BOLIA Arvostelua

6 135
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Virkelig dejlig butik at komme ind i. Lækker atmosfære og sød velkomst at de ansatte. Man følte sig set af dem og velkommen. De var yderst kompetente og ekstremt hjælpsomme uden at være sælger-agtige... Näytä lisää

Jeg har brug for nyt sofabetræk til en dyr sofa, købt for 9 år siden. Kundeservicemedarbejderen, jeg skrev med, brugte tid på at hjælpe mig med at finde den helt rigtige type uldstof i korrekt farve.... Näytä lisää

En fornøjelse at være kunde her. Søde imødekommende unge salgsassistenter. Med stor interesse i at jeg gjorde et køb jeg var glad for.(jeg vidste hvilken sofa jeg ville have) men skøn hjælp til de afg... Näytä lisää

Very positive experience at Bolia. The salesperson took the time to guide us through the options and answer all our questions. They even gave us fabric samples to take home, which helped a lot when de... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Sisustusliike
  3. Huonekalutarvikkeet
  4. Olohuonekalusteiden myynti
  5. Ulkokalusteet
  6. Sohvat

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

Erinomainen

(6 135)

472 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hej Pernille
Vi er så glade for at høre, at du både er tilfreds med vores service og din nye lænestol. Tusind tak for din flotte feedback!

Fantastisk service!

Fantastisk service!

3. heinäkuuta 2026

Hej Johanne
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at i har fået en fantastisk service.

Lækre møbler

Lækre møbler. Gode tilbud

1. lokakuuta 2025

Hej Nina
Vi er glade for at høre, at I sætter pris på vores møbler og gode tilbud. Mange tak for din positive feedback, det sætter vi stor pris på.
Du må have en skøn dag.

Levering meget hurtigt

Levering meget hurtigt, returlabel og reklamationsvejledning medfulgte. Meget tilfreds med den modtagne vare.

1. heinäkuuta 2026

Hej Kaj
Mange tak for den positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at du er tilfreds med varen.
Mathilde, BOLIA

Fantastisk betjening i Lyngby er…

Fantastisk betjening i Lyngby er butikschef. Engageret interesseret og læste mig som kunde rigtig godt.
Tak. Kommer igen.

2. heinäkuuta 2026

Hej Jeanette
Tusind tak for din flotte feedback.
Vi er glade for at høre, at du havde en rigtig god oplevelse Lyngby-butikken. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Super god betjening

Super god betjening - følte os virkelig i gode hænder. Og blev hjulpet med transport og levering af sofaen. Super nemt

2. heinäkuuta 2026

Hej Elise
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er så glade for at høre, at I følte jer i gode hænder og at transport og levering af sofaen var nem.
Du ønskes en skøn weekend.

Gode service……..

1. heinäkuuta 2026

Hej Jannie
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har fået en god service i butikken.
Du må have en skøn dag.
Mathilde, BOLIA

Kanon kundeservice, men møbler af dårlig kvalitet

Vi købte en sovesofa tilbage i 2020, da vi ventede endnu et barn, og dermed ikke havde værelser nok, når han også skulle have eget værelse. Klip til 2026, hvor det blev tid til at han skulle have eget værelse😅 Det viste så så, at sovesofaen var elendig at ligge på, så vi lavede en reklamation og fik tilkendt at få pengene retur til køb af ny sovesofa hos Bolia.
Vi finder så en anden sovesofa, Gest, får den hjem, og konstaterer at man sidder ELENDIGT! Vi sidder simpelthen på stellet, og man får mega ondt bagi af at sidde i sofaen. Skørt, ikk’, at en sofa, som de tager 52.000 kr. for ikke er til at sidde i? Vi henvender os igen hos den mest fantastiske og serviceminded medarbejder, og afventer nu, at de skal komme og ompolstre vores nye sofa. Jeg har svært ved at se det bliver bedre, men håber er grønt🌱

29. kesäkuuta 2026

Hej Tina
Vi beklager dybt, at jeres oplevelse med vores sovesofaer ikke har levet op til forventningerne. Det er selvfølgelig ikke den standard, vi ønsker at levere, især ikke når det gælder komfort. Vi tager jeres feedback meget alvorligt, og vi er glade for at høre, at vores kollega har været hjælpsom i jeres sag.
Mathilde, BOLIA

Altid god og venlig service

Altid god og venlig service. Kvalitet i alle produkter og lækre materialer

28. kesäkuuta 2026

Hej Emil
Mange tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du altid får en god service hos os, og at du kan lide vores produkter.
Mathilde, BOLIA

Personale der kan deres fag

Super god og kvalificeret betjening i butikken

24. kesäkuuta 2026

Hej Johnny
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken. Tak for din positive feedback.
Vi ser frem til at levere din nye sofa.
Mathilde, BOLIA

Jeg var i Bolia på Vesterbro og fik…

Jeg var i Bolia på Vesterbro og fik super betjening, samt sendt tilbud på det tæppe jeg ønskede. Så det bestilte jeg nogle dage efter jeg kom hjem. Senere fik jeg ændret leveringstid til 3 måneder senere, og det oplever jeg som for lang tid og afbestilte derfor.

17. kesäkuuta 2026

Hej Lærke
Vi beklager den lange leveringstid, som førte til annulleringen af din ordre. Vi sætter pris på din feedback og vil bruge den til at forbedre vores processer.
Vi håber at kunne byde dig velkommen hos Bolia en anden gang.

Altid venligt

Altid venligt, hjælpsomt og imødekommende personale i butikken i Kbh.

21. kesäkuuta 2026

Hej
Tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for at høre om jeres gode oplevelse med vores personale.

Altid en fornøjelse

Altid en fornøjelse, har handlet i Bolia i mange år. Denne gang var hele teamet super serviceminded og med god vejledning ifht materiale valg.

20. kesäkuuta 2026

Hej Kenneth
Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du altid har en god oplevelse hos os.
Jeg ønsker dig en skøn dag.

Super hjælpsom og serviceminded

Super hjælpsom og serviceminded, meget tilfredse - og tak til William for hjælpen 😊

14. kesäkuuta 2026

Hej Leif
Vi er glade for at høre, at I er tilfredse! Mange tak for den positive feedback.
Du ønskes en dejlig dag :-)
Mathilde, BOLIA

Virkeligt god service - i butik og levering

Har lige købt en sofa i Bolia. Lige fra butikken på Ros Torv hvor jeg så produktet til de to der leverede sofaen har det været en topgod oplevelse. Virkeligt behagelig og hjælpsom service. Tak for det.

18. kesäkuuta 2026

Hej Nathalie
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.
Vi håber at du bliver glad for din nye sofa.

Helt perfekt 🤩

Helt perfekt 🤩

15. kesäkuuta 2026

Hej Karina
Mange tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Fantastisk service i Roskilde af Mette

Fantastisk service i Roskilde af Mette. Sublim ekspertise og sikke en imødekommenhed.

23. huhtikuuta 2026

Hej Mette
Vi er glade for at høre om din gode oplevelse i butikken i Roskilde. Tusind tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.
Du må have en dejlig sag.