Click ‘n’ don’t collect
Jeg bestilte en vare til Click n collect, og betalte den. Efter et par timer fik jeg sms om, at produktet var klar til afhentning, men da jeg kom frem til butikken, havde de den ikke på lager. De unge mennesker i udleveringen kunne kun finde udstillingsmodellen i butikken, men kunne ikke arrangere et nedslag i pris. Deres nærmeste leder tilbød et lille nedslag på 10%, som, udstillingsmodellens tilstand taget i betragtning, faktisk var lidt pinlig. Dertil kom, at lederen havde meget svært ved hovedregning, som han brugte til at fortælle mig at jeg var meget urimelig. Han mente, at der reelt var tale om 60% nedslag, da varen allerede var på tilbud til 50% af prisen (det var den ikke - Den var nedsat omkring 44% for et helt nyt produkt. Med det ekstra nedslag kom afslaget i pris op på de ca. 50%, men nu for en ridset og snavset demo-model.
Da jeg afviste dette, og mindede om, at produktet stadig stod på lager på hjemmeside, at deres hovedregning i bedste fald var fejlagtig, samt at jeg havde kørt en vis distance i den tro, at produktet var pakket og klar til afhentning, tilbød jeg at de kunne sende mig varen uden yderligere beregning i stedet, og så måtte jeg vente de ekstra par dage. Dette lod sig umiddelbart ikke gøre, og der tilkaldtes endnu en leder i stedet. Denne leder var noget mere forstående, og ærlig talt er grunden til, at anmeldelsen er på hele to stjerner, i stedet for én. Han kunne heller ikke give yderligere nedslag, men foreslog selv den løsning, jeg tidligere havde tilbudt, og fået afvist: En ny vare tilsendt fra deres webshop uden yderligere beregning. Det hele gik ekstremt langsomt. Alt i alt tog det næsten en time fra vi ankom, og troede, vi bare skulle hente en kasse der allerede var pakket og klar, og til vi kunne køre fra butikken, uden vare, men trods alt med en aftale om at den ville blive sendt til mig i løbet af nogle dage.
Det var ret ærgerligt, for varen var en fryseboks, som var grunden til at vi havde købt en del frossent kød inde i butikken, vel vidende at vi kunne få det med helt hjem, uden det ville tø på vejen. Det gjorde det så alligevel, da vi ikke havde mulighed for at holde det koldt som planlagt, og vi bor et godt stykke fra Bilka. Så - Tak for dén bitre erfaring. Næste gang ville det være rigtig fint, hvis I faktisk plukker varen, og dermed sikrer at I har den på lager, inden I tilkendegiver på SMS at jeg bare kan komme og hente. Det havde sparet mig for en rigtig dårlig oplevelse, og jer for en skidt anmeldelse på Trustpilot.