Fantastisk service från början till slut! Allt gick smidigt och professionellt, med bra kommunikation och snabb leverans. Väldigt nöjd med både bemötandet och hela upplevelsen. Rekommenderas varmt!
Yritys on vastannut
Gillar produkten, och fin anläggning i Väla. Dock dåligt skyltat, och kört fel bägge gångerna på väg dit. Ingen skylt vid stora vägen, ingen skylt vid entren som säger öppettider, porten vid utlastn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Otroligt sen leverans, trots att man betalt i förskott och betalningen bekräftats på torsdagen, så har vi inte fått parketten en vecka senare, trots att vi har påpekat att det är extremt bråttom med... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Otroligt lätt att beställa och är extremt imponerad över hur snabbt vi fick golvet! Bor i jokkmokk och fick levererat till dörren bara efter 4 arbetsdagar vilket var perfekt då snickaren var på plats.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bjelin utvecklar, tillverkar och säljer en bred produktportfölj av både traditionella trägolv och nya innovativa golv i nya material.
Kanongatan 86, 254 67, Helsingborg, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Snabb leverans men kunde skickat brev istället för utlämning hos ombud

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Var lite förvirrande då lev tid var i princip omgående sen i orderbekräftelsen står det 1-7 dagar pga leverantören
Nu löste det sej på 2 dagar vilket är bra

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Bjelin outstanding när de gäller högkvalitativt golv och service! En av de främsta på marknaden :)

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Köpt golv från Bjelin eller via Byggmax, efter ett års användning reklamerade jag golvet då vi fått lacksläpp mellan varje planka, tänk er ett ljus golv men i varje skarv är de brunt pga av lacksläpp,
Besiktningsmannen som var ut uttryckte " det här golvet ser inte bra ut" men i besiktningsrapporten bedömer man det som ett icke produktionsfel då lacksläpp uppkommit efter installation och man skyller på saker som yttre påverkan..... suck... varje skarv på golvet saknar lack.
Hur man ens kan få bedriva företag och lura kunder på denna såkallade kvalité..
Vad ni än gör, köp aldrig golv från Bjelin, och mer mindre köp aldrig ett ljus golv för de kan enkelt skylla på att ljusa golv är känsligare än andra, och vad ni än gör, skura aldrig golvet för de skyller dom
också på, att smuts kan fastna mellan springorna sen släpper lacken, Vårat nya golv är förstört efter ett års användning,dom tar absolut inget ansvar och dom som gör sina kontroller innan, ni kommer se att detta är en röd tråd hos Bjelin att undkomma ansvaret.

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Skulle være ett produkt som var det beste av parkett og laminat, men har bare de værste egenskapene. Suger vann, riper lett og blir veldig fort stygt. Angrer

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
För ungefär ett år sedan flyttade vi in i vårt nybyggda hus där vi valde att lägga golv från Bjelin. Vi fastnade för deras marknadsföring om ett slitstarkt, härdat parkettgolv som skulle vara särskilt tåligt – något vi ansåg passade perfekt för en småbarnsfamilj med mycket aktivitet i hemmet.
Redan efter ett halvår började vi märka att golvet lyfte på flera ställen. Dessutom har det uppstått repor och märken av de mest vardagliga saker – något man absolut inte förväntar sig av ett golv som beskrivs som extra slitstarkt. Idag, ett år senare, har vi mängder av smårepor och ett golv som är ojämnt och har börjat släppa i flera områden.
Vi fick till slut en inspektion från Bjelin, men istället för att ta ansvar lades all skuld på installationen, luftfuktigheten och värmen – bland annat på grund av våra stora fönsterpartier och golvvärme. Det är faktorer som golvet enligt deras egen produktinformation ska vara anpassat för. Vi hade förväntat oss ett golv som klarar av vardagen, men tyvärr har upplevelsen varit raka motsatsen.
Vi är mycket besvikna och känner oss lurade av både marknadsföringen och den bristande kundservicen. Det här är inte ett golv jag skulle rekommendera till någon – särskilt inte om du har barn, golvvärme eller helt vanliga krav på kvalitet och hållbarhet.
Efter att detta hänt oss har vi dessutom kommit i kontakt med andra familjer som valt samma golv från Bjelin – och upplevt precis samma problem med både kvaliteten och företagets ovilja att ta ansvar. Det känns som ett återkommande mönster, vilket gör oss ännu mer tveksamma till både produkten och varumärket.

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Beställde bara tre provbitar av parkett golv

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Vi skulle köpa list mellan två golv från

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Fick tipset om ert golv av min svärson som är snickare.

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Fina hållbara golv som är lätt att lägga

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Smidog leverans och bra produkt för att skura golvet, blev inga skurmärken efteråt.

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Fick en mindre chock när golvet anlände och inte alls såg ut som på bilderna, men det visade sig att översta plankan låg med undersidan upp. Annars var det helt perfekt!