Brotorvets Cykler Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Altid en fornøjelse at få vores cykler forbi. Kompetente og søde medarbejdere, der forstår at ikke alle er cykelentusiaster, men mange ser cyklen som et befordringsmiddel på linje med bilen, blot med... Näytä lisää

Der bliver lavet det man aftaler og man får gode råd om el-cyklens virkemåde mht. rækkevidde mm. En virkelig rar og proffesionel betjening ved ikke mindst Rikke, men også værkstedfolkene er rare.... Näytä lisää

God faglig service. God information omkring pris og ville blive kontaktet ved ændring af indgået aftale. Meget imødekommende og flinke. Kan helt klart anbefales.

Meget imødekommende og fin service. Ringede for at høre til reperation af en el-cykel købt andet sted - og der blev venligt stillet forslag og givet idéer trods cyklen var andet mærke. Har også tidlig... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyöräkorjaamo

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Brotorvets Cykler er en cykelbutik, der har eksisteret siden 1948. Vores grundelementer i hverdagen er: Venlighed – Ærlighed – Nærvær – Produktkendskab. Vi har dybest set kun et mål: du skal gå glad ud af vores butik, og føle du har fået det rigtige med hjem - hver gang. Så har du spørgsmål, kritik, ros eller andet, er du mere end velkommen til at ringe til os, på tlf. 55772480, så vi sammen kan løse det:-) Med venlig hilsen Rikke Jensen - Brotorvets Cykler

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

39 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God oplevelse

God oplevelse, ikke sidste gag jeg kommer der👍👍👍

2. heinäkuuta 2021

Hej Alex
Tak for din flotte anmeldelse og fine ord. Vi er glad for vi kunne hjælpe dig🙏🚲😊
Hilsen Rikke og Team

Bedste cykelforretning og værksted i byen…

Bedste cykelforretning og værksted i byen.
Altid et smil på læben, når man kommer ind i forretningen.

15. kesäkuuta 2021

Hej Pia
Tak for din ros og flotte anmeldelse.🙏😊
Det er jo nemt at smile med de kunder vi har, og dejligt vi ikke skal ha mundbind på mere, så man kan se smilene😀😀
Kh Rikke og team🚲😀

Dækskift

Dækskift til bedre dæk

27. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Brotorvets Cykler

Hej Aage tak for din flotte anmeldelse, den er vi glad for🙏😀
Hilsen Rikke og Team🚲

Ærlig og hurtigt

Hurtig reparation gode priser ærlig medarbejder som giver god service alt hvad man vil kunne forvente

20. toukokuuta 2021

Hej Malthe
Tak for din ros og flotte anmeldelse🙏😀

Flinke fagfolk

Flinke og imødekommende fagfolk, der vidste hvad de snakkede om og vi fik lov til at prøvekøre adskillige cykler, før vores beslutning for to stk e-fly cykler blev taget. Nu glæder vi os til lange cykelture i den danske sommer

18. toukokuuta 2021

Hej Leif og Marianne
Tak for de flotte ord og anmeldelse🙏😊
Vi håber i bliver rigtig glade for jeres nye El-cykler og kommer til at køre nogle gode lange ture sammen🚲🚲☀️🌷🌾😀

Super lynservice

10. toukokuuta 2021

Hej Jørn
Tak for din flotte anmeldelse, vi er bare glade for at få lov at hjælpe dig med din cykel🚲😀🙏
Hilsen Rikke og Team

Kompetent og ærlig service🚲👍.

Jeg har lige købt en E-fly cykel og har i den forbindelse været i mange cykelbutikker rundt omkring for, at finde den rigtige elcykel.
Jeg synes, at jeg er blevet mødt med en ærlig og kompetent service hos Brotorvets cykler, samt den tid det nu tager.
Jeg glæder mig til, at skulle cykle på den🚲👍.
😃 Lene Nielsen

27. huhtikuuta 2021

Kære Lene
Tusind tak for din ros. Vi håber du bliver rigtig glad for den. Og husk hvis der er noget du bliver i tvivl om så kommer du bare🚴‍♂️😀🙏

Kære Brotorvets Cykler

Kære Brotorvets Cykler. Altid venlig og god service

23. huhtikuuta 2021

Hej Søren
Tak for din ros og flotte anmeldelse. Den er vi rigtig glad for:-)

Altid god service

Altid god service, glade og flinke medarbejdere.

20. huhtikuuta 2021

Hej Bodil
Tak for din flotte anmeldelse og ros. Den er vi glade for🚲🙏😊
Hilsen Rikke og Team

Det er verdenst bedste cykelsmed og der…

Det er verdenst bedste cykelsmed og der altid dejlig at komme ind i butikken og der er altid hjerte rum og varme og tid lidt snakke i mens man venter på sin cykel kærlig hilsen Martin jean birksing ♥️💐❤️

10. maaliskuuta 2021

Hej Martin
Tak for din flotte anmeldelse og de flotte ord.
Og tak for besøget i dag:-)
Hilsen Rikke og Team

Altid god og professionel service

Altid god og professionel service. Man får altid en super god service, om det er køb af cykel eller cykellås.
Medarbejderne er altid glade og hjælpsomme, og man går altid derfra med en god fornemmelse.

9. maaliskuuta 2021

Hej Camilla
Tak for din flotte anmeldelse og din ros til os. Den varmer og gør os glad😊🙏
Det er virkelig dejligt at høre at du er tilfreds og glad for at komme her.
TAK🙏🚴‍♂️
Hilsen Rikke og Team🚴‍♂️😊🙏

Fin og hurtig service

Fin og hurtig service. Høfligt personale

27. helmikuuta 2021

Hej Henrik
Tak for din flotte anmeldelse og de fine ord🙏😊
God weekend til dig og din søn og tak for besøget i dag, og fordi I valgte at bruge os.

Byens bedste cykelhandel/værksted…

Byens bedste cykelhandel/værksted længere er den bare ikke 💚💪

24. helmikuuta 2021

Hej Maria
Tusind tak. Det er vi glade for at høre. For vi gør jo bare vores arbejde. Men dejligt du er tilfreds. TAK🙏🚴‍♂️😀

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse, altid god og venlig betjening.

23. helmikuuta 2021

Hej Birthe
Tak for dine fine ord og flotte anmeldelse.
Den er vi virkelig glad for🙏🚴‍♂️😊
Hilsen Rikke og Team😊

Byens bedste

Den hurtigste og bedste service der kan ydes af en cykelhandler 😊

5. helmikuuta 2021

Tusind tak Ulla😊