Fandt to Bold protein drinks i supermarkedet, købte en Raspberry Bliss og chocolate rich. Ud i bilen, åbner Raspberry Bliss som eksploderer ud over hele sædet og mit tøj. Fedt. Så kan man rense sæder.... Näytä lisää

Havde efter lidt tids overvejelse besluttet mig for at købe en mango sunset proteindrik og en kaffe med pumpkin spice latte. Føj, hvor er det nogle forfærdelige smagsoplevelser. Direkte noget af det v... Näytä lisää

Jeg tog et smut forbi et tilfældigt supermarked, hvor jeg faldt over Bolds nye proteindrik variant raspberry bliss. Var så tørstig, at den skulle åbnes før jeg kom ud af butikken, men desværre ekspl... Näytä lisää

Købte smagskassen på nettet, 12 stk af hver smag! På trods af lidt leveringproblemer, grundet Corona kan jeg forstå, er jeg virkelig tilfreds med begge produkter. Den hvide(oat-versionen) er m... Näytä lisää

1. Kahvilamyymälä

Vi har taget det bedste fra to verdener. Den gode smag fra iskaffe og kombineret den med det funktionelle mindset fra energidrikke. Med 100% naturlig koffein. BOLD er funktionel iskaffe som altid er baseret på tre espresso shots af høj kvalitet. Vi har lavet et produkt, som frigiver det fysiske og mentale overskud nødvendig for at du kan forfølge dine drømme.

2,7

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Umiddelbart en dårlig oplevelse

Umiddelbart en dårlig oplevelse. Jeg bestilte i torsdags, men har ikke hørt mere. Det var endda et abonnement jeg tegnede. Kundeservice kommer med forskellige meldinger, uden rigtig at give nogle svar.

Gad vide om jeg får mine dåser. Håber i så fald oplevelsen af selve drikken, ændrer min opfattelse af produktet, for indtil videre er det godt nok skidt.

9. maaliskuuta 2021
Bold Drinks ApS-logo

Vastaus yritykseltä Bold Drinks ApS

Hej Jonas.
Vi har oplevet problemer med vores abonnements del, som vi er ved at fikse. Der skal nok komme produkter din vej. Vi beklager besværet.
Du ringer eller skriver bare hvis der er noget.
Mvh
Lasse
Bold Drinks ApS

Super produkt

Super produkt, men hvorfor er der ikke pant på dåsen?

8. maaliskuuta 2021
Bold Drinks ApS-logo

Vastaus yritykseltä Bold Drinks ApS

Hej Max.
Der er pant på vores hvide OAT espresso.
Grunden til at der ikke er på vores sorte iced espresso, er grundet mælken. I Danmark kan vi ikke genanvende produkter med mælk, der er heller ikke pant på en cocio f.eks.
Vi ville for alt i verdenen gerne have pant på den sorte, men det må vi desværre ikke.

Håber overstående giver mening, ellers så skriver du bare.

Mvh
Lasse Søkilde
CEO Bold Drinks

Super

Super!
Vi bestilte, og blot en halv time senere fik vi en mail om at vores ordre var pakket. Lynhurtigt process og levering (og fantastisk smag!)

7. maaliskuuta 2021

Jeg har købt før

Jeg har købt før, men denne gang prøvede jeg jeres smagspakke med både den hvide og den sorte dåse - hvilket stiller mig i et lidt af et problem. Tror jeg har fået en ny favorit i den hvide dåse. Under alle omstændigheder, så lever I igen 200% op til mine forventninger, og de smager fantastisk!

6. maaliskuuta 2021

Fantastisk!

På trods af lidt forvirring, viste det sig, at Bold leverer en fantastisk kundeservice! Jeg glæder mig til at smage jeres produkter! :D

5. maaliskuuta 2021