Wij hadden in Cornwall (zuid Engeland) een cider ontdekt, we hebben paar jaar gezocht maar konden het in Nederland niet krijgen en verzenden deed healy’s niet over het water. Jochem heeft het voor elk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super snelle levering, goed stevig ingepakt en ze hebben biertjes die bijna nergens meer te krijgen zijn. Top site!
Yritys on vastannut
Slechte communicatie, Mail gestuurd naar bier XL maar hier geen antwoord op gekregen. Heb wat vragen betreft mijn order. Na ongeveer 13min gebeld te hebben nog steeds niemand aan de lijn weten te... Näytä lisää
Veel keuze aan bier. En snelle reactie op vragen met een duidelijke uitleg. Buiten de bieren een goede klantvriendelijke houding. De verzending duurde wat langer I.v.m. nalevering maar dat is ook goed... Näytä lisää
BierXL is dé webshop voor speciaalbier. Van blond bier tot Stout en van Tripel en tot IPA, bij ons vind je gegarandeerd een biertje dat bij je past. In onze webshop vind je een groot assortiment bieren van brouwerijen uit alle uithoeken van ons land. Bier van grote merken, maar ook van kleine lokale brouwerijen. Voor jouw favoriete speciaalbier hoef je voortaan de deur niet meer uit. Bestel online bij BierXL en wij bezorgen het zo snel mogelijk bij jou thuis!
Havenstraat 13-D02, 7005AG, Doetinchem, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Had het besteld als kerstcado
Was erg goed en veilig ingepakt
Zag er leuk uit en Was erg goed
Eenige nadeel was dat de flessen in de verpakking niet al te goed waren
Iedereen vond de verpakking en doos erg leuk en we hebben erg genoten van grimbergen tijdens kerst
Veel bijzondere bieren te koop. Goede communicatie over bestelling.
Bestelling keurig verpakt en erg vriendelijk personeel
Het bier zou vandaag geleverd worden, maar helaas...

Vastaus yritykseltä BierXL
Ik had een bierpakket "wat zullen we drinken" Bokbier besteld om hiermee een review/input te kunnen geven aan een komende podcast.
Om dit te kunnen doen voor de bokbieren van dit jaar had ik toch minimaal bieren verwacht die dit jaar zijn gebrouwen. 3 bieren waren van vorig jaar, 1 is van dit jaar. Ik begrijp dat je graag eerst je oude voorraad op wil maken, maar voor een review had ik dit niet verwacht.
Overigens, de bieren zijn nog tot begin 2024 houdbaar.

Vastaus yritykseltä BierXL
Op mijn verzoek is er een alcoholvrij speciaal biertje besteld. Ik werd op de hoogte gehouden wanneer het binnen zou komen. Tijdens het afhalen werd het kratje ook nog netjes naar mijn auto gebracht. Op alle fronten erg behulpzaam.

Vastaus yritykseltä BierXL
Prima donna geleverd dat al ruim 6 maanden over de houdbaarheidsdatum was. Kan nog gedronken worden
Contact gehad met bier.xl.
Mag de prima donna behouden en krijg 6 nieuwe biertjes kosteloos opgestuurd
Netjes afgehandeld door bier.xl
Erg jammer, ik heb 10 speciaal biertjes besteld, 2 krijg ik later, maar voor de rest was de bezorging prima. Van de 8 biertjes die ik nu binnen heb gekregen zijn er 5 over de datum: 3 edinger weissbier (12-2022), 2 Paulaner weissbier (01-2023)
Hierover gesproken met de klantenservice, maar dit contact loopt erg moeizaam. Ze geven aan dat het waarschijnlijk nog goed is, maar om te doen alsof het normaal is om over datum bier te leveren als je een klant iets besteld vind ik erg vreemd
Update: ik heb nog even contact met BierXL gehad en ze hebben aangeboden om 5 nieuwe biertjes op te sturen, dus het is netjes opgelost!

de bestelde biertjes zijn 8 dagen later geleverd als beloofd