor neem je contact op. Ga... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De chatfunctie van Budget mobiel is uitstekend. Toen ik het abonnement afnam hield ik rekening met een ietwat slechtere klantenservice ervaring maar bij contact met een super behulpzame en empathisc... Näytä lisää

1. Kotitalouspalvelut
  2. Mobiiliverkko-operaattori

Yrityksen kirjoittama

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.

3,9

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Hajar heeft mij snel en correct geholpen

Hajar heeft mij snel en correct geholpen. Topper!

3. maaliskuuta 2026

Beste Glory,
Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat onze topper Hajar je zo goed heeft geholpen :)

Saanut 1/5 tähteä

Klantenservice 0.0 geblokkeerd maar wel…

Klantenservice 0.0 geblokkeerd maar wel betaald. Meneer zegt doodleuk uw heeft niet betaald. We zitten niet op 1 lijn kan uw niet helpen en hangt op.

Beste Meneer De Bruin
We willen dit graag voor u uitzoeken en samen oplossen. Wilt u hiervoor alstublieft contact opnemen met onze klantenservice via 020 205 55 55? Dan kunnen we direct met u meekijken naar de betaling en de blokkade, zodat we duidelijkheid kunnen geven en dit zo snel mogelijk kunnen herstellen.

Groetjes Mandy

Snel en goed geholpen!

Wederom een uitstekende ervaring via de chat van Budget Mobiel. In het contact met medewerk Hajar werd ik snel, vriendelijk en uitstekend geholpen. Binnen no time werd mijn vraag beantwoord en mijn abbo omgezet. Helemaal top! Ga zo door!;-)

Beste Christiaan,
Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je zo goed en snel bent geholpen bent door onze topper Hajar :) We zullen dit zeker aan haar doorgeven!

Saanut 5/5 tähteä

Hajar van de chat is een topper

De ervaring met Hajar was geweldig een dikke 10 plus. 3 minuten op de chat gesproken en deze persoon heeft mijn probleem opgelost. De collegas daarvoor in het uur daarvoor dus absoluut niet

Beste Jessica,
Bedankt voor je mooie review!
Vervelend om te horen dat u eerst niet goed geholpen bent. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Het is wel fijn om te horen dat onze topper Hajar dot heeft kunnen recht trekken en je zo goed heeft geholpen :) We zullen dit zeker aan haar doorgeven!

Saanut 5/5 tähteä

Hajar was absolutely incredible!!

Hajar was absolutely incredible, really easy and lovely customer service! He solved my problem in 2 minutes - 10/10 service

Dear Lily Rae,
Thank you so much for your kind words! We’re very happy to hear that Hajar was able to assist you quickly and provide such a positive experience. We’ll be sure to pass along your feedback to her :) If you need anything else in the future, don’t hesitate to reach out. We appreciate your 10/10 review

Kind regards,

Saanut 1/5 tähteä

Als je klant bent is het best oké

Als je klant bent is het best oké. Je betaald je rekeningen op tijd. Je moet zelf in de gaten houden of een verlening niet voordeliger is. Vele jaren heel erg tevreden klant geweest totdat ze twee keer in een half jaar de prijs verhoogde. Nu ik wil overstappen wordt er ontzettend moeilijk gedaan. De klachtenservice antwoord niet op mijn vragen. Pas als ik de vraag meerder keren herhaal krijg ik uiteindelijk een datum wanneer ik geen gebruik meer kan maken van budget mobiel. Daarna wordt de chat gestopt omdat ik te veel dezelfde vraag stel en niet snel genoeg reageer. Een datum noemen wanneer het abonnement eindigt is schijnbaar heel moeilijk.

Beste Nathalie,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je recente ervaringen niet aan je verwachtingen voldeden, vooral wat betreft de prijsverhogingen en het contact met onze klantenservice. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, zeker na jarenlang tevreden klant te zijn geweest.
We willen je verzekeren dat we constant werken aan het verbeteren van onze dienstverlening, ook op het gebied van communicatie en het beantwoorden van vragen. Het is zeker niet de bedoeling dat je je herhaaldelijk ongemakkelijk voelt bij het stellen van vragen of dat je geen duidelijke antwoorden ontvangt.
We nemen je opmerkingen ter harte en zullen dit intern verder bekijken om te voorkomen dat dergelijke situaties in de toekomst voorkomen. Mocht je nog hulp nodig hebben bij het overstappen of het oplossen van eventuele andere vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Dit kan ook via de mail, als daar uw voorkeur naar uit gaat. (klanten@budgetthuis.nl)
Nogmaals, onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we je in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.

