Fantastisk service från början till slut! Allt gick smidigt och professionellt, med bra kommunikation och snabb leverans. Väldigt nöjd med både bemötandet och hela upplevelsen. Rekommenderas varmt!
Yritys on vastannut
Gillar produkten, och fin anläggning i Väla. Dock dåligt skyltat, och kört fel bägge gångerna på väg dit. Ingen skylt vid stora vägen, ingen skylt vid entren som säger öppettider, porten vid utlastn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Otroligt sen leverans, trots att man betalt i förskott och betalningen bekräftats på torsdagen, så har vi inte fått parketten en vecka senare, trots att vi har påpekat att det är extremt bråttom med... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Otroligt lätt att beställa och är extremt imponerad över hur snabbt vi fick golvet! Bor i jokkmokk och fick levererat till dörren bara efter 4 arbetsdagar vilket var perfekt då snickaren var på plats.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bjelin utvecklar, tillverkar och säljer en bred produktportfölj av både traditionella trägolv och nya innovativa golv i nya material.
Kanongatan 86, 254 67, Helsingborg, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Snabb leverans av provbitar som var tillräckligt stora för att ge en bra bild av golvet.

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Snabb leverans av prover. Väldigt bra när man är mitt uppe i alla val och beställningar inför en större renovering.

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Snabb bra service och lätt att beställa prover

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Tyckte inte det var så mycket bättre än liknande produkter

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Jag behövde komplettera med mer av erat Misty white och kontaktar såväl er som Golvpoolen över mail. Ni säger modellen utgått trots att jag hittar den när jag besöker erat lager i Helsingborg. Så ni borde bli bättre på att slussa era kunder rätt. Ni får tre stjärnor därför att jag tycker om golvet.

Otroligt dåligt kvalitet!
Köp inte golv härifrån, vi har haft vårt golv från Bjelin sen december 2019 men utgår man från golvet så tror man att det är 20år gammalt golv. Efter bara några månader var det massor av hål och sjukt mycket repor, trots att vi knappt hade möbler. Sjukt dålig respons också!

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Snabb leverans men trist att ni tar betalt för frakt när jag handlar för över 1000 kr.

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Kom snabbt och va bra att se provbitarna i verkligheten

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Varning! Väldigt dålig kvalitet och ingen hjälp trots garanti. Jag köpte laminatgolv härifrån för bara två månader sedan, och de har redan börjat spricka – helt av sig själva, utan någon särskild belastning eller slitage. Jag har aldrig varit med om så känsligt golv tidigare. Det verkar vara väldigt låg kvalitet.
Trots att jag har garanti på produkten, ville företaget inte hjälpa mig eller ta ansvar. Jag blev helt enkelt ignorerad när jag försökte få hjälp.
Jag rekommenderar verkligen inte att köpa golv härifrån. Väldigt dålig kvalitet och dålig kundservice. Köp någon annanstans om du vill ha hållbara produkter och bli bemött som kund.

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Lite lång leveranstid för en provbit parkett