BOLIA Arvostelua 6 144

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Veldig positiv opplevelse i butikk, og ved levering! Sofaen var fin, men stoffet er nok av dårlige kvalitet enn forventet. Det var i tillegg feil på det ene trekket. Kundeservicen ved reklamasjon var... Näytä lisää

Jeg hadde en usedvanlig god kundeopplevelse på Bolia Grünerløkka. Marius var fantastisk kunnskapsrik, tålmodig og engasjert i mitt valg av sofa. Han tok seg god tid til å høre alle mine tanker rundt d... Näytä lisää

Veldig god fagkompetanse i butikken. God service og hjelp til de mange valgene vi må ta. Fikk teste ulike farger, og likte spesielt godt at man fikk låne med hjem litt større fargeprøve. Bra pristilb... Näytä lisää

Fantastisk hjelp og oppfølging! Tusen takk til Ida, Bolia Sandvika, som fulgte oss opp bed kjøp av to sofaer iløpet av påsken. Mange alternativer, stoff og farger og velge mellom. Ida var tilstede me... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Sisustusliike
  3. Huonekalutarvikkeet
  4. Olohuonekalusteiden myynti
  5. Ulkokalusteet
  6. Sohvat

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. Våre design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og håndlaget av dyktige møbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. Tidløs design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner.

4,5

Det var en rolig og behagelig opplevelse

Det var en rolig og behagelig opplevelse

Hei Petur,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Så bra at du hadde en rolig og behagelig opplevelse i butikken. Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

Camilla, BOLIA

God kundeservice uten å være…

God kundeservice uten å være påtrengende.

17. toukokuuta 2026

Hei Gigi,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du opplevde god kundeservice hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

hyggelig betjening

Svært hyggelig og behjelpelig betjening.

13. toukokuuta 2026

Hei Monica,

Takk for tilbakemeldingen!

Så bra å høre at du fikk hyggelig betjening hos oss og at du deler opplevelsen din.

Topp service

Veldig god service, hjelpsomme ansatte, positiv holdning

17. toukokuuta 2026

Hei Terje,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det er godt å høre at du opplevde god service og hjelpsomme ansatte. Det betyr mye for oss, at du deler det!

Meget hyggelig betjening

Betjening vi fikk idag var meget behagelig og kompetent

Hei Vidar,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du opplevde betjeningen som både behagelig og kompetent. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

Enkelt

Enkelt, oversiktlig og raskt

Hei,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det er godt å høre at du opplevde det som enkelt, oversiktlig og raskt. Det betyr mye for oss.

Hyggelig butikk

Hyggelig butikk, god hjelp og hyggelig betjening

9. toukokuuta 2026

Hei Marit,

Takk for tilbakemeldingen din!

Så hyggelig at du liker butikken og fikk god hjelp! Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din.

Supre råd

Supre råd, veiledning og oppfølging av Rikke på Lillestrøm 😊

14. toukokuuta 2026

Hei Hans,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du fikk gode råd og veiledning av Rikke. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss, og vi skal sørge for å videreformidle de fine ordene dine!

Med vennlig hilsen,

Utrolig hjelpsom betjening

Utrolig hjelpsom betjening, rask og effektiv, godt utvalg i butikken.

8. toukokuuta 2026

Hei Tracy-Ann,

Tusen takk for den tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at du opplevde betjeningen som hjelpsom og effektiv, og at du likte utvalget i butikken. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

Veldig fin sofa

Fikk endelig sofaen som jeg bestilte. Den passet perfekt, veldig fornøyd med farge og stoff. Fikk god hjelp i butikken.

6. toukokuuta 2026

Hei Emil,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at sofaen passet bra, og at du er fornøyd med både farge og stoff. Så hyggelig å høre at du også fikk god hjelp i butikken.

Camilla, BOLIA

Dyktige og imøtekommende medarbeidere i…

Dyktige og imøtekommende medarbeidere i butikken i Bergen

12. toukokuuta 2026

Hei Stig,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at du hadde en god opplevelse med medarbeiderne i butikken vår i Bergen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Camilla, BOLIA

Hyggelig og hjelpsom personal.

Hyggelig og hjelpsom personal.

10. toukokuuta 2026

Hei Gulay,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så fint å høre at personalet var både hyggelig og hjelpsom. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din!

Camilla, BOLIA

Gir 5 stjerner for service i…

Gir 4,5 stjerner for service i butikken. Drar ned at ikke montering og spesielt at embalasjen ikke tas med, inngår i transporten- event mot et lite tillegg i pris

8. toukokuuta 2026

Hei Gudrun,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Vi har forståelse for ønsket om både montering og at emballasjen tas med ved levering, og vi tar dette videre. I dag tilbyr vi montering kun på sofaer, puffer og daybeds, men vi jobber løpende med å forbedre både levering og service.

Hyggelig og flink personale

Hyggelig og flink personale. Ikke for pågående.

5. toukokuuta 2026

Hei Vivian,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så bra at du opplevde personalet som hyggelige og dyktige, og at du følte deg godt ivaretatt. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din.

Camilla, BOLIA

Veldig god rådgivning på interiør og…

Veldig god rådgivning på interiør og produkt.

6. toukokuuta 2026

Hei Geir,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med rådgivningen og opplevde god veiledning. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Får det du betaler for!

Enkelt og greit, lever helt inn i leiligheten! Mister en stjerne for litt vell dyr levering! Men respekterer det!

23. huhtikuuta 2026

Hei Didrik,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så fint å høre at leveringen gikk enkelt og greit helt inn i leiligheten. Vi setter pris på at du deler det med oss. Håper du blir fornøyd med produktet videre!