Blomstrande Ting Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk blombutik med hög kvalitet på både blommor och service! Personalen är kunnig, hjälpsam och gör det lilla extra för att man ska bli nöjd. Buketterna är vackert komponerade och håller länge.... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt trevlig och härlig bemötande personal och butiken har många härliga blommor och andra saker. Varmt rekommenderas.💓

Saanut 5/5 tähteä

Buketten som levererades överträffade mina förväntningar. Jag vet att Blomstrande Ting alltid skapar magiska buketter med det lilla extra i inslagningen och det här var inget undantag. Dessutom älska... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kukkalähetys
  2. Kukkakauppa
  3. Kukkasuunnittelija
  4. Hääpalvelu
  5. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Blommor, kläder & inredning - butiken som gör dig bladglad och blomlycklig! Vi som jobbar på Blomstrande Ting är en sammansvetsad skara av duktiga florister som älskar vårt jobb. Vi trivs och har roligt på arbetet vilket vi tror att våra kunder märker. Vi inspirerar varandra och hjälper varandra växa varje dag.

Hyvä

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Beställt begravnings arrangemang av…

Beställt begravnings arrangemang av Blomstrandeting. Jag var mycket nöjd med leverans och med blommor, det otroligt vackra bandet var ett extra plus. Topp klass helt enkelt!!

19. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blomstrande Ting

Tack, tack och tack för att vi fick vara med å skapa ett vackert sista farväl!

Otroligt fina begravningsbuketter

Otroligt fina begravningsbuketter. Mycket för pengarna!

24. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blomstrande Ting

Tack för att vi fick förtroendet!

Bästa blommbutiken

Så fin och kanon bra service. Rekommenderar alla mina vänner Blomstrandeting🪷

15. marraskuuta 2022

Tack för det! :)

Saanut 4/5 tähteä

Köpte hög begravningsdekoration och…

Köpte hög begravningsdekoration och handblommor och var nöjd med helhetsupplevelsen
Begravningsdekorationen var något smalare än vad bilden visar men väldigt fin!
Blommorna levererades i god tid till överenskommen tid.

28. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blomstrande Ting

Hantverket sitter i handen på skaparen. Alla florister sätter någon form av personlig prägel på binderier. Vi är ledsna att inte motsvarade förväntningarna men är glada att helhetsintrycket var tillfreds!

Alltid bäst!

Alltid superfina buketter och blommor av bra kvalité <3

6. lokakuuta 2022

Tack! <3

Bra service!!

Nöjd med service och blommorna!

7. lokakuuta 2022

Va roligt! Tack :)

Saanut 5/5 tähteä

Trevligt bemötande när jag ringde om…

Trevligt bemötande när jag ringde om råd och tips och inga problem när jag mailade och ändrade tiden. Däremot hade jag problem på hemsidan med att beställa 2 band till 1 begravningsdekoration. Det slutade med att jag bara beställde ett band

23. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blomstrande Ting

Teknikens under... Ja vet kan vara svårt att lyckas beställa dubbla uppsättningar då systemet endast känner av att det ska vara ett. Skulle du behöva hjälp med detta näst gång så skriv det i meddelandet vid beställningen eller så oss en pling så löser vi det! :)

Saanut 2/5 tähteä

Inte jättenöjd denna gång.

Beställde två höstkreationer till min anhöriges bemärkelsedag, i väldigt god tid innan. Blir uppringd dagen innan leveransens ska ske och föreslagen att man kan göra en stor kreation istället för två mindre. Förklarar att jag ändå vill ha två levererade. Leveransen sker på utlovad dag. Dock kl 20.30. När bemärkelsedagen är så gott som över.

29. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blomstrande Ting

Tråkigt att höra att du inte vart nöjd. Många gånger dubbelkollar vi detaljer i beställningen så att det ska bli så bra som möjligt. Att budet anlände sent på kvällen ber vi om ursäkt för. Budfirman levererar blommor över hela Stockholm från morgon till kväll och ibland blir de störta buden inpackade längst in i bilen för att ej komma till skada under transporten. Det kan dock också medföra att leveransen sker senare på dagen. Nästa går du beställer så får du gärna informera oss alla önskemål du har. Som tid osv. Tack!

Saanut 5/5 tähteä

Är alltid så nöjd med er

Är alltid så nöjd med er, så fin och fräscha blommor som håller länge. Alltid väldigt fint paketerade och man får alltid väldigt trevligt bemötande
Supernöjd och rekommenderar er till alla :)

22. elokuuta 2022

Tack för fina ord! :)

Saanut 3/5 tähteä

Mycket vacker krans

Kransen var mycket vacker!

6. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blomstrande Ting

Blommor är ett levande material som kan variera i färg tyvärr. Hade vi vetat om att färgen i sig var viktig så hade vi köpt in någon annan sorts blommor för att prioritera färg över blomsorter.. Nästa gång så skriv gärna en notis vid beställningen om särskilda detaljer som känns viktiga så jobbar vi efter det. Tack! :)
Tjejerna på Blomstrande Ting

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin