spændende udvalg af øl, god service og meget behjælpelig personale da jeg skulle afhente øl udenfor deres åbningstidspunkter med kort varsel. Kan kun anbefales - især at kigge op og se hvad de har på... Näytä lisää
7 drenge på sommerhus tur til Vejers strand, men 3x20 liter fantastisk fadøl fra Brygshoppen. Torsdag aften da anlægget skulle kobles til, fandt vi ud af at CO2 flasken var tom og efter 3 bes... Näytä lisää
Top service. Modtog pakke med nogle flasker og to glas. Desværre var et glas gået i stykker. Beskrev samme aften min ærgrelse, og fik svar allerede tidligt næste morgen. Kunne vælge penge retur ell... Näytä lisää
Altid en fornøjelse at handle i Brygshoppen! Masser af god kvalitetsøl fra mange bryggerier og til enhver smag og pris. Stort udvalg af belgisk øl i alle prisklasser. Udsøgt vejledning og betjenin... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Brygshoppen.dk
Vi er passionerede ølentusiaster og gør en dyd ud af at forhandle et stort og varieret udvalg af kvalitetsøl primært fra Belgien, Holland og Danmark.
Eriksvej 3, 8960, Randers SØ, Tanska
- kontakt@brygshoppen.dk
- brygshoppen.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Spændende butik
Spændende butik, med stort udvalg og god betjening.
God rådgivning inden leje af fadølsanlæg, og øjeblikkelig hjælp på min adresse ved et lille problem i forbindelse med opsætning af anlæg 👍
Super service.
hurtig levering og god information om…
hurtig levering og god information om øllet
PostNord
God forståelse på trods af forstyrrelser af PostNord
måske lidt god priser😉
rigtig god service1 jeg skulle bruge en…
rigtig god service1 jeg skulle bruge en kasse med special øl til fødselsdagsgave og brygshoppen var så flinke at levere til døren, samme dag som jeg bestilte, da jeg ikke havde mulighed for selv at hente. Fornemt.
Hyggelig shop med søde mennesker og en…
Hyggelig shop med søde mennesker og en masse dejlig øl! Kommer helt klart igen! 👍😊
Perfekt.
Super hjemmeside, fine priser, lyn hurtig levering og sikker indpakning.
Kan kun anbefales herfra.
en af varerne var udskiftet med en…
en af varerne var udskiftet med en anden, uden at der var givet besked herom. Kan være et fejlpluk, men dårligt uanset
3 L flaske!!
3 L flaske!!
En af de få steder der rent faktisk forhandler denne størrelse (har tidligere købt 1.5L i Chimay Bl). St. Feullein jule øl i store flasker bør komme på fremtidens salgsoversigt :-)
Ikke første og bestemt heller ikke sidste gang jeg handler hos brygshoppen.dk ! Fantastisk udvalg og rigtig god service - det hele spiller bare. Fem store stjerner herfra. 🌟🌟🌟🌟🌟
Alt er som det skal være ved on-line…
Alt er som det skal være ved on-line handel. Der vil jeg trygt handle igen.
Er man til belgisk øl er det her…
Er man til belgisk øl er det her stedet! Og fik hurtig levering
Top service
Top service.
Modtog pakke med nogle flasker og to glas. Desværre var et glas gået i stykker. Beskrev samme aften min ærgrelse, og fik svar allerede tidligt næste morgen. Kunne vælge penge retur eller nyt glas. Valgte glasset, som blev sendt samme dag og som jeg modtog få dage senere.
Jeg vender helt sikkert tilbage med flere indkøb