Beste, Sommige zakken stonden bol van de lucht en andere waren super plat .Ook had ik de indruk dat de pakken zomaar in een doos gesmeten zijn. Het was nu even geleden dat ik een bestelling plaatste... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Eerste keer koffie drinken bij Patrick , door aanraden van mijn vrouw was echt een aanrader. Leuke gast, die Patrick met een leuke vlotte babbel en verstand van wat hij verkoopt. Heerlijke gebrande ko... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij waren 6 mei 2023 bij Kaldi in Den Bosch, wat een leuk tentje, gerund door een bevlogen stel en service gericht! Een aanrader voor heerlijke koffie met lekkernij tijdens het winkelen!!
Welkom bij Kaldi! Wij zijn de aanbieder van kwalitatieve koffie en thee. Met een ruim assortiment, is er voor iedereen een smaak die bij jou past. Zo kan jij thuis genieten van dé perfecte kop koffie of thee. Naast een webshop kan je ook bij 26 locaties in Nederland terecht om passend advies te krijgen over onze koffiebonen en thee, zodat jij jouw smaak kan ontdekken.
Jan van Krimpenweg 7k, 2031CE, Haarlem, Hollanti
Los van de super lekkere koffie, een snelle zorgvuldige levering

Vastaus yritykseltä Kaldi
Heerlijke koffie en snel verzonden en in huis.

Vastaus yritykseltä Kaldi
Correcte en snelle levering. Iets te grote verpakking, daarom gevuld met papier.

Vastaus yritykseltä Kaldi
Prima koffie, zeer goede smaak, bestellingen correct en op korte termijn geleverd

Vastaus yritykseltä Kaldi
weer snel geleverd, maar koffie is wel duur op het moment. zou fijn als je wat makkelijker een pakket van 50 euro kan samenstellen.

Vastaus yritykseltä Kaldi
Ik ben al 9 jaar klant. Toen de bezorging een keer fout ging heeft de klantenservice mij (geen chat!!👍)tel. heel goed geholpen en gezorgd dat ik alsnog mijn bestelling kreeg. Daarna nooit meer problemen gehad met bestellen. Compliment!👌

Beste,
Sommige zakken stonden bol van de lucht en andere waren super plat .Ook had ik de indruk dat de pakken zomaar in een doos gesmeten zijn. Het was nu even geleden dat ik een bestelling plaatste maar dit heb ik in het verleden nooit voorgehad. Ik vind jullie koffie super lekker en wou vrienden kennis laten maken met de koffie. Jammer dat de levering nu niet zo verzorgt was als voorheen.

Vastaus yritykseltä Kaldi
They’ve got this killer Pistachio Latte,honestly, it’s so good. It’s usually my go-to, or I’ll grab a Dutch Cappuccino. The crew there is super chill, and for the quality and the location, the prices are actually a steal.

Vastaus yritykseltä Kaldi
Goede service en heerlijke koffie.

Vastaus yritykseltä Kaldi
in winkel te Spijkenisse altijd vriendelijk geholpen!👍
Aardige mensen en altijd gezellig druk!

Vastaus yritykseltä Kaldi
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.