Blomstrande Ting Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk blombutik med hög kvalitet på både blommor och service! Personalen är kunnig, hjälpsam och gör det lilla extra för att man ska bli nöjd. Buketterna är vackert komponerade och håller länge.... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Beställde två höstkreationer till min anhöriges bemärkelsedag, i väldigt god tid innan. Blir uppringd dagen innan leveransens ska ske och föreslagen att man kan göra en stor kreation istället för två... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt trevlig och härlig bemötande personal och butiken har många härliga blommor och andra saker. Varmt rekommenderas.💓

Saanut 5/5 tähteä

Buketten som levererades överträffade mina förväntningar. Jag vet att Blomstrande Ting alltid skapar magiska buketter med det lilla extra i inslagningen och det här var inget undantag. Dessutom älska... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Kukkalähetys
  2. Kukkakauppa
  3. Kukkasuunnittelija
  4. Hääpalvelu
  5. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Blommor, kläder & inredning - butiken som gör dig bladglad och blomlycklig! Vi som jobbar på Blomstrande Ting är en sammansvetsad skara av duktiga florister som älskar vårt jobb. Vi trivs och har roligt på arbetet vilket vi tror att våra kunder märker. Vi inspirerar varandra och hjälper varandra växa varje dag.

Hyvä

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Superbra

Superbra! Bara massa plus +++++++

4. toukokuuta 2023

Tack tack tack! :)

Bästa blomsterbutik🌷

Levererar alltid fina och fräscha blommor som håller sig längre. Bra och personlig service med hög prestanda💕🌷

20. huhtikuuta 2023

Va roligt att du är nöjd! Tack för att du handlar av oss :) <3

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt vacker bukett med en underbar…

Väldigt vacker bukett med en underbar färgsammansättning i limegrönt.
Alltid superservice och det enda stället att köpa blommor på.

23. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Blomstrande Ting

Tack för fina ord! Du är alltid välkommen

Otroliga blommor

Otroliga blommor! Otroliga florister! Och härligt att stötta ett lokalt företag.

20. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Blomstrande Ting

Tack för fina ord och för att du väljer din lokala florist!

Saanut 5/5 tähteä

Blomsterservice på hög nivå!

Alltid lyhörda, service minded och har en härlig passion för vackra blommor.
Har köpt buketter till min mamma och de höll en månad.

Kan varmt rekommendera Blomstrandeting om man vill ge någon något utöver det vanliga.

4. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Blomstrande Ting

Tack för dina fina ord! :)

Saanut 5/5 tähteä

Det är alltid så roligt att anlita er

Det är alltid så roligt att anlita er! Toppkvalitet på blommorna och superfint floristhantverk, trevligt bemötande och därtill rimliga priser. Ni är värda bästa betyg! Vi

31. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Blomstrande Ting

Tack för att ni stöttar ett företag som drivs med passion! :)

Saanut 5/5 tähteä

Alltid nöjd, gång efter gång efter gång…

Alltid varit så nöjd med deras leveranser. Väljer man floristens eget val och berättar hur personen som ska få blommorna är så blir det alltid bättre än man trodde från början. ☀️☀️☀️☀️☀️

26. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Blomstrande Ting

Tack! Just den typen av beställningar är våra favoriter. Där vi får skapa det finaste vi kan, utifrån de förutsättningar som finns.

Fina blommor

Fina blommor. Trevlig personal. Vänder mig alltid till Blomstande Ting när jag behöver blommor i Sthlm.

16. helmikuuta 2023

Tack, tack, tack!

Fantastiska blomkreationer

Fantastiska blomkreationer, underbara blommor och mycket trevlig tillmötesgående kunnig personal!!

8. helmikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tack för fina ord!

Saanut 5/5 tähteä

Blomsterbutiken måste vara Sveriges…

Blomsterbutiken måste vara Sveriges bästa. Alltid topp kvalite och om man köper blommorna live och inte på nätet får man träffa den underbara glada och nästan filterlösa personalen, grymt bra!

29. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Blomstrande Ting

Underbar recension! TACK! Vi vill ju att det ska kännas som att man kliver in i ett vardagsrum och umgås en stund :)

Allt fungerade som önskat

Allt fungerade som önskat, vad kan man mer begära?
Det är ju därför man blir en återkommande kund🌺

3. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Blomstrande Ting

En kopp kaffe och en kaka kan du få också nästa gång! Tack :)

Saanut 5/5 tähteä

Otroligt fin bukett kom idag med…

Otroligt fin bukett kom idag med blombukett från just Blomstrande ting
Ville inte ens öppna då den var så vackert inslagen med det lilla extra.

3. helmikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Blomstrande Ting

Så roligt att ni är nöjd!
Tjejerna på Blomstrande Ting

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin