spændende udvalg af øl, god service og meget behjælpelig personale da jeg skulle afhente øl udenfor deres åbningstidspunkter med kort varsel. Kan kun anbefales - især at kigge op og se hvad de har på... Näytä lisää
7 drenge på sommerhus tur til Vejers strand, men 3x20 liter fantastisk fadøl fra Brygshoppen. Torsdag aften da anlægget skulle kobles til, fandt vi ud af at CO2 flasken var tom og efter 3 bes... Näytä lisää
Top service. Modtog pakke med nogle flasker og to glas. Desværre var et glas gået i stykker. Beskrev samme aften min ærgrelse, og fik svar allerede tidligt næste morgen. Kunne vælge penge retur ell... Näytä lisää
Altid en fornøjelse at handle i Brygshoppen! Masser af god kvalitetsøl fra mange bryggerier og til enhver smag og pris. Stort udvalg af belgisk øl i alle prisklasser. Udsøgt vejledning og betjenin... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Brygshoppen.dk
Vi er passionerede ølentusiaster og gør en dyd ud af at forhandle et stort og varieret udvalg af kvalitetsøl primært fra Belgien, Holland og Danmark.
Eriksvej 3, 8960, Randers SØ, Tanska
- kontakt@brygshoppen.dk
- brygshoppen.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Altid venlig og imødekommen.
Godt selskab som beskriver øllene godt.
At der har været rigtig god dialog hele vejen igennem om leveringen af produktet, og at øllene er beskrevet rigtig godt.
At der er spændende øl med.
Et lille minus er dog at det indtil videre kun er mørk øl og at alkoholprocenten generelt er for høj i øllene. Har ikke set nogen der indtil videre er under 7. :-)
Men generelt er jeg godt tilfreds:)
Udsøgt og personlig service
Udsøgt og personlig service. En klar anbefaling og et sikkert hit, hvis du vil have et stort udvalg af belgiske øl og få fornem service med i prisen.
Den bedste øl-butik
Brygshoppen drives af de bedste og mest kompetente mennesker! Der er altid en god stemning og rådgivning i topklasse.
Alt var bare perfekt
Alt var bare perfekt , fin levering og super lækre øl, tak
God og flexibel service
Der var et glad der var gået i stykker. Der blev leveret et nyt personligt. Dejlig service.
Det var effektivt
Det var effektivt . Var lidt utilfreds med , at der blev sagt , kan først leveres sidst i november og så kom frem først i november. Da jeg ringede kunne det godt leveres senere, men valgte at få det leveret.Det kalder jeg service, at jeg fik tilbuddet , tak for det. Med venlig hilsen Doris Kirial
Allround super
Hurtig og problemfri levering samt god…
Hurtig og problemfri levering samt god pris👍🏻
Prompte levering og god kvalitet
Jeg var meget tilfreds
Godt udvalg. Rimelige priser. Hurtig og effektiv ekspedition. Jeg var meget tilfreds.
En god og hyggelig oplevelse
En god og hyggelig oplevelse ved Brygshoppen i Randers. Jeg følte mig velkomme, fik smagsprøve på en rigtig god øl, personligt var hjælpsom og venlige. En rigtig god oplevelse kommer gerne igen 😉
Super oplevelse😀