Ik heb onlangs een camerasysteem met drie camera’s voor rondom mijn woning besteld bij Dutch Security Systems en ben hier zeer tevreden over. De levering was razendsnel: vandaag besteld, morg... Näytä lisää
Ten eerste al vriendelijk te woord gestaan en vragen beantwoord zonder zuchten of laten merken dat je eigenlijk naar de bekende weg vraagt (dat is tegenwoordig al heel wat) Recorder bij bezorgen bes... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Dutch Security Systems was 6 jaar lang Camerabeveiligingkopen.nl, maar door onze ambities zijn wij overgestapt op een naam met meer body. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van camerabeveiliging. Bij Dutch Security Systems ontwikkelen wij zeer hoogwaardige camerabeveiliging die geschikt is voor particulieren en bedrijven. In totaal hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in de camerabeveiliging sector en beschikken wij over enorm veel specialistische kennis.
De Oude Werf 44, 1851PW, Heiloo, Hollanti
- 0722029024
- info@dutchsecuritysystems.nl
- camerabeveiligingkopen.nl
Snelle levering en professionele kwaliteit
De levering was razendsnel: vandaag besteld, morgen al in huis. Alles was keurig en stevig verpakt, wat meteen een goede eerste indruk gaf. De installatie verliep soepel en was verrassend snel geregeld.
Wat vooral opvalt is de professionele kwaliteit van het materiaal. Het voelt degelijk aan en werkt precies zoals je mag verwachten. De bijbehorende app is daarnaast erg gebruiksvriendelijk, waardoor ik mijn woning 24/7 kan monitoren.
Mocht je ergens niet uitkomen, dan kun je eenvoudig contact opnemen en word je direct vriendelijk en deskundig geholpen. Dat geeft extra vertrouwen.
Al met al een zeer positieve ervaring en ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar camerasysteem.
Prima service, topbedrijf!
In 2024 een 2k camerasysteem gekocht voor binnenshuis. In het donker problemen met motion blur. Probleem voorgelegd aan DSS en vanaf het eerste moment een prima service. Eerst advies over de instellingen, later een 4k camera opgestuurd met als resultaat een sterke verbetering van de beelden. Ik ben zeer tevreden en dat allemaal zonder kosten. Hulde voor dit bedrijf, dit kom je niet vaak tegen.
Top spul, top advies
Aantal weken geleden op zoek naar een cameraset met 2 camera's, via de chat advies gevraagd en gelijk gekregen, zelfde dag nog een setje gekocht, voor 1 camera een langere kabel was ook geen probleem. Levering was al binnen 2 dagen, hulde. Na het testen gaf de langere kabel geen signaal, contact gezocht en er werd gelijk een nieuwe toegestuurd. Alles is nu geinstalleerd en werkt perfect. Dik tevreden klant hier.
Prima bedrijf en enthousiaste mensen
Dit is echt een prima bedrijf met enthousiaste mensen. Snelle levering van producten tegen een schappelijke prijs. Men denkt met je mee en eventuele vragen bij installatie worden snel en correct beantwoord. Ben erg blij met het systeem wat ik heb aangeschaft. Bedankt!
Zeer goed advies, goede prijzen
Zeer goed advies! Niet alleen willen verkopen, maar ook een advies geven waar je iets aan hebt. Niet de duurste set willen verkopen, maar een set die paste bij mijn requirements.
Makkelijk te installeren en perfect beeld kwaliteit
Onwijs goed te installeren, duidelijke beschrijving en zonder moeite doorloop je alle stappen. Ook de kwaliteit van de beelden is super, zowel ‘s nachts als overdag.
full Color camera’s
Wij hadden de full Color camera’s besteld en ik kan je 1 ding zeggen, ze zijn echt fantastisch! Wij zijn er zeer tevreden mee
Uitmuntende app en beelden
Goede ervaring met dit bedrijf. Denken met je mee en geven op de juiste manier advies. Nu een tijdje het systeem in werking en de Dutch Security app werkt uitmuntend! En daarbij een heel fijn plus punt is dat deze gratis is en geen gedoe met abonnementen gelukkig. Kan gemakkelijk de live beelden bekijken en terugkijken. Kortom een aanrader.
Nieuw App niet voor iedereen handig.
