Goed telefonisch bereikbaar. In eerste instantie per e-mail foto’s doorgestuurd, die zorgvuldig werden bekeken. Op basis daarvan kreeg ik snel een duidelijk antwoord via e-mail. Vervolgens telefonisch... Näytä lisää
Ik ga lang terug in de sportdetailhandel. Ik mag zelfs zeggen vanaf 1976, toen we nog met guldens betaalde en pinnen nog lang niet bestond. Mijn ervaringen met bewakingscamera's waren niet zo heel erg... Näytä lisää
Er waren software problemen met de 4 maanden geleden geleverde camera. Op afstand hebben ze dit probleem kunnen oplossen, zonder mij verder lastig te vallen. Ik noem dit SERVICE met hoofdletters.
Goed systeem en super goede service, zodra je bel wordt je geholpen totdat het probleem oid is opgelost, helpen tot het eind. Zeker een aanrader. Prijs kwaliteit is goed. Makkelijk zelf te instal... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Voor een professioneel camerasysteem heeft u geen installateur meer nodig. Camerasystemen van Bascom zijn ontworpen om gemakkelijk zelf aan te sluiten, zonder in te leveren op kwaliteit en zonder maandelijkse kosten.
Zoomstede 25, 3431 HK, Nieuwegein, Hollanti
- 030 - 604 14 95
- info@bascom.nl
- bewakingscamera.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Klantvriendelijk ,prima bereikbaar geen…
Klantvriendelijk ,prima bereikbaar geen lange wachttijden . Top service voor geweldige technische ondersteuning

Wordt direct geholpen bij een storing
Wordt direct geholpen bij een storing
Je krijgt snel iemand aan de telefoon…
Je krijgt snel iemand aan de telefoon die verstand van zaken heeft.
Probleem kabel, goede / snelle services
Na het monteren van de camera's was er een probleem met 1 van de kabels. Contact genomen met de firma. Ze hebben een nieuwe kabel opgestuurd probleem opgelost.
Goede en snelle services

Goede service!!
Onze recorderset hebben we nu al bijna 9 jaar; werkt perfect. Bij een storing in de netwerkverbindingen (bijv na een elektriciteits storing) wordt de zaak binnen een paar minuten telefonisch opgelost.
Bascom is serieus en bekwaam
Dit bedrijf geeft goede uitleg/adviezen en alles wordt zeer duidelijk uitgelegd.
Werd goed meegedacht.
Als particulier kun je kosteloos…
Als particulier kun je kosteloos gebruik maken van de helpdesk, bemenst door experts en specialisten van Bascom zelf. Snel en vakkundig bereikbaar zowel telefonisch als door het sturen van een mail/ bericht. Altijd snel antwoord en zeer oplossingsgericht. En het mooie is ook als de klant hiervoor toestemming geeft kan de helpdesk zelfs inloggen in je systeem en diagnose stellen en "ingrijpen" in het systeem om "storingen" of verkeerde instellingen te herstellen. En dan komt het belangrijkste dit is volledig kosteloos! En dit niet alleen, zeker niet onbelangrijk, de kwaliteit van alle componenten zoals de camera's, recorder etc. zijn zeer betrouwbare en professioneel! Aanschaf mag dan wel in het hogere prijssegment liggen, geloof me dit is eenmalig en zeer zeker gezien de geweldige services die zij bieden met de zeer betrouwbare bedrijfszekerheid en super kwaliteit, echt de moeite waard. Dit is zeer zeker professionele apparatuur voor de consument markt. Dit is absoluut een eerlijk verhaal van mij en niets is gelogen of overdreven. Ik heb verder totaal geen aandelen of persoonlijke connecties met wir dan ook va Bascom camera's in Nieuwegein.
Ik zeg doen, beveilig je (privé) domein zeker in de huidige tijd met alle dreigingen en geweld. Na een goed camerasysteem is de volgende stap, zorg voor een goede schilbeveiliging! Met deze 2 componenten heb ik er vertouwen in dat mijn prive bezit ons huis en bijbehorende gronden, naar een lager risico is komen te liggen, dan zonder camera's en goede schilbeveiliging. Het moet helaas zo zijn dat de drempel bij jezelf thuis hoger komt te liggen voor het criminele en dieven gilde, dan bij andere woonachtige in je omgeving. Dan hoop je maar dat je gespaard wordt gebleven en buiten die ellende blijft van inbraak en geweld wat vandaag de dag wel gewoon lijkt te worden! Dat is het natuurlijk niet.......
Hartelijke groet,
Peter, Beek Lb

Vastaus yritykseltä Bascom
Ik ben zeer tevreden over Bascom
Ik ben zeer tevreden over Bascom. De beeldkwaliteit van de camera’s is echt uitstekend, zowel overdag als ’s nachts. Het systeem werkt betrouwbaar en geeft mij veel vertrouwen in de beveiliging. Wat mij echter het meest positief verraste, is de service: vriendelijk, deskundig en altijd bereid om mee te denken. Dat maakt voor mij het verschil. Kortom, een bedrijf dat ik met overtuiging aanbeveel!
Heel vriendelijk geholpen
Heel vriendelijk geholpen, goed meedenken,
Uitermate goede service!
Na ruim 10 jaar had ik problemen met…
Na ruim 10 jaar had ik problemen met een firmware-update. Voorgelegd bij Bascom en geweldig geholpen door Tom! Op afstand heeft hij het probleem verholpen.
Waar maak je dit nog mee?
Dik tevreden en geef een dikke 10 voor dit bedrijf!

Vastaus yritykseltä Bascom
Vlotte en adequate reactie op het…
Vlotte en adequate reactie op het probleem.
zeer goede service na verkoop.
Extra camera proberen toe te voegen. Plots geen online verbinding meer. De camera gaf ook geen beeld maar stond wel aangemeld.
Snel antwoord via mail en na wat wijzigingen aan de instellingen op afstand werkt alles terug prima. Een voorbeeld van prima support.
Een goede kwaliteit camera's en uitstekende klantenservice
Een goede kwaliteit camera's, ook in het donker. Tot in detail zichtbaar. De mogelijkheid om de camera's draadloos te verbinden met de recorder is een groot voordeel. De beelden kunnen eenvoudig met behulp van de Bascom-app worden bekeken op afstand. De bewakingsfunctie, door middel van bewegingsdetectie, werkt ook feilloos.
En dat zonder abonnement!
Bascom is veel beter in vergelijking van camerasystemen zoals Nest en Ring (die ik ook beiden heb gebruikt)
Maar het allerbalangrijkste is de service die Bascom biedt. Bij een technische storing is het bellen van de klantenservice via het eigen 030-nummer voldoende om direct een deskundige medewerker te spreken. Zonder wachttijd direct geholpen en de technische vraag meteen opgelost.
Mocht je twijfelen over de aanschaf van een Bascom systeem: hier hoef je niet over na te denken, gewoon DOEN!

Vastaus yritykseltä Bascom
Vriendelijke en geduldige helpdesk met…
Vriendelijke en geduldige helpdesk met verstand van zaken. In no time alles opgelost.
Top systeem
Software en kwaliteit camera's zijn uitstekend.
Support is ook zeer goed.
Iedere keer als je belt naar bascom…
Iedere keer als je belt naar bascom wordt je keurig geholpen , er wordt alle tijd voor gemaakt .
Camera systeem is super simpel te installeren, dus goed zelf te doen
Mooie helder beelden.
Bascom camerasysteem echt een aanrader .
Goede service.
Na installatie van het camera systeem werkte het systeem niet goed, na contact met Bascom werd er een nieuwe camera gestuurd om te testen of het aan de camera lag, dit was niet het geval het bleek de recorder te zijn. Er werd gelijk een nieuwe recorder verstuurd en na het aansluiten werkte het systeem goed. De uitstekende service, ondersteuning en de deskundigheid van de medewerkers maakt Bascom een top bedrijf.

Vastaus yritykseltä Bascom
Dit bedrijf levert een super service…
Dit bedrijf levert een super service als er iets is, ze helpen zelfs live mee voor de oplossing, vriendelijk personeel en zeer behulpzaam , leveren ook goede producten
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.