Fantastisk service från början till slut! Allt gick smidigt och professionellt, med bra kommunikation och snabb leverans. Väldigt nöjd med både bemötandet och hela upplevelsen. Rekommenderas varmt!
Yritys on vastannut
Gillar produkten, och fin anläggning i Väla. Dock dåligt skyltat, och kört fel bägge gångerna på väg dit. Ingen skylt vid stora vägen, ingen skylt vid entren som säger öppettider, porten vid utlastn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Otroligt sen leverans, trots att man betalt i förskott och betalningen bekräftats på torsdagen, så har vi inte fått parketten en vecka senare, trots att vi har påpekat att det är extremt bråttom med... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Otroligt lätt att beställa och är extremt imponerad över hur snabbt vi fick golvet! Bor i jokkmokk och fick levererat till dörren bara efter 4 arbetsdagar vilket var perfekt då snickaren var på plats.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bjelin utvecklar, tillverkar och säljer en bred produktportfölj av både traditionella trägolv och nya innovativa golv i nya material.
Kanongatan 86, 254 67, Helsingborg, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Beställde golvrengöring på nätet . Snabb o enkel hemleverans

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Bra service med att skicka provbitar så man kan ser golvet i natura

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Sämsta golvet. Fläckar och märken överallt trotts att vi behandlat med skyddsmedel som dom rekommenderat.
Man kan inte spilla en droppe utan att det syns. Försökt reklamera, men Bjelin hänvisar till golv poolen och golv poolen till Bjelin. Personen jag prata med på Bjelin var inte tillmötesgående det minsta.
Skyllde allt på oss, hur man lever och hur man vårdar sitt golv.
Vi är två vuxna med en vuxen dotter, lever inte särskilt vilt eller hänsynslöst.
Enligt dom ska golvet hålla i 30 år…det måste vara om man inte använder det.
Ett dyrt golv som inte är värt sitt pris och dåligt bemötande när man ifråga sätter.
Jätte besvikna. Helt enkelt katastrof till priset det kosta.
Kommer inte exakt ihåg datum när vi upptäckte att golvet var dåligt.
Men märkte ganska tidigt.
Ringde Bjelin innan garantin gick ut.

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Nettopp lagt 70 kvm med Bjelin Larvik XXL. Ut ifra beskrivelse skulle dette være et robust og holdbart gulv, allerede 3 uker etter legging ser vi at gulvet ikke tåler normal slitasje, det blir striper i gulvet der kjøkkenstolene står selv om det er nye beskyttelsesputer under stolene.
Gulvet er også særs vanskelig å holde rent, strukturen gjør at hvis man vasker gulvet med mopp blir skitten liggende igjen.
Skjøtene ser også ut til å gå opp lett, gulvet er lagt med den største nøyaktighet men allikevel ser det ut til at skjøtene ikke holder.

Beställde 3 provbitar gratis. Bara fraktkostnad på 49. Kom snabbt
Bra service

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
En lagervara bör inte ta en vecka innan man kan komma och hämta. Sen när jag fick mejlet att jag var välkommen att hämta så betyder inte det att det är samma dag. Dagen står i det bifogade pdf ?
Inga skyltar vart du ska gå finns.
Väldigt fina lokaler och trevlig personal. Men dom har lite att förbättra.

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden
Efter tre år har vårt golv Balsby så mycket märken att det är skamligt. Vi har försökt reklamera golvet men Bjelin hänvisar till att det är skador som uppstår och framförallt syns på ljusa golv. Hade med facit i hand aldrig köpt ett golv från dem igen. Fruktansvärd kvalite!