Virkelig dejlig butik at komme ind i. Lækker atmosfære og sød velkomst at de ansatte. Man følte sig set af dem og velkommen. De var yderst kompetente og ekstremt hjælpsomme uden at være sælger-agtige... Näytä lisää
Jeg har brug for nyt sofabetræk til en dyr sofa, købt for 9 år siden. Kundeservicemedarbejderen, jeg skrev med, brugte tid på at hjælpe mig med at finde den helt rigtige type uldstof i korrekt farve.... Näytä lisää
En fornøjelse at være kunde her. Søde imødekommende unge salgsassistenter. Med stor interesse i at jeg gjorde et køb jeg var glad for.(jeg vidste hvilken sofa jeg ville have) men skøn hjælp til de afg... Näytä lisää
Very positive experience at Bolia. The salesperson took the time to guide us through the options and answer all our questions. They even gave us fabric samples to take home, which helped a lot when de... Näytä lisää
Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kvalitetsmøbler i flot design. Hyggelig butik. Imødekommende og søde personale. Alt i alt: supergodt oplevelse.
Levering meget hurtigt, returlabel og reklamationsvejledning medfulgte. Meget tilfreds med den modtagne vare.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Fantastisk betjening i Lyngby er butikschef. Engageret interesseret og læste mig som kunde rigtig godt.
Tak. Kommer igen.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Smilende personale og god service

Vastaus yritykseltä BOLIA
Super god betjening - følte os virkelig i gode hænder. Og blev hjulpet med transport og levering af sofaen. Super nemt

Vastaus yritykseltä BOLIA
Vi købte en sovesofa tilbage i 2020, da vi ventede endnu et barn, og dermed ikke havde værelser nok, når han også skulle have eget værelse. Klip til 2026, hvor det blev tid til at han skulle have eget værelse😅 Det viste så så, at sovesofaen var elendig at ligge på, så vi lavede en reklamation og fik tilkendt at få pengene retur til køb af ny sovesofa hos Bolia.
Vi finder så en anden sovesofa, Gest, får den hjem, og konstaterer at man sidder ELENDIGT! Vi sidder simpelthen på stellet, og man får mega ondt bagi af at sidde i sofaen. Skørt, ikk’, at en sofa, som de tager 52.000 kr. for ikke er til at sidde i? Vi henvender os igen hos den mest fantastiske og serviceminded medarbejder, og afventer nu, at de skal komme og ompolstre vores nye sofa. Jeg har svært ved at se det bliver bedre, men håber er grønt🌱

Vastaus yritykseltä BOLIA
Altid god og venlig service. Kvalitet i alle produkter og lækre materialer

Vastaus yritykseltä BOLIA
Jeg var i Bolia på Vesterbro og fik super betjening, samt sendt tilbud på det tæppe jeg ønskede. Så det bestilte jeg nogle dage efter jeg kom hjem. Senere fik jeg ændret leveringstid til 3 måneder senere, og det oplever jeg som for lang tid og afbestilte derfor.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Altid venligt, hjælpsomt og imødekommende personale i butikken i Kbh.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Altid en fornøjelse, har handlet i Bolia i mange år. Denne gang var hele teamet super serviceminded og med god vejledning ifht materiale valg.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Super hjælpsom og serviceminded, meget tilfredse - og tak til William for hjælpen 😊

Vastaus yritykseltä BOLIA
Har lige købt en sofa i Bolia. Lige fra butikken på Ros Torv hvor jeg så produktet til de to der leverede sofaen har det været en topgod oplevelse. Virkeligt behagelig og hjælpsom service. Tak for det.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Fantastisk service i Roskilde af Mette. Sublim ekspertise og sikke en imødekommenhed.