Bjelin Sweden Arvostelua

1 272
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk service från början till slut! Allt gick smidigt och professionellt, med bra kommunikation och snabb leverans. Väldigt nöjd med både bemötandet och hela upplevelsen. Rekommenderas varmt!

Saanut 4/5 tähteä

Gillar produkten, och fin anläggning i Väla. Dock dåligt skyltat, och kört fel bägge gångerna på väg dit. Ingen skylt vid stora vägen, ingen skylt vid entren som säger öppettider, porten vid utlastn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Otroligt lätt att beställa och är extremt imponerad över hur snabbt vi fick golvet! Bor i jokkmokk och fick levererat till dörren bara efter 4 arbetsdagar vilket var perfekt då snickaren var på plats.... Näytä lisää

1. Lattiaurakoitsija

Yrityksen kirjoittama

Bjelin utvecklar, tillverkar och säljer en bred produktportfölj av både traditionella trägolv och nya innovativa golv i nya material.

Hyvä

(1 272)

47 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk service från början till…

31. heinäkuuta 2026

Hej Hamodi!
Tack så mycket för din fina recension! 🌟 Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både servicen, kommunikationen och leveransen. Tack för att du rekommenderar oss – det uppskattar vi verkligen! Varmt Välkommen åter!

Walsh Care

Bra produkt

23. heinäkuuta 2026

Hej Busmirim!
Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension och är glada att höra att du är nöjd med vår Ecoline Wash Care. Välkommen åter!

Saanut 1/5 tähteä

Beställde för en vecka sedan två…

Beställde för en vecka sedan två färgprover. Direkt bokade de frakt men efter en vecka har de inte lyckats få iväg proverna... Riktigt dåligt, tycker jag.

7. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att du inte har fått dina färgprover i tid.

Jag har undersökt din beställning och kan se att proverna skickades samma dag som frakten bokades. Tyvärr missade speditören att scanna in buren med paketen vid upphämtningen, vilket gjorde att den blev stående på deras terminal i ungefär en vecka. Felet upptäcktes först när flera kunder kontaktade oss angående uteblivna leveranser, varpå vi omedelbart startade en utredning tillsammans med speditören. Då lokaliserades paketen på terminalen och de kunde skickas vidare.

Vi har full förståelse för att detta är frustrerande och beklagar verkligen den försening som uppstått. Även om orsaken låg hos vår transportpartner är det vi som ansvarar för att du får en bra upplevelse som kund.

Vi hoppas att dina färgprover snart är framme och att du trots denna händelse vill ge oss möjlighet att visa den service vi normalt strävar efter att leverera.

Saanut 5/5 tähteä

Lätt att få kontakt trevligt bemötande

Mycket trevlig personal

22. kesäkuuta 2026

Hej Michael,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du upplevde det som enkelt att komma i kontakt med oss och att du fick ett trevligt bemötande. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Smidig och snabb leverans.

16. kesäkuuta 2026

Hej Pär,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde leveransen som både smidig och snabb. Tack för att du valde Bjelin – vi hoppas få hjälpa dig igen i framtiden!

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans. Kunnig kundservice.

9. kesäkuuta 2026

Hej Erik,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och vår kundservice. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Enkelt att beställa och en leverans i…

Enkelt att beställa och en leverans i tid

13. toukokuuta 2026

Hej Peter,

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du upplevde beställningen som enkel och att leveransen kom i tid. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Har inte fått leveransen

Har inte fått leveransen, grrrr

30. huhtikuuta 2026

Hej Morgan,

Vi beklagar verkligen den kraftiga förseningen av din leverans. Efter utredning kan vi se att försändelsen blivit fördröjd hos speditören på ett sätt som inte är acceptabelt.

Även om transportören anser att leveransen skett inom deras villkor har vi valt att ta ansvar för situationen och har kontaktat dig via e-post med en lösning.

Välkommen åter!

Otroligt sen leverans

Otroligt sen leverans, trots att man betalt i förskott och betalningen bekräftats på torsdagen, så har vi inte fått parketten en vecka senare, trots att vi har påpekat att det är extremt bråttom med denna leverans, då huset skall överlämnas till kunden och det saknades parkett för att kunna färdigställa huset.
Det var trots allt röd dag på fredagen, så någon dags ytterligare fördröjning hade varit acceptabelt, men leveranstiden är ändå under all kritik.

28. huhtikuuta 2026

Hej Mats,
Vi har haft kontakt över mail och rett ut denna leverans och vad som hände kring de röda dagarna. Vi ber åter igen om ursäkt för fördröjningen som uppstod.

Saanut 1/5 tähteä

Dette er uten tvil den dårligste…

Dette er uten tvil den dårligste kundebehandlingen jeg har opplevd.

Dere påstår at dere ikke finner meg som kunde, og at vi ikke har hatt kontakt. Gulvet er kjøpt gjennom deres underleverandør i Norge, og at det ikke vises i deres svenske system er deres interne problem, ikke mitt.

Jeg kan dokumentere kjøpet med kvittering på 130.000 kr, og dere kan også kontakte deres egen samarbeidspartner for bekreftelse. Likevel velger dere å avvise saken.

At dere samtidig hevder at dere ikke leverer gulv til Norge, er direkte misvisende, da leveringsadressen i min ordrebekreftelse samsvarer med informasjon dere selv oppgir offentlig.

Dette fremstår som uprofesjonelt, useriøst og i verste fall villedende praksis. Jeg opplever dette som ren ansvarsfraskrivelse og en fullstendig uakseptabel opptreden.

Styr unna

5. toukokuuta 2026

Hej Ivan,

Vi beklagar att du upplevt situationen på detta sätt. Vi vill gärna reda ut ett missförstånd.

