Brink Transport ApS Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,4

1 stjerne Jeg kan desværre ikke anbefale Brink Transport. Jeg har modtaget en faktura, selvom arbejdet ikke blev udført ordentligt. Det er meget skuffende at blive opkrævet fuld betaling f... Näytä lisää

Ringede ang. nogle spørgsmål vedrørende leveringstidspunkt og fik en yderst professionel hjælp af meget venlig person. Kom igennem i løbet af 1 minut. De ringede 15 minutter før afleveringen som aft... Näytä lisää

Jeg fik besked i går aftes at min pakke ville blive leveret den 10 juli 00.00-2400 ?? i morges ville den blive leveret 07,20 ingen pakke men de skifter status igen, og igen i alt 6 gange, og ender med... Näytä lisää

Virkelig utryg og dårlig oplevelse med Brink Transport Jeg skulle have leveret en stor pakke og havde aftalt levering fradag hvor jeg var hjemme, da det var et krav af man var hjemme ved levering.... Näytä lisää

1. Kuljetuspalvelu

Vi er ikke mindst, ikke størst – bare bedst! Hos Brink Transport er du sikret den optimale løsning, som er skræddersyet til at gøre din hverdag nemmere. Når det gælder løsninger inden for transport i hele Danmark, samme dags levering i zone 1, Nat transport med levering senest kl.07:00, næste morgen. Kurer transport over hele Europa, Import /eksport klarer vi også. Kort sagt, du kan klare dig med en transportør. Brink Transport yder en professionel kundeservice. Har du brug for andre logistiske løsninger, så som outsourcing af lager, står vi gerne til din disposition!

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 28 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

50 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kristina yder altid en god hjælp når en…

Kristina yder altid en god hjælp når en pakke er “væk”.
- Dette også når vi mangler forsendelsesnummeret.
Tak for din gode service☺️.

12. marraskuuta 2024

Brink Transport

Fik hjælp med det samme!

Skulle have hjælp til en levering i dag, Brink tog hurtigt telefonen og jeg fik hjælp af Kristina, så jeg fik den hjælp jeg have brug for.

21. marraskuuta 2024

Markedets bedste service

Altid super hurtig og god service. Hvis der er udfordringer, sidder der løsningsorienteret personale klar til at få varen frem.

Altid super service med Brink

Vi bruger Brink til alle vores ordrer der sendes med fragtmand. Vi har 35-50 forsendelser om dagen.
De går altid den ekstra meter for at vores ordrer kommer sikkert frem.
Er der problemer af nogen art, får Kristina i deres support altid løst det hurtigt og effektivt.

Brink Transport

Endnu en god oplevelse at være i…

Endnu en god oplevelse at være i kontakt med Brink Transport - Kristina Andersen, som altid er meget hjælpsom og serviceminded.
Den bedste anbefaling herfra.

Brink Transport

Vi benytter jævnligt Brink til…

Vi benytter jævnligt Brink til hastesendinger der skal leveres nat.

Christina Ørvad er god til at hjælpe sidst vi havde brug for en ekstra konto til vores andet selskab og ellers generelt at vi glade for hendes altid hjælpsomme kundeservice / bogholderi spørgsmål.

6. marraskuuta 2024

Brink Transport

Vi benytter Brink i hele juleperioden…

Vi benytter Brink i hele juleperioden til dag og natlevering.
Jeg syntes sjældent det går galt og ellers bliver der fundet en løsning..

Samtidig har de gode priser!

15. marraskuuta 2024

Tilfreds

Vi hos Skumfabrikken er meget tilfreds med deres hjælpsomhed og services 👍
Venlige hilsner SKUMFABRIKKEN ApS

Tilfred!!

Vi får ugentlig op til flere afhentninger af både pakker og paller med Brink transport. Der er aldrig problemer, de er meget hjælpsomme og fleksible, både kundeservice i alle afdelinger og vores lokale chauffør Carsten, er altid meget samarbejdsvillige, så vi er og kan kun være meget tilfredse.

Vi kan opleve leveringsproblemer hos vores kunder, engang i mellem, men jeg modtager altid stor hjælp fra kundeservice til at få det løst på bedste vis og altid forståelse for problematikken.

Det er en vigtig at man huske, at vi alle er mennesker og at der kan ske fejl engang i mellem :)

Suveræn service

Suveræn service!
Jeg har kun haft positive oplevelser med Brink Transport i Kolding. De er pålidelige, leverer til tiden, og deres kundeservice er altid venlig og professionel. Jeg kan varmt anbefale dem!

11. marraskuuta 2024

Brink Transport

Godt firma at samarbejde med

Godt firma at samarbejde med. Altid god kommunikation med både kontor, hvor vi især taler med Jette & Kristina, og chauffører. Pakker kommer frem til tiden. Fejlmargin er meget lille.

Brink Transport

Stort set altid en god oplevelse at få…

Stort set altid en god oplevelse at få sendt med Brink, altid samarbejdsvillige og klar til at hjælpe

14. marraskuuta 2024

Mega fed oplevelse

Mega fed oplevelse! Utrolig fleksibel levering med hjælp fra en meget serviceminded medarbejder ved navn Nichlas

God hjælp

Kristina og Jette er altid villige til lige at gøre lidt ekstra for at pakkerne kommer ud, og ingen sure miner hvis de leder efter en pakke som slet ikke findes 🤣

Og vores chauffør kører ekstra ind til os om morgenen med pakker, selv om han ikke burde gøre det.. god service 👍

Hurtig og effektiv service

Hurtig og effektiv service, god service, når man ringer ind, samt godt og let betjent bookingsystem, hvis man selv vil booke.

Brink Transport

Meget tilfreds med afhentninger og…

Meget tilfreds med afhentninger og leveringer.
Vi bruger primært Brink Transport til alle vores leveringer i DK. God kundesupport, og prøver bedst muligt at få alle vores varer ud til lovet tid.

Brink Transport

Vi bruge Brink hver dag og sender flere…

Vi bruge Brink hver dag og sender flere hundrede pakker hver uge, og det fungere bare, aldrig problemer, bliver afleveret til tiden, og skulle der være spørgsmål, er der altid hurtig hjælp at få. Vi er meget tilfreds :)

Aadum Autoophug ( Brian )

Brink Transport

Vi har aldrig problemer med Brink…

Vi har aldrig problemer med Brink Transport. Når man ringer ind og snakker med dem er der altid hjælp at hente altid især fra Kristina:)

Vi har et godt samarbejde.

Så alt i alt meget tilfreds.

Brink Transport

Jeg har brugt Brink Transport flere…

Jeg har brugt Brink Transport flere gange, en enkelt gang har jeg måtte få fat i deres kunderservice, det blev løst på stedet af Kristina Andersen.
Ros til hende og teamet for deres måde at håndtere besværlig gods og måden at håndtere udfordring når den fremkommer med største kunderservice mindset.

Fortsætter med at bruge Brink Transport som min go to transportør pga deres gode service og kunde håndtering.

5 stjerner herfra