BierXL Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wij hadden in Cornwall (zuid Engeland) een cider ontdekt, we hebben paar jaar gezocht maar konden het in Nederland niet krijgen en verzenden deed healy’s niet over het water. Jochem heeft het voor elk... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Super snelle levering, goed stevig ingepakt en ze hebben biertjes die bijna nergens meer te krijgen zijn. Top site!

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Slechte communicatie, Mail gestuurd naar bier XL maar hier geen antwoord op gekregen. Heb wat vragen betreft mijn order. Na ongeveer 13min gebeld te hebben nog steeds niemand aan de lijn weten te... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Veel keuze aan bier. En snelle reactie op vragen met een duidelijke uitleg. Buiten de bieren een goede klantvriendelijke houding. De verzending duurde wat langer I.v.m. nalevering maar dat is ook goed... Näytä lisää

1. Viinakauppa
  2. Aloholimyymälä

Yrityksen kirjoittama

BierXL is dé webshop voor speciaalbier. Van blond bier tot Stout en van Tripel en tot IPA, bij ons vind je gegarandeerd een biertje dat bij je past. In onze webshop vind je een groot assortiment bieren van brouwerijen uit alle uithoeken van ons land. Bier van grote merken, maar ook van kleine lokale brouwerijen. Voor jouw favoriete speciaalbier hoef je voortaan de deur niet meer uit. Bestel online bij BierXL en wij bezorgen het zo snel mogelijk bij jou thuis!

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Slechte communicatie

Slechte communicatie,

Mail gestuurd naar bier XL maar hier geen antwoord op gekregen. Heb wat vragen betreft mijn order. Na ongeveer 13min gebeld te hebben nog steeds niemand aan de lijn weten te krijgen.

Na ongeveer 2 uur van het schrijven van de recensie een telefoontje gehad van bier XL. Vriendelijke man gaf uitleg over de bestelling en de verzending en excuses voor de lange wacht bel tijd. Complimenten voor het snelle oppakken.

27. kesäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 1/5 tähteä

duur

duur, hoge verzendkosten verder niets speiaals

25. toukokuuta 2024

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback.
Jammer om te horen dat uw ervaring niet voldoet aan uw verwachting.

Klantenservice BierXL

Saanut 5/5 tähteä

Goede uitleg over de houdbaarheid.

Goede uitleg over de houdbaarheid van tripelbieren. Was voor mij als ervaren bierdrinker geheel nieuwe informatie. Sommige bieren zoals donkere tripel kunnen vele jaren over datum prima worden gedronken en kunnen zelfs een wat vollere smaak krijgen.

16. toukokuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Snelle goede levering, verrassingspakket geen aanrader

Snelle levering, goede verpakking, snel antwoord op de mail. Product (verrassingspakket 12 speciaalbieren) zou ik afraden. Je hebt beduidend meer waar voor minder geld als je van elke biersoort een willekeurig flesje uit de shop kiest.

Edit: mede omdat San Miguel en Krombacher Radler in mijn ogen geen speciaalbieren mogen heten

13. toukokuuta 2024

Levering stuk, netjes opgelost

Een bestelling gedaan van een Leffe bierkist om cadeau te doen, deze werd zaterdag bezorgd , echter bij het openen van de doos waar die in verpakt zat voor verzending bleek dat beide glazen stuk waren. Gelijk contact opgenomen en netjes opgelost door de klantenservice van bierxl, op woensdag de nieuwe glazen in goede orden alsnog mogen ontvangen en zelfs mogen kiezen welke grootte. Zeer tevreden!

12. huhtikuuta 2024

Dag Michel,

Zojuist bericht vanuit de post gehad fat u de 2 Leffe glazen heeft mogen ontvangen. Graag vernemen wij of de glazen in goede orde zijn aangekomen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en hopelijk heeft u na het ontvangen van het glaswerk een positief gevoel aan BierXL overgehouden!

Saanut 4/5 tähteä

Prima communicatie over levering en…

Prima communicatie over levering en ontbreken van een bier. Goede oplossing. Snelle levering. Goed verpakt. Minpuntje vind ik de vaste leverkosten van dik 8 euro. Ik zou de leverkosten schrappen bij een bestelling vanaf een bepaald bedrag.

23. maaliskuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Verpakking presentatie

Bij de bestelling van het verrassingspakket had ik ook een mooie cadeau verpakking verwacht. Niet een soort kartonnen grabbeldoos met schuim.

31. tammikuuta 2024

Goedemiddag,

bedankt voor uw feedback. Omdat wij enkel online verkopen, worden alle bestelling verstuurd via de post. Hierbij wordt de order goed verpakt i.v.m. schade of breuk.
Jammer om te horen dat het verrassingspakket niet voldoet aan uw verwachting.

Klantenservice BierXL

Saanut 4/5 tähteä

Erg grote verpakking voor vier flesjes

Bier besteld die niet meer gemaakt werd, was érg blij nog een paar flessen te vinden. Waren snel binnen. Wel erg zonde om een viertal flessen in een erg grote doos te doen. Kreeg hem helaas niet op de fiets mee, dus heb de doos uitgepakt op straat en de flessen in de fietstas gedaan. Geen issue.

28. joulukuuta 2023

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin