BOLIA Arvostelua

6 201
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Som en enkemann, så er kanskje ikke møbel stil og kunnskap om hva som går sammen det jeg er kjent for. Men, jentene (Janne hjalp med hvordan spiste stue, entre, kontor, og soverom ble fint) i Kristian... Näytä lisää

Vi fikk hjelp til å ta et godt valg på grunn av fleksibel og imøtekommende kundebehandling. Selgeren på Bolia Lillestrøm hadde inngående kunnskap og erfaring som ble avgjørende for oss. Vi merker, ett... Näytä lisää

Mangelfull informasjon om returrutiner. Butikken tok ikke imot en vare som var kjøpt hos dem, og henviste i stedet til et annet utsalgssted 30 km unna, med svært begrensede åpningstider for innleverin... Näytä lisää

Jeg hadde en usedvanlig god kundeopplevelse på Bolia Grünerløkka. Marius var fantastisk kunnskapsrik, tålmodig og engasjert i mitt valg av sofa. Han tok seg god tid til å høre alle mine tanker rundt d... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Sisustusliike
  3. Huonekalutarvikkeet
  4. Olohuonekalusteiden myynti
  5. Ulkokalusteet
  6. Sohvat

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. Våre design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og håndlaget av dyktige møbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. Tidløs design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

6 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

(6 201)

543 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Veldig god service hos Bolia kvadrat

Veldig god service hos Bolia kvadrat. Anbefales 😊

29. marraskuuta 2025

Hei Aina,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service hos Bolia Kvadrat. Vi setter stor pris på at du anbefaler oss!

Camilla, BOLIA

Fantastisk hjelp og magiske produkter…

Fantastisk hjelp og magiske produkter og fin butikk. Ble veldig inspirert. Anbefaler sterkt

27. maaliskuuta 2026

Hei Thea,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen!

Det er utrolig hyggelig å høre at du ble inspirert av både hjelpen du fikk, produktene og butikken. Vi setter stor pris på anbefalingen din!

Great service and knowledge from Axel

Great service and knowledge from Axel

Hi Chris,

Thank you so much for your kind feedback!

We’re very happy to hear that you had a great experience with Axel and that his service made a positive impression. We truly appreciate you taking the time to share this.

Best regards
Camilla, BOLIA

Fantastisk hjelp og oppfølging!

Fantastisk hjelp og oppfølging!
Tusen takk til Ida, Bolia Sandvika, som fulgte oss opp bed kjøp av to sofaer iløpet av påsken. Mange alternativer, stoff og farger og velge mellom. Ida var tilstede med hjelp og svar - Til og med gjennom påskeferien. Hun berget oss vell i havn - og vi gleder oss til levering ❤️

Hei Thomas,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at du har hatt en så god opplevelse hos oss og at Ida ga deg god hjelp.
Vi håper dere blir kjempefornøyde med sofaene!

Takk

Hyggelige og proffe ansatte.
Flotte møbler.
Godt tilbud.

Hei Kari,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er veldig fint å høre at du opplevde både god service og flotte møbler hos oss – og at du fant et godt tilbud.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din!

Camilla, BOLIA

The sellers are really friendly and…

The sellers are really friendly and helpful. It had a wonderful treatment

Hi Tomas,

Thank you so much for your kind words!

We’re very happy to hear that you had a great experience and felt well taken care of by our team. We truly appreciate your feedback!

Best regards

hyggelig kundeservice

hyggelig kundeservice, effektivt og ryddig;

12. huhtikuuta 2026

Hei Trine,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er veldig godt å høre at du opplevde kundeservicen som både effektiv og hyggelig. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din!

Topp levering

Topp levering. Hyggelig og imøtekommende personal og leveringstjeneste

7. huhtikuuta 2026

Hei Anne,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både leveringen og våre ansatte.

Camilla, BOLIA

Lite info ved sen levering

Etter 9 dager er varen ikke ennå sendt. Ingen info om forsinkelser eller hva jeg kan vente meg.

2. huhtikuuta 2026

Hei Thomas,

Takk for tilbakemeldingen!

Jeg beklager virkelig forsinkelsen. Jeg kan se at den er sendt og avventer oppdatering hos Bring. Jeg har kontaktet lageret, og jeg sender deg en e-post så snart jeg har en oppdatering.

Hei Ivar,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at du opplevde vårt personale som hyggelig og kunnskapsrik. Det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Camilla, BOLIA

Handlet tunge møbler og småting i flere…

Handlet tunge møbler og småting i flere omganger. Jeg er superfornøyd med servicen og leveransene og har aldri hatt noen grunn til å klage. Å handle gjennom Bolia oppleves trygt og kan sterkt anbefales.

Hei Ingeborg,

Tusen takk for den fine tilbakemelding!

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både service og leveransen, og at du opplever det som trygt å handle hos oss.

Vi setter stor pris på anbefalingen din!

Hei Ulrikke,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Det er veldig fint å høre at du fikk god hjelp og råd. Takk for at du deler opplevelsen din.

Da ble det ny sofa

Hyggelig og profesjonell hjelp i butikken på Ski Storsenter.

Hei Tom,

Tusen takk for tilbakemeldigen din!

Så fint at du fikk hyggelig hjelp i butikken på Ski Storsenter, det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Camilla, BOLIA

Personalet var svært hjelpsomme og…

Personalet var svært hjelpsomme og tidligere kjøp hos Bolia har bevist god kvalitet på sofa og stol.

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Veldig hyggelig å høre at du fikk god service og at du liker stol og sofaen du har.

Kjempefin service

Kjempefin service, oppfølging, veiledning og tålmodighet. Aldri følelse av press på kjøp men bare imøtekommenhet selv om vi brukte særs god tid på kjøpet. Kjempefornøyd.

Hei Kitt,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding!

Så fint å høre at du fikk god service og hjelp i butikken, det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Camilla, BOLIA

Super helpful and friendly staff

Amazing experience. We were unsure about the product, but the staff provided good help. They understood our requirement and helped in making the decision.

7. huhtikuuta 2026

Hi Vandita,

Thank you so much for your kind words!

We’re very happy to hear that our team was able to understand your needs and help you feel confident in your decision.

Best regards,
Camilla, BOLIA

Hyggelig betjening og gode muligheter…

Hyggelig betjening og gode muligheter til å tilpasse produktet.

6. huhtikuuta 2026

Hei Jon,

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Det er flott å høre at du opplevde betjeningen som hyggelig, og mulighetene for å tilpasse produktet.

Imøtekommende ansatte

Bra kundeservice

1. huhtikuuta 2026

Hei Samanta,

Takk for tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du fikk god service og er fornøyd, det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

God kundeservice

God kundeservice. Hyggelige ansatte.

31. maaliskuuta 2026

Hei Brith,

Takk for tilbakemeldingen din!

Det er flott å høre at du opplevde god kundeservice, og at de var hyggelige i butikken. Det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Camilla, BOLIA

Veldig flink kundemedarbeider (Eliza)!

Veldig flink kundemedarbeider!! Ga gode råd og god veiledning. Anbefales!

28. maaliskuuta 2026

Hei Lena,

Tusen takk for de fine ordene!

Så fint å høre at du fikk god service. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen, hjelpen og veiledningen du fikk av Eliza.