Het overschakelen van Bitvision naar de nieuwe App van Dutch security is niet erg eenvoudig. Als je bijv. het loskoppelen van de recorder van de Bitvision App niet hebt uitgevoerd, kun je vervolgens met de nieuwe App niets. Dat is wellicht voor een It-er simpel, maar voor een 75 jarige senior is dat toch wel een dingetje. Maar via telefonisch overleg wordt het wel opgelost.

Vastaus yritykseltä Dutch Security Systems
Fantastische garantie service
Zeer tevreden klant!
Bijna twee jaar geleden een camera installatie aangeschaft.
Installatie is compleet geleverd en aangesloten o.a. recorder met 6 camera's.
Nu na bijna twee jaar, bleek dat 1 van de camera's lek is geraakt, vocht in de camera.
Het resultaat hiervan, is dat het zicht weg was (vertroebeling beeld)
Ik heb een mail gestuurd over het mankement en binnen 5 werkdagen heb ik een nieuwe camera toegestuurd gekregen.
Kijk dat is nu service.
Ik kan Dutch Security van harte aanbevelen, ga zo door.
Met de beste groet,
C. van Hussen
Lisse
Super duidelijk beeld
Duidelijke site, makkelijk bestellen, snelle levering, en daarna het aansluiten en installeren,.. Dat gaat écht super makkelijk middels bijgeleverde uitleg. En wat betreft het beeld,.. ongekend duidelijk zowel overdag als s’nachts! Overtreft élke verwachting!
Dutch Security Systems levert snel en goed.
Dutch Security Systems levert snel en goed. Wel ben ik langere tijd bezig geweest om Google cloud in te richten. Maar ook dat is gelukt.

Vastaus yritykseltä Dutch Security Systems
Vanaf het 1e telefonisch contact
Vanaf het 1e telefonisch contact, voelde het goed. Degelijk materiaal geleverd met een goede na service! Dit had ik ook nodig, omdat ik het zelf allemaal wilde aanleggen. En dat hebben ze waar gemaakt!
Zeer vriendelijk en betrouwbaar bedrijf
Het bedrijf is goed bereikbaar zowel telefonisch als via de mail.
De medewerkers zijn hulpvaardig en niets is teveel.
Alle afspraken zijn keurig nagekomen.Wij zijn geholpen door mw.Julie Warmenhoven(klantenservice medewerkerster)
Wij vinden dit bedrijf een echte aanrader!
Bedrijf in opkomst
Camera's zijn prima maar de programmering rondom de camera's is slecht. Robin is een top medewerker en uiteindelijk mijn geld terug gehad en alles teruggestuurd.
juist nieuwe veligheidscamera's (…
juist nieuwe veligheidscamera's ( vorige waren van bascom die na 6 jaar niet meer te herstellen of te vervangen zijn), super service , we zijn speciaal naar Heiloo gereden om het assortiment te bekijken .
bij installatie een klein probleem dat direct is opgelost door Robin.
fijn om met deze mensen te handelen zelf op zaterdagavond
Top installatie en super behulpzaam personeel!
Na een periode van oriëntatie naar een geschikt camera systeem voor privégebruik, bij Dutch Security Systems terecht gekomen. Tijdens het contact goed advies en tips gekregen, vervolgens een mooie set aangekocht, welke correct geleverd is. zelf gemonteerd en aangesloten, maar bij de gewenste instellingen bleek de handleiding niet volledig gedetailleerd genoeg en alsnog hulp ingeroepen. Door Robin geduldig en zeer correct geholpen en de installatie draait nu geheel naar wens. Top aankoop, top bedrijf qua advies, kennis en behulpzaamheid. Ik kan dit bedrijf en medewerkers zeker aanbevelen!
6 sterren waard: in 1 woord TOP
Bedrijven als deze kom je maar hoogst zelden tegen. Uitstekende klantenservice, ook buiten de normale kantooruren, en meer dan prima geholpen door Robin. Solide camera producten die tegen een stootje kunnen (helemaal van metaal). Ga vooral zo door!!
Goede producten en echt waar naar je geld
Goede producten en echt waar naar je geld. Kwam tijdens de installatie een probleem tegen maar werd via de chat gewoon geholpen en was meteen opgelost ( een foutje van mijzelf ) een echte aanrader !
Goede
Goede, snelle service! Heeft erg goede producten en verstand van zaken. Heel tevreden mee.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.