Goed telefonisch bereikbaar. In eerste instantie per e-mail foto’s doorgestuurd, die zorgvuldig werden bekeken. Op basis daarvan kreeg ik snel een duidelijk antwoord via e-mail. Vervolgens telefonisch... Näytä lisää
Ik ga lang terug in de sportdetailhandel. Ik mag zelfs zeggen vanaf 1976, toen we nog met guldens betaalde en pinnen nog lang niet bestond. Mijn ervaringen met bewakingscamera's waren niet zo heel erg... Näytä lisää
Er waren software problemen met de 4 maanden geleden geleverde camera. Op afstand hebben ze dit probleem kunnen oplossen, zonder mij verder lastig te vallen. Ik noem dit SERVICE met hoofdletters.
Goed systeem en super goede service, zodra je bel wordt je geholpen totdat het probleem oid is opgelost, helpen tot het eind. Zeker een aanrader. Prijs kwaliteit is goed. Makkelijk zelf te instal... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Voor een professioneel camerasysteem heeft u geen installateur meer nodig. Camerasystemen van Bascom zijn ontworpen om gemakkelijk zelf aan te sluiten, zonder in te leveren op kwaliteit en zonder maandelijkse kosten.
Zoomstede 25, 3431 HK, Nieuwegein, Hollanti
- 030 - 604 14 95
- info@bascom.nl
- bewakingscamera.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Vriendelijk en deskundig te woord gestaan.
Vriendelijk en deskundig te woord gestaan en een prima oplossing geboden. Top service en klantgericht
Een uitzonderlijke klantenservice.
Een uitzonderlijke klantenservice.
Eindeloos geduld in de naverkoop
Super fijn!
snel en goed opgelost
Aan de telefoon zijn de mensen van…
Aan de telefoon zijn de mensen van Bascom vriendelijk en behulpzaam
Top ervaring!
Systeem gekocht na eerst mailcontact over de mogelijkheden. Supervriendelijk alle vragen beantwoord. 2 keer telefonisch contact gehad met vragen en kan er niet omheen, ongelofelijk klantvriendelijk geholpen. Als je een degelijk product wil kopen én een goede achtervang wil kan ik alleen maar aanraden om een Bascom systeem aan te schaffen!
Groet,
Peter Immenga

Vastaus yritykseltä Bascom
Ze hielpen ons geweldig!!
Dat je niet aan het lijntje gehouden wordt of afgescheept met het is je eigen schuld
Het is een zeer deskundig team bij de hulpdesk, met de juiste prognose en snelle levering van de onderdelen, zodat het systeem weer compleet werkt
Opnameprobleem
Goede hulp, luisterend naar uitleg van het probleem. Bleek redelijk complex om op te lossen. Uiteindelijk afgesproken op de achtergrond het probleem op te lossen en daarna contact op te nemen. Uitgevoerd volgens afspraak, wederom zeer tevreden met de helpdesk van Bascom. Top!
Fantastisch geholpen door Johan
Fantastisch geholpen door Johan. Zijn behulpzaamheid en ondersteuning is geweldig
Snelle en kundige hulp
Inmiddels in bezit van 5 Pro camera’s…
Inmiddels in bezit van 5 Pro camera’s van Bascom. Wat een fantastisch beeld, zeer tevreden mee.
Dan alle mogelijkheden en instellingen van de recorder is helemaal super.
Ik ben bijna klaar met alle veren geven, maar het moet gezegd, vele bedrijven kunnen van Bascom leren.
Ze helpen jou net zolang dat jou systeem draait als een zonnetje.
Toppers daar !!!

Helpdesk service
Mijn ervaring met Bascom is zeer positief ,ze zijn goed bereikbaar ,deskundig ,en vriendelijk personeel .
Min punten zijn er niet wat je bij veel bedrijven tegenwoordig wel hebt.
Goede cameras
De cameras zijn makkelijk te installeren en makkelijk te bedienen. Top product, ben er blij mee! Ik ben door Bascom van aankoop tot installatie geholpen.
Probleem koppelen apparaat in iPad aan Bascom app
Ik had een probleem om mijn apparaat in de Bascom app te koppelen op mijn nieuwe iPad. Mijn app gegevens waren gedownload vanuit de Cloud. Bij de helpdesk gaven ze gelijk aan dat hier het probleem ligt van het niet kunnen koppelen. Oplossing: app van iPad verwijderen en vanuit de Appstore opnieuw downloaden. Ondersteuning door Bascom werd verleend net zolang totdat mijn apparaat gekoppeld was. Top!!

Top service van Laurens
Top service van Laurens. Super snel verholpen weer. Fijn en dank.
Snel en duidelijk geïnformeerd!
Af en toe hebben we eens een vraag over…
Af en toe hebben we eens een vraag over ons camerasysteem. Dan bellen we met Bascom en die helpen ons dan gelijk. Soms is per telefoon voldoende en soms door op afstand in te loggen bij de recorder. Top service.

Vastaus yritykseltä Bascom
Een super fijn bedrijf om mee zaken te…
Een super fijn bedrijf om mee zaken te doen!
Ruim zes jaar geleden een systeem gekocht na alle tevredenheid. Maar ook nu nog staan ze altijd klaar om je te helpen om bij voorbeeld het systeem op afstand een keer scherp te stellen. Nogmaals een aanrader!

Vastaus yritykseltä Bascom
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.