Din reklamation hanterades av vårt systerbolag Bjelin Norway A/S (ett separat bolag från oss), där även köpet genomförts via norsk återförsäljare/partner. Efter vidare efterforskningar har vi kunnat bekräfta att ärendet ligger registrerat hos Bjelin Norway A/S.

Godset har visserligen skeppats från Bjelin International AB:s lager, för Bjelin Norways räkning, men köpet har inte genomförts via bjelin.se eller med Bjelin International AB. Bjelin.se är bolaget bakom den Trustpilot-profil där recensionen har publicerats, och bjelin.se skeppar inte till Norge, vilket är anledningen till våra tidigare svar.

Vi förstår att du är missnöjd med resultatet av besiktningen och hoppas att ditt ärende får en lämplig lösning via rätt bolag och kanal framåt.

Saanut 2/5 tähteä

Fina Golv

Fina Golv. Men problem med leverans.

1. huhtikuuta 2026

Hej Oskar!
Tack för ditt omdöme och roligt att höra att du är nöjd med golven.

Vi beklagar att du upplevt problem med själva leveransen. Vi kan dock inte se att du varit i kontakt med vår kundtjänst gällande detta - annars hade vi gärna hjälpt dig med kontakten med speditören!

Enligt information från transportören fick de inget svar vid de första kontaktförsöken inför leveransen. De senare kontaktförsöken lyckades dock, och leveransen kunde därefter genomföras efter att godset väntat på terminalen i ungefär en vecka till följd av utebliven kontakt.

Vi har samtidigt förståelse för att fördröjningen upplevdes frustrerande och tar med oss din feedback vidare.

Välkommen åter!

Fantastisk service

Fantastisk service

11. huhtikuuta 2026

Hej Anna!
Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟

Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med servicen och uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Elendig kvalitet,

Elendig kvalitet, gulvet står ikke til forventingene.
Tåler så å si ingenting, anbefaler alle på det sterkeste å holde seg unna.

20. marraskuuta 2025

Hej Remi Andersen,

Vi kan tyvärr inte hitta någon order, reklamation eller tidigare kontakt kopplad till dig hos bjelin.se. Vår webshop, som du recenserar här, är endast verksam i Sverige och vi säljer eller levererar inte produkter till Norge.

Mot bakgrund av detta har vi anledning att tro att omdömet avser ett annat bolag och inte Bjelin International AB, som ansvarar för bjelin.se. Vi har därför bett Trustpilot att undersöka ärendet närmare.

Om du menar att recensionen gäller ett köp via bjelin.se är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice med ordernummer och ytterligare information, så att vi kan hjälpa dig vidare och undersöka saken närmare.

Ange gärna ”Trustpilot Review” i ämnesraden för att säkerställa att ärendet hamnar hos rätt handläggare. Tack på förhand för din hjälp.

Saanut 1/5 tähteä

Står ikke til forventningene og tåler…

Står ikke til forventningene og tåler lite.

24. huhtikuuta 2026

Hej Emil,

Vi la 250m2 med bjelin gulv

Vi la 250m2 med bjelin gulv. Bare etter noen uker så vi store sksder i gulvet og det står ikke til forventningene. Styr unna!!

All dialog med bjelin har vert en katastrofe. De ønsker ikke og tilfredstille kunden. Skuffende og en ekstremt dyr opplevelse.

19. kesäkuuta 2025

Hej Silje Olden Pettersen,

Saanut 5/5 tähteä

Fram tills idag så har jag bara goda…

Fram tills idag så har jag bara goda omdömen gällande hur de hanterar min frågor och hur de visat på professionalism.

8. huhtikuuta 2026

Hej Urban!
Tack för ditt fina omdöme.

Det gläder oss att höra att du upplever att dina frågor har hanterats på ett professionellt och bra sätt. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela din upplevelse.

Varmt välkommen tillbaka om du behöver vår hjälp igen – vi hoppas att proverna har varit till god hjälp i beslutsprocessen inför ditt nya golvprojekt.

Saanut 5/5 tähteä

Fick de prover jag beställt inom rimlig…

Fick de prover jag beställt inom rimlig tid

1. huhtikuuta 2026

Hej TI!
Tack för din feedback! Vad bra att höra att proverna kom fram inom rimlig tid. Vi strävar alltid efter smidiga och pålitliga leveranser. Välkommen att beställa igen!

25. maaliskuuta 2026

Hej Timo,
Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Varmt välkommen att handla hos oss igen!

Saanut 3/5 tähteä

Alldeles för lång tid för att få ett…

Alldeles för lång tid för att få ett prov. Provet bra när det till slut kom. Beställde prov då det ej fanns i butik i närheten för att se men hade bråttom att beställa golv då ska det ej ta en vecka att få ett prov.

3. maaliskuuta 2026

Hej Ulrika,

Tack för din feedback. Vi beklagar att det tog längre tid än du förväntade dig att få provet. Vi förstår att det kan vara frustrerande, särskilt när man behöver fatta ett beslut snabbt.

Vad bra att höra att provet motsvarade dina förväntningar när det väl kom fram. Vi tar med oss din synpunkt kring leveranstiden för prover och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranser.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Saanut 4/5 tähteä

Fina produkter som Bjelin erbjuder

Fina produkter som Bjelin erbjuder. Och mycket bra information, som jag värdesätter stort.

18. helmikuuta 2026

Hej Mikael,

Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss att du uppskattar både våra produkter och informationen vi delar. Vi lägger stor vikt vid att ge tydlig och relevant information så att det ska vara enkelt att göra rätt val.

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension!

Weronica, Bjelin Kundservice

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin