Brink Transport ApS Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,5

1 stjerne Jeg kan desværre ikke anbefale Brink Transport. Jeg har modtaget en faktura, selvom arbejdet ikke blev udført ordentligt. Det er meget skuffende at blive opkrævet fuld betaling f... Näytä lisää

Ringede ang. nogle spørgsmål vedrørende leveringstidspunkt og fik en yderst professionel hjælp af meget venlig person. Kom igennem i løbet af 1 minut. De ringede 15 minutter før afleveringen som aft... Näytä lisää

Virkelig utryg og dårlig oplevelse med Brink Transport Jeg skulle have leveret en stor pakke og havde aftalt levering fradag hvor jeg var hjemme, da det var et krav af man var hjemme ved levering.... Näytä lisää

Tror Brink Transport ApS har glemt at fortælle sine kunder, at de holder lukket 5. juni = Grundlovsdag. Vi var da nogle kunder, der ventede forgæves på vores pakker. Tracking viste levering 5. juni -... Näytä lisää

1. Kuljetuspalvelu

Vi er ikke mindst, ikke størst – bare bedst! Hos Brink Transport er du sikret den optimale løsning, som er skræddersyet til at gøre din hverdag nemmere. Når det gælder løsninger inden for transport i hele Danmark, samme dags levering i zone 1, Nat transport med levering senest kl.07:00, næste morgen. Kurer transport over hele Europa, Import /eksport klarer vi også. Kort sagt, du kan klare dig med en transportør. Brink Transport yder en professionel kundeservice. Har du brug for andre logistiske løsninger, så som outsourcing af lager, står vi gerne til din disposition!

Välttävä

Kaikki arvostelut

49 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Simpelthen dårligt

Simpelthen dårligt, bestiller samme dags levering og dele bliver ikke leveret. Intet nummer at ringe til ?

6. helmikuuta 2025

Tak for din henvendelse.

Jeg har tjekket op på din forsendelse, og der er desværre sket en fejlsortering på vores depot, så din forsendelse ikke er kommet ud samme dag, det beklager vi meget.
Vores kundeservice sidder dog altid klar ved telefonerne på 74835012 eller support@brinktransport.dk til at løse problemer eller andre spørgsmål.

Brink Transport

Jeg tror chaufføren ringede forkert på

Jeg tror chaufføren ringede forkert på, så jeg ikke hørte det. Jeg henvendte mig herefter til deres kundecenter, og en halv time senere blev der ringet rigtigt på. Tak for hurtigt at komme tilbage, jeg havde frygtet at jeg skulle vente en dag mere.

4. helmikuuta 2025

Tak for din anmeldelse

Vi er glade for at kunne servicere Vores kunder med hurtig og god service.

Venlig Hilsen Brink Transport

Ikke sidste gang jeg bruger BRINK

Jeg fik i går besked om, at jeg ville få leveret en pakke i dag. Der er intet at påpege; pakken stod pænt på det aftalte leveringssted.

24. tammikuuta 2025

Ubehøvlet levering

Ubehøvlet levering

Er stødt på Brink transport to gange.
Begge gange var medarbejderen ubehøvlet. Kimede vores dør ned, ville ikke komme op med varerne og var meget konfrontatorisk.
En meget dårlig oplevelse

23. tammikuuta 2025

Tak for din henvendelse.

Har du evt. et ordrenummer, så vil jeg følge din sag til dørs?

Kun gode oplevelser

Jeg har brugt dem to gange til at levere fra Aarhus til Sjælland. Efter første gang valgte jeg kun at bruge dem fremover, fordi det var mere tjekket, billigere og ordentligt end hvad jeg ellers har prøvet i min lille virksomhed. Lidt overrasket over anmeldelserne herinde, jeg har i hvert fald kun godt at sige :-)

21. tammikuuta 2024

Brink Transport

Fik leveret en varmepumpe af en meget…

Fik leveret en varmepumpe af en meget ukompetent chauffør som valgte at prøve at sætte pallen af i løst grus. Den væltede om på siden og fik et ordentligt smæk. Den er nu defekt og på trods af billeder giver firmaet mig skylden for hvor deres amatør af en chauffør ville sætte pallen selvom jeg gik et stykke derfra og ikke havde noget med det at gøre. Kan på ingen måde anbefales. Brug ikke dette firma hvis I gerne vil ha jeres vare leveret uden skader. I har kigget på det 2 gange og afvist at hjælpe

20. tammikuuta 2025

Tak for din henvendelse.

Har du evt. et ordrenummer, så vil jeg følge din sag til dørs?

