Slettet min profil igen, efter få måneders medlemskab. Utroligt lavt fagligt niveau, meget dårligt journalistik. Ufatteligt ringe moderator arbejde, som er decideret regide. Banner folk der tør have... Näytä lisää

Blev bannet for undren om fck. Sitet har egentligt vækket min interesse for PL, da trådene i klubsnak (Arsenal og Chelsea) har klædt mig godt på til weekenden. Som flere nævner er moderatoren sir... Näytä lisää

Danmarks førende fodbold side. bold.dk kommer hele ( næsten) vejen rundt omkring fodboldlivet i Danmark og Europa. Glimrende forum for nørder ( vi er flere end I tror ). Det kan altid blive bedre... Näytä lisää

Man køber abonnement på bold+, fordi de som den eneste streamingtjeneste udbyder en bestemt fodboldkamp. Kvaliteten af streamingen er så vanvittigt ringe, at det næsten er umuligt at se fodboldkampen.... Näytä lisää

1,5

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Super god avis for fodbold & tipning.

Købte avis-udgaven af Bold (tidligere Tipsbladet), som
ligger inde i Ekstrabladet om fredagen, og prisen var 40 kr. Har købt det on and off siden 1978, hvor prisen var 6,25 eller deromkring.

Fik interessen for sport i 1974, og lærte at læse i 1977.

En af mine favoritartikler var Tavse Tipper Thomsen, som havde 1 hel bagside, bag signaturernes tips.
Er lidt i tvivl om det var en fiktiv person. Men havde sit
kolonihavehus på Amager, og holdte med Fremad A.,
og boede på Nørrebro, hvor han sad på bænken udenfor Tipskiosken om onsdagen, hvor han diskuterede weekendens kampe. Havde sit faste system R 6-4-72 (også kaldt Thomsen-systemet), og kunne ABC-udskrivningsnøglen udenad. Hørte også Giro 413 om søndagen, et musik-ønske program, hvor der f.eks blev samlet ind ved en konfirmation i et par gamle sutsko.

2 af mine favorit sportsjournalister er Svend Gehrs og Jørgen Sørensen fra Helsingør, som formidlede fodbolden på en saglig og informativ måde, både skriftligt og Svend Gehrs bag TV-skærmen.

Mødte Jørgen Sørensen på Okson-Park en lørdag i
1982, en kamp i 2. division mellem OKS og Helsingør.
Med 5-600 tilskuere, kan man ikke undgår at se ham, da han næsten er 2 meter høj og har briller. Hans favorithold var Wolverhampton, som var et af Englands bedste hold i 1950'erne, og han var selv til prøve-træning i 1960ërne i the Midlands (Birmingham-området).

Kevin Keegan spillede i 4. divisionsklubben Scounthorpe, og var en løbestærk spiller og kørte spillerbussen til kampe, og blev opdaget af Liverpool.
Havde så et godt samarbejde med John Toshack i angrebet, hvor en lille spiller og stor spiller godt kan samarbejde, da John Toshack var stærk i luften, og Keegan lille og hurtig.

Jeg bor i et område hvor der er 2 klubber. B 1909 med 2 danske mesterskaber i 1959 og 1964, og i 1977 var Fyns største klub med 2.000 medlemmer og banko-støtteforening. Der var 5-6 hold i alle rækker, så der var en del udgifter, også i amatør dagene. Er rykket ned i Fynsserien, hvor de kæmper om at undgå nedrykning.

Desuden ligger der FIUK (Fyns Internationale Ungdomsklub), hvor man skal være studerende, for at
spille på 1. holdet i serie 1.

Søren Lerby rykkede op som senior-spiller i 15 års alderen, og udviklede sig til at blive en af Verdens bedste midtbanespillere.

Havde et fantastisk samarbejde med Arnesen og Salomonsen i Fremad Amagers storhedstid i 1970'erne,
inden de blev solgt til Ajax Amsterdam. Jørgen Salomonsen har jeg læst lidt om på Fremad A. hjemmeside. Et kæmpe ynglinge-talent i angrebet, som scorede vigtige mål, på de rigtige tidspunkter.

Allan Simonsen har 1 kamp for B 1909 mod Fc Køln, en
Show eller opvisningskamp. Det var efter 1984, hvor han brækkede benet til EM i 1984 i Paris mod Frankrig.

