Som en enkemann, så er kanskje ikke møbel stil og kunnskap om hva som går sammen det jeg er kjent for. Men, jentene (Janne hjalp med hvordan spiste stue, entre, kontor, og soverom ble fint) i Kristian... Näytä lisää
Mangelfull informasjon om returrutiner. Butikken tok ikke imot en vare som var kjøpt hos dem, og henviste i stedet til et annet utsalgssted 30 km unna, med svært begrensede åpningstider for innleverin... Näytä lisää
Jeg hadde en usedvanlig god kundeopplevelse på Bolia Grünerløkka. Marius var fantastisk kunnskapsrik, tålmodig og engasjert i mitt valg av sofa. Han tok seg god tid til å høre alle mine tanker rundt d... Näytä lisää
Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. Våre design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og håndlaget av dyktige møbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. Tidløs design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner.

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Vi fikk hjelp til å ta et godt valg på grunn av fleksibel og imøtekommende kundebehandling. Selgeren på Bolia Lillestrøm hadde inngående kunnskap og erfaring som ble avgjørende for oss. Vi merker, etter mange besøk i ulike Bolia-butikker, en høy og jevn standard i kundebehandlingen i samtlige butikker.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Dårlig opplevelse ifm levering. Levering mellom 08-13. kom ikke før 13:30 og fikk ikke plass i heisen (informerte om heis og etasje i forkant). De som leverte var åpenbart frustrert da de visste at det ikke kom til å gå da dette var et gjentakende problem. Må bestille ny dato for levering så leverer de den demontert. Det er supert, men burde jo vært det som standard ved levering med heis..

Vastaus yritykseltä BOLIA
Veldig hyggelige ansatte, nydelig flott møbler og fine lokaler!

Vastaus yritykseltä BOLIA
Krever 350 kr for levering av selv de miste pakker. Skulle hente på hentepunkt, som bare var oppe veldig smale tidspunkter. Kom i hentetid, men da skulle alle ansatte plutselig på allmøte. Endte med å vente godt over 30 min på at en ansatt kunne hente pakken. Ingen beklagelser, sånt måtte man visst regne med sa sjefen på lageret for han løp ut i bilen og kjørte av gårde. Styr unna!

Vastaus yritykseltä BOLIA
De ansatte var veldig flinke, imøtekommende og serviceinnstilte. Jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele besøket, og fikk god hjelp uten at det føltes påtrengende. En butikk som virkelig leverer på både kvalitet og kundebehandling.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Selgers kvalifikasjoner og fokus på mine prioriteter

Vastaus yritykseltä BOLIA
Jeg ønsker å gi en helt spesiell takk til Karoline, store manager hos Bolia på Ski.
I en tid hvor god kundeservice dessverre ikke alltid er en selvfølge, var møtet med Karoline en opplevelse langt utover det man kan forvente. Fra første stund møtte hun meg med varme, profesjonalitet og et genuint ønske om å hjelpe.
Jeg kom inn med et omfattende oppussingsprosjekt og mange spørsmål, tanker og usikkerheter. Karoline tok seg god tid til å lytte til hele prosessen, satte seg inn i behovene mine og veiledet meg med en imponerende faglig kompetanse. Hun hjalp meg med alt fra fargevalg og materialer til dimensjonering av modulene i forhold til rommet de skulle stå i. Hennes øye for detaljer og evne til å se helheten gjorde at jeg følte meg trygg gjennom hele prosessen.
Det som virkelig skilte seg ut, var tålmodigheten hennes. Jeg ombestemte meg flere ganger underveis, stilte mange spørsmål og vurderte ulike løsninger. Ikke én eneste gang fikk jeg følelsen av at jeg var til bry. Tvert imot møtte hun meg med samme vennlighet, engasjement og profesjonalitet hver eneste gang.
Karoline er ikke bare utrolig dyktig i jobben sin – hun er også et varmt, omsorgsfullt og ekte menneske som får kundene sine til å føle seg sett, hørt og ivaretatt. Hun representerer Bolia på aller beste måte, og er den typen medarbeider som skaper tillit, lojalitet og gode kundeopplevelser som varer lenge etter at handelen er gjennomført.
Tusen takk, Karoline, for all hjelpen. Du har gjort en stor og til tider krevende prosess både enklere, hyggeligere og mye mer inspirerende. Bolia er heldige som har deg, og jeg håper både ledelsen og fremtidige kunder vet hvor verdifull du er.
De aller varmeste anbefalinger!

Vastaus yritykseltä BOLIA
Varene stod til forventningene. Handler gjerne igjen på nettbutikken.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Flott utstilling i butikk og kunnskapsrik betjening som ga gode råd og tips, så kjøpsopplevelsen ble god.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Fikk beskjed om at det var 1 år!!! Ventetid før varen kom på lager igjen. De har varen i andre butikker men får beskjed om at om de ikke kan få sendt fra annen butikk. Elendig kundeservice og utrolig at man selger varer som ikke er mulig å motta på 1 år! Skuffende opplevelse

Vastaus yritykseltä BOLIA
Fabelaktig bistand både før, under og etter kjøp! Og de beste produktene!

Vastaus yritykseltä BOLIA
God kundeservice, rask betjening. Flotte lokaler med godt utvalg av produkter.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Hun var veldig hyggelig og jordnær og følte jeg ble utrolig hodt ivaretatt.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Vi kjøpte 2 hyller på 50% salg for en jke siden og fant tilfeldigvis ut at dere noen dager senere satt ned prisen med 20%mer. Det kjennes ugreit når vi har brukt ca 130.000 det siste året hos dere. Ellers er vi alltid fornøyd. Forventer å få kjøpe de varene bestilt i forrige uke til peisen dere selger de for nå.