Perfekt levering

Perfekt levering. Havde bestilt en vare gennem et firma, der benytter Brink, og det var en meget positiv oplevelse. Fik masser af mails med besked om transporten. Kunne følge min vare bevæge rundt med lastbilen, fik opringning 20 min før leveringen af en meget venlig fragtmand, der var så venlig at sætte varen af i carporten, så jeg ikke skulle stå med den i regnen.

14. tammikuuta 2025

Brink Transport

Fik leveret et møbel fra storage and…

Fik leveret et møbel fra storage and shelves. Det kom til aftalt tid og blev leveret ved døren

18. joulukuuta 2024

Altid God Service

Altid God Service. Har nu brugt Brink som transportør i 3-4 år og synes de bliver bedre og bedre i forhold til at leverer som aftalt og med minimale skader. Jeg oplever en stor fleksibilitet i forhold til at løse forskellige opgaver og hvad enten man ringer til Kristina, Jette, Vibeke, Martin, Isak, Peder eller en af de andre ansatte på deres terminaler rundt i landet, mødes man af venlige mennesker der gør en indsats for at svare på spørgsmålet hurtigt. Det kunne en del andre fragtfirmaer lære af.

12. joulukuuta 2024

Hos Brink Transport fungerer det bare

Hos Brink Transport fungerer det bare. Aldrig noget bøvl. Der bliver altid hentet og leveret til tiden. Der er ikke ekstra udgifter på, ved en ekstra indsats fra Brink. Kristina er altid mega sød, når der ringes til Syd afdelingen.... Jeg har tidligere prøvet flere andre fragtselskaber, og der var altid bøvl og ekstra omkostninger!

4. joulukuuta 2024

Levering af Elbil

Fik i går leveret min Elbil fra MM-Action. Efter samtale med kontoret, blev den stillet i min carport som aftalt.

9. joulukuuta 2024

Gennemskueligt forløb

Gennemskueligt forløb. Jeg vidste temmelig præcis, hvornår leverancen ville dukke op. Flink chauffør.

5. joulukuuta 2024

Svar

Svar angående opfølgning på forsikring. Giver desværre anledning til endnu en gang at give 1 stjerne. Jeg har IKKE modtaget nogen erstatning endnu..... i vil gerne hører fra mig! Det ser flot ud når man læser det. meeen virkeligheden er en noget anden. da mine opkald kun kommer til sekretæren og der ikke ringes tilbage...

4. joulukuuta 2024

ingen problemer

ingen problemer, hurtig levering.

28. marraskuuta 2024

Brink Transport

Igen i dag gik Kristina hos Brink lige…

Igen i dag gik Kristina hos Brink lige et skrigt mere for at hjælpe en af vores kunder.
Takker for snart 10 år samarbejde der bare virker.

27. marraskuuta 2024

Brink Transport

Ekstra god service ved levering

Jeg var modtager på en større pakke.
I stedet for at levere foran døren, eller i vores carport (hvilket havde været fuldt forståeligt), tog han sig tid til at stille den inden for "indhegning", og dermed i sikkerhed :) Tusind tak for god service.
Fuld transparens over forløb og levering.

26. marraskuuta 2024

Brink Transport

Bruger ofte Brink Transport og Kristina…

Bruger ofte Brink Transport og Kristina i Kolding er altid sød til at hjælpe når man ringer ind.

18. marraskuuta 2024

Daglig bruger af Brink.

Vi bruger dagligt Brink og har altid været godt tilfredse med dem, holder hvad de lover og aldrig problemer.
Og så hjælper det jo lidt at deres kundeservice er til 6 stjerner :) (Kristina og Jette ).

22. marraskuuta 2024

Nemt og tilgængeligt system

Nemt og tilgængeligt system, venlige og hjælpsomme disponenter
Jeg bruger Brink til mine daglige "småtransporter" og det er yderst sjældent, at der er en transport, som bliver forsinket.
Brink har et ret godt track and trace system, hvor jeg kan følge med i, hvor min pakke er, hvis behovet er der.
Prisen er ligeledes ret fornuftig. Dette gælder både dagtransporter og nattransporter.
Da vi kan finde billeder i Brinks track and trace system, er det nemt for vores montører at finde pakken, når der har været tale om en natlevering på en byggeplads.
Selvfølgelig kan der ske smuttere alle vegne, men det kan der jo hos os alle. Ingen er fejlfri.

22. marraskuuta 2024

Brink Transport

Kristina yder altid en god hjælp når en…

Kristina yder altid en god hjælp når en pakke er “væk”.
- Dette også når vi mangler forsendelsesnummeret.
Tak for din gode service☺️.

12. marraskuuta 2024