Det kan gå galt, når en angriber/midtbanespiller vil tilbage på banen og takle og hente bolden, når man som angriber vil undgå, at ryge ind i taklinger.

Ellers var der lidt optakt til VM i fodbold i avisen, og
så er der Tour de France, og Wimbledon i tennis.

29. toukokuuta 2026

IKKE BRUG DET 😡😡

BOLD+ virker ikke.
Man betaler for en tjeneste, man ikke får. Fået ordrebekræftelse, men det fremgår ikke som om, at jeg har det + jeg skal aktivere en profil på en hjemmeside kaldet medielogin, hvilket heller ikke er muligt.

Ville se finalen mellem Real Madrid og Barcelona, men sidder nu og afventer svar fra kundeservice – og har derfor ingen udsigt til at kunne se kampen. Spild af tid og energi.

Det er noget møg blev scammet for 98 kr

12. tammikuuta 2026

0 kompetence

Den dårligste, ringeste og mest amatøragtige hjemmeside jeg nogensinde har oplevet. Det er mig en gåde, hvordan I har formået at købe rettighederne til en El Clásico finale, når siden tydeligvis drives af folk uden den mindste tekniske kompetence.

Som mange andre købte jeg Bold+ for at se finalen. Hver gang jeg trykker på “Se live”, bliver jeg sendt til en side, hvor jeg bliver bedt om at købe Bold+. Når jeg trykker derind, står der, at jeg allerede har Bold+ og derfor kan se indholdet. Når jeg så trykker på “Se indhold”, siger systemet pludselig, at jeg ikke har Bold+ selvom der er betalt, og jeg har modtaget bekræftelsesmail.

Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det var ren cirkus. Jeg prøvede endda at oprette og betale igen for at se, om det løste problemet, men nej.

Ærligt hvis I ikke kan finde ud af at drive en hjemmeside, burde I ikke have ansvaret for at streame store kampe, så lad hellere andre virksomheder som kan finde ud af det om det.

11. tammikuuta 2026

Købt et bold+ abonnement for at se…

Købt et bold+ abonnement for at se super cup finalen mellem barcelona og real Madrid. De har trukket pengene men stadig ingen kamp at vise. Held og lykke med at afmelde abonnementet, det ikke bare lige til.
Til alle der overvejer at købe det bræk af en streaming service, grundet en kamp i bare må se. Hold ud venner, det er ikke det værd.

BOLD+ virker ikke

BOLD+ virker ikke.

Jeg har betalt for Bold+

Jeg har betalt for Bold+, men har ikke fået adgang. Jeg har bekræftet min e-mail og gjort alt, hvad jeg blev bedt om, uden resultat. Helt uacceptabelt at tage penge for noget, man ikke leverer. Spild af tid og penge.

11. tammikuuta 2026

bold.dk er nok noget af det værste sæk…

bold.dk er nok noget af det værste sæk tis, jeg nogensinde har brugt mine penge på. 49 kr. jeg kunne lige så godt have brugt dem på Bet365, og så kunne jeg have set Real mod Barca.

Brugte 49 kr. på deres Plus-pakke og glædede mig til at se kampen, lige indtil den sagde, at jeg ikke havde adgang. Pengene var trukket, og intet kører. Tusinde tak for det, bold.dk.

Håber godt nok, jeres dag bliver god, for min aften var dælme ødelagt. Prøv engang at lave jeres hjemmeside lidt bedre, i stedet for at købe rettigheder til en kamp, som man ikke engang kan se, efter man har brugt penge.

Elendig hjemmeside!!

Elendig hjemmeside, deres betalingsmetoder virker ikke og deres servere kan ikke håndtere at der er folk på siden.

Pinligt at prøve at tjene penge, på en hjemmeside, som ikke virker.

Verdens værste hjemmeside

Verdens værste hjemmeside. Jeg har betalt for at se el Classico. Men den gider ik at streame. Når jeg trykker stream står der jeg ik har betalt, men når jeg trykker betal igen står der jeg har et betalt abonnement, og pengene er hævet

Bold+ er ubrugelig

Bold+ er ubrugelig. Streamen stopper konsekvent efter 27 sekunder, uanset genstart, netværk eller enhed. Det er ikke et engangsproblem, men systematisk. Utroligt at man tager penge for det her.

God app

Denne her app er god hvis man vil følge med i transfers og meget andet jeg er begyndt at bruge den fordi transfervinduet
Er på vej stor anbefaling

18. joulukuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili