Fantastisk blombutik med hög kvalitet på både blommor och service! Personalen är kunnig, hjälpsam och gör det lilla extra för att man ska bli nöjd. Buketterna är vackert komponerade och håller länge.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Väldigt trevlig och härlig bemötande personal och butiken har många härliga blommor och andra saker. Varmt rekommenderas.💓
Buketten som levererades överträffade mina förväntningar. Jag vet att Blomstrande Ting alltid skapar magiska buketter med det lilla extra i inslagningen och det här var inget undantag. Dessutom älska... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Blommor, kläder & inredning - butiken som gör dig bladglad och blomlycklig! Vi som jobbar på Blomstrande Ting är en sammansvetsad skara av duktiga florister som älskar vårt jobb. Vi trivs och har roligt på arbetet vilket vi tror att våra kunder märker. Vi inspirerar varandra och hjälper varandra växa varje dag.
HÄRADSVÄGEN 121, 141 72 , Segeltorp, Ruotsi
- 08-7118900
- info@blomstrandeting.se
- blomstrandeting.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Jag vet att Blomstrande Ting alltid ger…
Jag vet att Blomstrande Ting alltid ger mig de finaste blommorna med det lilla extra.

Vastaus yritykseltä Blomstrande Ting
Beställt begravnings arrangemang av…
Beställt begravnings arrangemang av Blomstrandeting. Jag var mycket nöjd med leverans och med blommor, det otroligt vackra bandet var ett extra plus. Topp klass helt enkelt!!

Otroligt fina begravningsbuketter
Otroligt fina begravningsbuketter. Mycket för pengarna!

Bästa blommbutiken
Så fin och kanon bra service. Rekommenderar alla mina vänner Blomstrandeting🪷

Vastaus yritykseltä Blomstrande Ting
Köpte hög begravningsdekoration och…
Köpte hög begravningsdekoration och handblommor och var nöjd med helhetsupplevelsen
Begravningsdekorationen var något smalare än vad bilden visar men väldigt fin!
Blommorna levererades i god tid till överenskommen tid.

Vastaus yritykseltä Blomstrande Ting
Fina höstblommor som levererades precis…
Fina höstblommor som levererades precis som jag beställde Tusen tack

Vastaus yritykseltä Blomstrande Ting
Trevligt bemötande när jag ringde om…
Trevligt bemötande när jag ringde om råd och tips och inga problem när jag mailade och ändrade tiden. Däremot hade jag problem på hemsidan med att beställa 2 band till 1 begravningsdekoration. Det slutade med att jag bara beställde ett band

Vastaus yritykseltä Blomstrande Ting
Inte jättenöjd denna gång.
Beställde två höstkreationer till min anhöriges bemärkelsedag, i väldigt god tid innan. Blir uppringd dagen innan leveransens ska ske och föreslagen att man kan göra en stor kreation istället för två mindre. Förklarar att jag ändå vill ha två levererade. Leveransen sker på utlovad dag. Dock kl 20.30. När bemärkelsedagen är så gott som över.

Vastaus yritykseltä Blomstrande Ting
Är alltid så nöjd med er
Är alltid så nöjd med er, så fin och fräscha blommor som håller länge. Alltid väldigt fint paketerade och man får alltid väldigt trevligt bemötande
Supernöjd och rekommenderar er till alla :)