Saanut 1/5 tähteä

Mijn ervaring is ik geef aan iedereen…

Mijn ervaring is ik geef aan iedereen ik advies iedereen niet bij budget iets aansluiten heel slecht internet en als je klantenservice belt help ze je niet en ik heb geen zien om mijn hele ervaring te typen maar mijn advies niet doen

27. helmikuuta 2026

Beste Saleh,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met onze service en dat je problemen hebt ondervonden met het internet en de klantenservice. Dit is uiteraard niet de ervaring die we voor onze klanten willen bieden. We nemen je feedback serieus en zullen dit verder onderzoeken om te zien waar het mis is gegaan.
Als je nog steeds hulp nodig hebt, zouden we graag een manier vinden om dit voor je op te lossen. Neem gerust contact met ons op via de klantenservice of de mail (klanten@budgetmobiel.nl) zodat we je verder kunnen helpen.
met vriendelijke groet,

Szybką i profesjonalna pomoc

Szybką i profesjonalna pomoc

26. helmikuuta 2026

Beste Damian,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je goed en snel bent geholpen :)

Drogi Damian,
Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię!
Cieszymy się, że otrzymałeś szybką i skuteczną pomoc. :)

groetjes/ Pozdrowienia,

alles is soepel gegaan

alles is soepel gegaan
Hajar was Top

25. helmikuuta 2026

Beste Juan,
bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat onze topper Hajar je goed heeft geholpen :)
Groetjes,

Fijn geholpen en meegedacht

Fijn geholpen en meegedacht - Maryam

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Budget Mobiel

Heel erg bedankr voor uw mooie revieuw over onze topper Maryam

Groetjes Mandy

Team Webcare

Saanut 5/5 tähteä

Hajar is een topmedewerkster heeft mij…

Hajar is een topmedewerkster heeft mij erg goed geholpen en geduldig.

24. helmikuuta 2026

Hi Soviene,

Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat Hajar u zo goed en geduldig heeft geholpen. We geven uw compliment zeker aan haar door. We staan altijd klaar om u verder te helpen!

Groetjes, Tanja budget webcare

Saanut 5/5 tähteä

Opzegging snel geregeld via de chat…

Opzegging snel geregeld via de chat door Hajar.

24. helmikuuta 2026

Hi John,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de opzegging via onze chat snel en soepel is verlopen. We geven uw compliment graag door aan Hajar — zij zal dit zeker waarderen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard weer voor u klaar!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer fijn gesprek gehad met Hajar

Zeer fijn gesprek gehad met Hajar. Goed en vlot geholpen!

Hi Twan,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u een zeer prettig gesprek met Hajar heeft gehad en zo goed en vlot bent geholpen. We waarderen uw vriendelijke woorden enorm en geven het compliment met plezier aan haar door. We staan altijd voor u klaar als we u opnieuw mogen helpen.

Saanut 4/5 tähteä

Goede service!

Snel doorverwezen naar een medewerker die mijn vraag vervolgens snel kon behandelen.

Hi Ewoud,

Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u een prettig gesprek met Hajar heeft gehad en zo goed en vlot bent geholpen. We geven uw compliment graag aan haar door. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we weer voor u klaar!

2 jaar een abbonement hier gehad

2 jaar een abbonement hier gehad. Prima internet en bellen. Alleen als je wil verlengen ben je blijkbaar minder waard dan een nieuwe klant. Want als ik als nieuwe klant een abbonement afsluit krijg ik het eerste jaar 50 procent korting. Wil je dit als bestaande klant om te verlengen krijg je dit maar 4 maanden. Krijg van de telefoniste te horen dat alle aanbieders zo werken. Dan maar overstappen.

Hi Shaan,

Bedankt voor uw feedback en voor de afgelopen twee jaar als klant. U heeft destijds bij uw eerste aanmelding hetzelfde aanbod ontvangen dat wij nu opnieuw aan nieuwe klanten geven. We begrijpen dat het verlengingsaanbod anders kan overkomen en kijken graag persoonlijk met u mee naar een passend alternatief. Mocht u dit alsnog willen bespreken, dan helpen we u graag verder.

Saanut 5/5 tähteä

Enorm goed geholpen door Alyssa snel…

Enorm goed geholpen door Alyssa snel het probleem gevonden

20. helmikuuta 2026

Beste arjankieft,
Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn dat je zo goed en snel bent geholpen door Alyssa :)

fijn contact met alyssa

20. helmikuuta 2026

Beste Lisa,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat Alyssa je goed heeft kunnen helpen :)

Saanut 5/5 tähteä

De medewerker haar naar was HAJAR

De medewerker haar naar was hajar, ze heeft me enorm goed geholpen, klantvriendelijk, behulpzaam en begripvol.

19. helmikuuta 2026

Beste Ilham,
Bedankt voor je mooie woorden!
Wat fijn om te horen dat Hajar je zo goed heeft kunnen helpen. We geven je compliment zeker aan haar door, daar zal ze heel blij mee zijn!🌟

Dylan

Geef Hajar Loonsverhoging!

Hajar reageerde snel, vrolijk en vriendelijk. 100% tevreden

18. helmikuuta 2026

Beste Vincent,
Geweldig om te lezen! We geven het compliment zeker door aan Hajar. Bedankt voor je mooie woorden!
Groet,
Dylan
Budget Webcare

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin