Goed telefonisch bereikbaar. In eerste instantie per e-mail foto’s doorgestuurd, die zorgvuldig werden bekeken. Op basis daarvan kreeg ik snel een duidelijk antwoord via e-mail. Vervolgens telefonisch... Näytä lisää
Ik ga lang terug in de sportdetailhandel. Ik mag zelfs zeggen vanaf 1976, toen we nog met guldens betaalde en pinnen nog lang niet bestond. Mijn ervaringen met bewakingscamera's waren niet zo heel erg... Näytä lisää
Er waren software problemen met de 4 maanden geleden geleverde camera. Op afstand hebben ze dit probleem kunnen oplossen, zonder mij verder lastig te vallen. Ik noem dit SERVICE met hoofdletters.
Goed systeem en super goede service, zodra je bel wordt je geholpen totdat het probleem oid is opgelost, helpen tot het eind. Zeker een aanrader. Prijs kwaliteit is goed. Makkelijk zelf te instal... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Voor een professioneel camerasysteem heeft u geen installateur meer nodig. Camerasystemen van Bascom zijn ontworpen om gemakkelijk zelf aan te sluiten, zonder in te leveren op kwaliteit en zonder maandelijkse kosten.
Zoomstede 25, 3431 HK, Nieuwegein, Hollanti
- 030 - 604 14 95
- info@bascom.nl
- bewakingscamera.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
“Ik werk al jarenlang met bascom…
“Ik werk al jarenlang met de systemen van BASCOM en ben ontzettend tevreden. De camera’s zijn van topkwaliteit en werken altijd betrouwbaar. Maar ook een klantenservice die altijd voor je klaarstaat. Rogier heeft me supergoed geholpen!”

Bascom service is super
Als ik een vraag of een probleem heb dan bel ik en wordt zeer snel geholpen en het probleem opgelost, ook na de garantie. De medewerkers weten gewoon alles van het systeem.
indrukwekkende assistentie
Stap voor stap, eerst online en daarna telefonisch geholpen met een probleem waarvan de oorzaak bij mij lag !
Indrukwekkend het geduld en de humor bij de hulp alsof ik de enige client was die assistentie vroeg.

Vastaus yritykseltä Bascom
Goede service en vriendelijk contact
Als voorzitter van een VvE aantal jaren geleden besloten om via Bascom beveiligingscamera's te regelen. Nooit spijt van gehad: snelle levering van onderdelen en zonder uitzondering altijd goed, vriendelijk en kundig telefonisch contact en technische ondersteuning.
Hele tevreden klant
Na een paar dagen had ik op een camera blauw beeld, gelijk aktie ondernomen alles even goed ingesteld! Dat is service waar je als klant blij van wordt, echt super bedankt! Installatie was trouwens ook heel makkelijk en systeem werkt perfect.
Goede producten, verstand van zaken en een heel prettige ondersteuning!
Gewoon een fijn bedrijf! Goede producten, verstand van zaken en een helpdesk/services die goed bereikbaar is! Wanneer je een (technische) vraag hebt nemen ze de tijd om deze te beantwoorden, en laten ze je 'niet achter' tot een eventueel probleem is opgelost. Gewoon prettige mensen en een fijn bedrijf!
We hadden een probleempje
We hadden een probleempje , vraag gesteld , antwoord gekregen , probleem opgelost!!
Wat wil je nog meer.

Vastaus yritykseltä Bascom
Snel geholpen om een probleem met de…
Snel geholpen om een probleem met de camera's op te lossen.
Heb al jaren een bascom camera en…
Heb al jaren een bascom camera en recorder, werkt prima.
Toen ik een probleem had (na jaren) heb ik gebeld en ben direct prima geholpen.
Klein puntje de Bascom client is wat rommelig en kan vast strakker en duidelijker.

Vastaus yritykseltä Bascom
Geweldig in alle opzichten!
Vorige week de keuze gemaakt voor Bascom op basis van alle reviews. En nu zelf ervaren dat alles ook klopt wat er staat!! Kwalitatief hoogwaardige apparatuur (echt waar voor je geld), goede handleidingen in het Nederlands, zeer vriendelijke en hulpvaardige en vooral correcte persoonlijke ondersteuning waar gewenst, en uit alles blijkt dat Bascom ook erg blij is met de klant. Kortom, als u overweegt om een keuze te maken voor een leverancier van beveiligingssystemen en service, stop dan met zoeken!! Kies voor Bascom.

Vastaus yritykseltä Bascom
snel en adequaat gereageerd op mijn…
snel en adequaat gereageerd op mijn probleem
Goede en snelle service
Goede en snelle service. Gebeld met een vraag en binnen 5 minuten was het opgelost. Inmiddels op 2 bedrijven het Bascom systeem hangen en het werkt echt fijn!
Probleem met recorder
Top service. Snelle respons op mail met een directe steun om tot een oplossing te komen .
Goed beeldkwaliteit. Makkelijke app, goede service. Zeer makkelijke installatie
Goed beeldkwaliteit
Zeer goede ondersteuning technische dienst
Contact opgenomen met technische dienst en zeer goede ondersteuning gekregen. Heb hun oplossing uitgeprobeert en probleem was daarna opgelost. Tevens zeer klantvriendelijk.
Snel contact en goed geholpen
Snel contact en goed geholpen! Probleem was met paar minuten opgelost.
Zeer goede customer service
Zeer goede customer service. Vriendelijk, vakkundig en snel.
De systemen werken vele jaren achtereen perfect.
Voortdurend ontwikkelen ze systemen die nog meer gebruikersvriendelijk zijn
adequate servicedesk
adequate servicedesk die direct begrijpt wat je bedoeld en met de juiste oplossing komt.
Superbedrijf!!!!!
Al vele jaren een tevreden Bascom gebruiker .
Geweldig en makkelijk systeem.
Nu ging 1 van de camera adapters kapot na 8 jaar .
Ik heb Laurens gesproken en die heeft toegezegd alle 3 de adapters gratis te vervangen uit voorzorg.
Geweldige oplossing . Maak je niet meer mee dat er zulke goede en betrouwbare bedrijven zijn.
Jongens van Bascom voor de zoveelste keer , hartstikke bedankt. Super.
M.vr.gr. Marc Veenstra
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.