Wij waren ons al een tijdje aan het oriënteren op een nieuwe bank. Tijdens een paar daagjes Haarlem zag ik de Bolia Shop dus wij daar natuurlijk naar binnen. Medewerker Frederique Verheijen begroett... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede ervaring omdat ik Sandor als behulpzaam, vriendelijk, deed zijn best om Nederlands te spreken ipv engels. gaf goed advies en rondde mijn aankoop zorgvuldig en met geduld af.
Yritys on vastannut
Vorige week woensdag 23 september is het bestelde bolia kastje, Cana highboard, geleverd. Over de manier hoe e.e.a. is gegaan zijn we teleurgesteld. Er werd keurig van te voren gebeld dat de chauffe... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben ontzettend blij met de producten die ik bij Bolia heb gekocht. Ik ben vooral erg enthousiast over de uitstekende kwaliteit en het tijdloze design. Daarnaast is het personeel altijd zeer goed be... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.
Yrityksen kirjoittama

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Personeel.
Mark was zeer geduldig en behulpzaam om voor ons in een computersysteem dat niet meewerkte uiteindelijk onze tafelkeuze naar voren te toveren.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Aanvulling op mijn review van 29 juni 2026. Inmiddels is de tafel geleverd. We zijn zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en met de tafel. De toen beloofde 5 sterren zijn verdiend.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Prachtige producten van hoge kwaliteit. Bezorging is erg duur.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Nette bediening in de winkel, goed advies en prima geholpen.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Very good service, all the time in the world to make me a happy customer

Vastaus yritykseltä BOLIA
Met empathie geholpen en zelfs met een paarhandjes. Altijd goede ervaring

Vastaus yritykseltä BOLIA
Geweldig geholpen in de winkel, verkoper denk echt met je mee.
Fantastische ervaring.

Vastaus yritykseltä BOLIA
mooi produht gekocht en goede en zeer vriendelijke service vaqn mdw

Vastaus yritykseltä BOLIA
Mooie styling met kwaliteits design producten. Vriendelijke service en behulpzaam. Al met al een plezierige ervaring

Vastaus yritykseltä BOLIA
We zijn enorm goed geholpen en geadviseerd! De manager dacht met ons mee en hielp ons heel goed, was ook vriendelijk en deskundig!

Goedemiddag,
We hebben een kast in de outlet in Utrecht gekocht en duidelijk aangegeven dat we de kast niet zelf konden ophalen op ma/di konden die werden aangegeven. Toen werd zondag aan ons voorgesteld, waardoor we ingestemd hebben en de kast hebben gekocht. Binnen 30 minuten na het verlaten van de winkel werden we gebeld dat zondag toch niet kon en werden we voor een voldongen feit gesteld, waardoor we de kast moeten laten bezorgen door Bolio. Extra kosten is 250 euro, die we anders niet hadden gemaakt, aangezien we zelf een bus hebben en dat de benzine door de werkgever wordt betaald. Heel blij met de kast, maar toch een mindere nasmaak overgehouden. We hopen dat de kast zonder beschadigingen zal worden geleverd. Fingers crossed. Prettige dag nog.
Thédor en Elly

Vastaus yritykseltä BOLIA
Warme, ontspannen medewerkers die weten waar ze het over hebben. Een verademing in het drukke A’dam.;-)

Vastaus yritykseltä BOLIA
Behulpzaam en erg vriendelijk personeel.
Goede kennis van de producten en fijn advies.
Zeer aangename winkelervaring.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Producten werden te laat geleverd, waardoor we tijdelijk zonder licht zaten.

Vastaus yritykseltä BOLIA
Eerder al in Den Bosch geweest en nu in Alkmaar, waar we uiteindelijk een heel mooie bank hebben gekocht. Uitstekende relaxte service.